Principalul director George Soros are acces frecvent la Biden la Casa Albă, arată înregistrările

Un director de nivel înalt la Open Society Foundations (OSF) a lui George Soros, care este legat de un grup finanțat de miliardar și care lucrează în liniște cu administrația președintelui Biden pentru politici, are acces strâns la Casa Albă, arată înregistrările.

Tom Perriello, directorul executiv al Societății Deschise din SUA și parte a echipei de conducere a lui Soros și care face parte din consiliul de administrație al Guvernului pentru Impact, un grup exterior finanțat de Soros care manevrează în culise pentru a modela și implementa politica, a vizitat frecvent Casa Albă. pentru întâlniri și evenimente.

Numele lui Perriello apare în jurnalele de vizitatori ai Casei Albe de 13 ori în opt zile diferite între mai 2021 și septembrie 2022, ultima lună disponibilă public pentru înregistrări, a constatat o recenzie Fox News Digital. În trei dintre zilele pe care le-a vizitat, în formulare apar mai multe întâlniri.

„Open Society este dedicată promovării democrației incluzive, prosperității și drepturilor omului, în Statele Unite și în întreaga lume”, a declarat un purtător de cuvânt al OSF pentru Fox News Digital. „Conducerea noastră, ca și beneficiarii noștri, pledează în mod activ cu factorii de decizie politică pentru a promova aceste obiective, iar asta include interacțiunea cu factorii de decizie din ambele părți. Tom a participat, de asemenea, la întâlniri în numele Societății Deschise și în calitatea sa personală de fost membru al Congresului.”

LUCRĂRI SECRETIVE DE GRUP FINANȚAT DE SOROS CU CULINE CU BIDEN ADMIN PRIVIND POLITICĂ, DOCUMENTE AFIȚĂ

Tom Perriello, director executiv la Fundațiile pentru Societatea Deschisă a lui George Soros, are acces aproape la Casa Albă Biden.

Tom Perriello, director executiv la Fundațiile pentru Societatea Deschisă a lui George Soros, are acces aproape la Casa Albă Biden.
(Fotografia de Astrid Riecken pentru The Washington Post prin Getty Images)

OSF nu a răspuns la întrebări cu privire la natura întâlnirilor, iar Casa Albă nu a răspuns la o anchetă pe această temă. Rămâne neclar cu exactitate cu cine s-a întâlnit Perriello pentru sesiuni, deoarece jurnalele de vizitatori conțin adesea personal de la Casa Albă care își rezervă întâlniri, îi întâlnește pe oaspeți și îi duc la alt personal.

Cu toate acestea, înregistrările arată că Jordan Finkelstein, șeful de personal al consilierului senior Biden, Anita Dunn, a fost o persoană care l-a salutat pe Perriello. Richard Figueroa, un consilier pentru politici de rasă și etnie; Rachel Chiu, șef de cabinet în cadrul biroului de strategie și sensibilizare politică; Yohannes Abraham, anterior asistent adjunct al președintelui, șef de personal și secretar executiv al Consiliului de Securitate Națională, apar, printre altele, în jurnale.

Apropierea lui Perriello de administrația Biden ilustrează și mai mult accesul apropiat al cercului apropiat al lui Soros la cei care conduc țara. Fiul lui Soros, Alex, care acționează în calitate de președinte al OSF, a marcat mai multe întâlniri la Casa Albă, inclusiv la vizitat de două ori pe Ron Klain, șef de cabinet ieșit al lui Biden. De asemenea, Alex a postat public mai multe fotografii cu tatăl său și parlamentari democrați, inclusiv senatorul Chuck Schumer de la New York și reprezentantul Nancy Pelosi din California, la ceea ce par a fi întâlniri mici, private.

Perriello, între timp, este, de asemenea, implicat într-o ținută de stânga care lucrează pentru a schimba politica în spatele ușilor închise. El face parte din consiliul de administrație al Guvernului pentru Impact (GFI), un grup cândva secret susținut de milioane de dolari de la Soros, care a lucrat în liniște cu administrația Biden la aspectele de politică, a raportat anterior Fox News Digital.

TITLUL IX PROPUNEREA LUI BIDEN Oglinzi MEMO DE ACȚIUNE DIN GRUPUL FINANȚAT DE SOROS IMPINGERE IDENTITATEA DE GEN ÎN REGULI

George Soros, stânga, rep. Nancy Pelosi, centru, și Alex Soros.

George Soros, stânga, rep. Nancy Pelosi, centru, și Alex Soros.
(Captură de ecran Twitter/ Alexander Soros)

GFI s-a lansat cu viziunea de a pregăti administrația Biden pentru o „guvernare transformatoare” și a produs „mai mult de 60 de recomandări de reglementare aprofundate, pregătite pentru lopata” pentru zeci de agenții federale”, un anunț de angajare acum șters pe site-ul facultății de drept Harvard. citit.

Grupul s-a lăudat în memorii interne că a implementat mai mult de 20 dintre punctele sale de reglementare pe agenda sa, în timp ce lucrează cu administrația pentru a inversa dereglementările din era Trump, concentrându-se pe educație, sănătate, locuințe, muncă și probleme de mediu. GFI a pregătit, de asemenea, note de politică juridică pentru cel puțin zece departamente și agenții federale și zece instrucțiuni de drept administrativ începând cu 2021, potrivit unei prezentări interne a grupului.

Numerarul lui Soros a propulsat GFI și fondul său de acțiune aferent încă de la început. Fundația pentru Promovarea Societății Deschise, o organizație nonprofit din rețeaua lui Soros, a distribuit aproape 10 milioane de dolari către GFI din 2019, arată înregistrările. În plus, Open Society Policy Center, organizația nonprofit de advocacy a lui Soros, a trimis 7,45 milioane de dolari către fondul de acțiune al GFI în acea perioadă. Open Society-US, pe care Perriello o conduce, a fost programul de referință pentru granturi.

Contribuțiile totale ale GFI sunt necunoscute, dar numerarul lui Soros îl plasează probabil printre principalii donatori ai săi. Grupurile nu sunt obligate să depună formulare fiscale la Serviciul de venituri interne, deoarece sunt proiecte sponsorizate fiscal ale Fondului New Venture și Fondului Sixteen Thirty, nu organizații independente.

„Întâlnirile frecvente de prânz ale lui Perriello la Casa Albă sunt doar o mai mare dovadă că Governing for Impact și, prin extensie, George Soros, pun în secret regulile care vor afecta viața de zi cu zi a milioane de oameni”, a declarat Parker Thayer, de la Centrul de Cercetare a Capitalei, care a descoperit inițial grupul și a alertat Fox News Digital.

FIUL lui GEORGE SOROS DEVENE UN FĂCĂTOR DE REGAȚI CU DEMINI DE TOP ÎN CUM FACE MULTI BIDEN ÎN VIZITE, SE ÎNTÂLNEȘTE CU LEGISLATII

George Soros a deplâns anterior că președintele de atunci Obama i-a închis ușa, creând un contrast puternic cu administrația Biden.

George Soros a deplâns anterior că președintele de atunci Obama i-a închis ușa, creând un contrast puternic cu administrația Biden.
(Simon Dawson/Bloomberg prin Getty Images)

Accesul personalului și familiei lui Soros la administrația Biden este o abatere bruscă de la mandatul președintelui Obama.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Într-un interviu din 2018 din New York Times Magazine, Soros a plâns că Obama a fost „cea mai mare dezamăgire” a lui la nivel profesional și a spus că l-a înghețat după ce și-a câștigat alegerile.

„Mi-a închis ușa”, a spus Soros în timpul interviului. „El a făcut un telefon mulțumindu-mi pentru sprijinul meu, care trebuia să dureze cinci minute, și l-am angajat, iar el a trebuit să petreacă încă trei minute cu mine, așa că l-am tras la opt minute.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *