Raportul de cercetare dezvăluie ce a contribuit la scăderea QB Brock Purdy în NFL Draft

Începătorul Brody Purdy a luat cu asalt NFL-ul de când a devenit fundaș titular în San Francisco 49ers, în decembrie.

Fostul remarcabil din Iowa State a câștigat titlul „Mr. Irrelevant” după ce a fost selectat de 49ers cu alegerea finală a draftului din 2022. Însă, un raport de cercetare aruncă o lumină asupra nivelului de interes al unei echipe în alegerea fundașului.

Athletic a obținut un raport de cercetare care a atins atributele pozitive ale lui Purdy, precum și unele dintre potențialele sale dezavantaje.

Potrivit raportului, un cercetaș a spus că Purdy era „foarte matur și experimentat”. A fost titular de patru ani în timpul mandatului său de fotbal la facultate.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Brock Purdy, numărul 13 din San Francisco 49ers, fuge de pe teren după ce i-a învins pe Seattle Seahawks în meciul de playoff NFC Wild Card de pe Stadionul Levi, pe 14 ianuarie 2023, în Santa Clara, California.

Brock Purdy, numărul 13 din San Francisco 49ers, fuge de pe teren după ce i-a învins pe Seattle Seahawks în meciul de playoff NFC Wild Card de pe Stadionul Levi, pe 14 ianuarie 2023, în Santa Clara, California.
(Ezra Shaw/Getty Images)

Dar un antrenor și-a subliniat și limitările fizice. „Nu a testat bine, atlet limitat, care are un corp la maxim”, se arată în raport, slăbiciunile fiind recunoscute ca „braț limitat, atât în ​​repertoriu de forță, cât și de aruncare”.

„Nu-mi amintesc că se mișca așa la Iowa State și nu a testat bine. A sărit 27 de inci, ceea ce este groaznic. A alergat un 4,85 (4,84). Are brațe scurte, ca foarte scurte, și este are mâini mici. Are 6-1, iar brațul lui este în regulă. Trăsăturile pur și simplu nu a fost acolo. Naveta lui scurtă a fost OK – 4,45 – asta nu este remarcabil”, a spus antrenorul.

Brock Purdy numărul 13 din San Francisco 49ers trece în timpul unui meci de fotbal din playoff din runda diviziei NFL dintre San Francisco 49ers și Dallas Cowboys pe Stadionul Levi pe 22 ianuarie 2023, în Santa Clara, California.

Brock Purdy numărul 13 din San Francisco 49ers trece în timpul unui meci de fotbal din playoff din runda diviziei NFL dintre San Francisco 49ers și Dallas Cowboys pe Stadionul Levi pe 22 ianuarie 2023, în Santa Clara, California.
(Michael Owens/Getty Images)

BROCK PURDY, al lui 49ERS, PRIMEȘTE LAUDĂ PENTRU Își PĂSTRA CREDINȚA ÎN IMAGINĂ ÎNAINTEA TITLULUI NFC

49ers l-au recrutat anterior pe quarterback Trey Lance cu alegerea nr. 3 în draftul din 2021. San Francisco părea să fie gata să predea cheile francizei lui Lance pentru sezonul 2022, iar Purdy nu era de așteptat să contribuie în acest an.

La câteva luni după ce l-au ales pe Purdy, soții Niners au decis să restructureze contractul veteranului fundaș Jimmy Garoppolo, care l-a făcut să accepte o înțelegere restricționată pe un an pentru a servi ca supliment al lui Lance. Dar Lance a suferit o accidentare la sfârșitul sezonului în săptămâna 2, iar Garoppolo a căzut mai târziu cu o accidentare la picior, împingându-l brusc pe Purdy în rolul de titular.

Purdy nu a pierdut încă un joc de când a fost numit titular. Următorul său test are loc duminică, pentru campionatul NFC, împotriva celor mai importante cap de serie Philadelphia Eagles. Purdy va fi al cincilea sfert începător care începe un joc de campionat de conferință.

Brock Purdy, numărul 13 din San Francisco 49ers, trece înapoi pentru a trece împotriva Tampa Bay Buccaneers în prima repriză pe Levi's Stadium pe 11 decembrie 2022, în Santa Clara, California.

Brock Purdy, numărul 13 din San Francisco 49ers, trece înapoi pentru a trece împotriva Tampa Bay Buccaneers în prima repriză pe Levi’s Stadium pe 11 decembrie 2022, în Santa Clara, California.
(Cooper Neill/Getty Images)

Antrenorul care l-a evaluat pe Purdy a spus că capacitatea tânărului de 23 de ani de a procesa scheme defensive a contribuit la succesul său.

„El prelucrează o mulțime de informații pre-snap, deoarece fac multă mișcare, schimbă, ucide, alertează în acea infracțiune. Poate fi greu să trageți mingea și să știți în ce direcție să predați mingea. Calmul lui târziu. în jos – nu a făcut foarte multe greșeli de cap – a fost cu adevărat impresionant”, a spus antrenorul, care crede că Purdy va fi considerat astăzi în runda a doua sau a treia.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Purdy a aruncat pentru 1.374 de yarzi, 13 touchdown-uri și patru interceptări, cu un procent de finalizare de 67,1% de-a lungul carierei sale de nouă jocuri în NFL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *