Rob Gronkowski susține revenirea lui Bill O’Brien ca Patriots OC: „Mi-a plăcut să joc pentru el”

Bill O’Brien va deveni interlocutor într-un loc familiar în 2023, după ce a fost numit noul coordonator ofensiv al New England Patriots.

Prima perioadă a lui O’Brien cu New England a început în 2007, iar în cele din urmă a fost numit coordonator ofensiv al echipei în 2011. El este familiarizat cu Patriots și cu quarterback Mac Jones, deoarece cei doi au fost la Alabama în ultimii ani.

Fostul final al echipei Patrioți, Rob Gronkowski, a intervenit în mișcarea de a-l aduce pe O’Brien și i-a oferit fostului său antrenor un sprijin ferm.

“Îl iubesc pe Bill O’Brien. Mi-a plăcut să cânt pentru el”, a spus Gronkowski miercuri la “Up and Adams Show” cu Kay Adams.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Rob Gronkowski de la New England Patriots împotriva Miami Dolphins la Hard Rock Stadium 9 decembrie 2018, în Miami, Florida.

Rob Gronkowski de la New England Patriots împotriva Miami Dolphins la Hard Rock Stadium 9 decembrie 2018, în Miami, Florida.
(Michael Reaves/Getty Images)

Gronk și O’Brien s-au familiarizat unul cu celălalt în timpul unei perioade de doi ani în New England. În 2010, Gronk a fost un rookie tight end selectat în runda a doua a draftului, iar O’Brien a fost antrenorul quarterbacks.

ROB GRONKOWSKI Spune că a simțit uneori „SUPER DEPRESIE” CU PATRIOȚII

Anul următor, O’Brien a fost promovat la funcția de coordonator ofensiv, iar Gronk a înflorit sub chemarea sa și a încheiat sezonul ca All-Pro.

Gronkowski a fost optimist cu privire la ceea ce O’Brien poate aduce lui Foxborough.

„Îmi place energia pe care o aduce la masă”, a spus Gronkowski. „El are acea nișă pentru a te face să ieși și să joci cel mai bun fotbal al tău, să te încurajeze și să te facă să vrei să ieși pe teren și să te faci mai bine în fiecare zi și să faci jocuri mari. A fost pur și simplu grozav. când a fost aici în acele două sezoane”.

Antrenorul principal de multă vreme Bill Belichick a adoptat o abordare neortodoxă a infracțiunii în 2022, care a dat rezultate neimpresionante.

Patrioții au terminat pe locul 26 în ofensiva totală și pe locul 32 în eficiența zonei roșii sezonul trecut, antrenorul defensiv Matt Patricia servind ca apelant al jocului ofensiv.

Bill O'Brien de la New England Patriots pe margine în a doua repriză împotriva lui Buffalo Bills 1 ianuarie 2012, pe stadionul Gillette din Foxboro, Massachusetts.

Bill O’Brien de la New England Patriots pe margine în a doua repriză împotriva lui Buffalo Bills 1 ianuarie 2012, pe stadionul Gillette din Foxboro, Massachusetts.
(Elsa/Getty Images)

Gronkowski a adăugat că crede că O’Brien va întoarce ofensa.

„Cunoștințele lui de fotbal sunt de-a lungul acoperișului și cred că cu siguranță îi va restabili pe credincioșii Patriot din partea ofensivă a mingii”, a menționat Gronkowski.

Gronk a sugerat, de asemenea, că New England era dispusă să-i plătească lui O’Brien mai mult decât ar comanda un antrenor asistent tipic.

New England Patriots QB Tom Brady (12), antrenorul principal Bill Belichick și coordonatorul ofensiv Bill O'Brien pe teren înainte de un meci împotriva Baltimore Ravens pe Stadionul Gillette din Foxboro, Massachusetts, 4 octombrie 2009.

New England Patriots QB Tom Brady (12), antrenorul principal Bill Belichick și coordonatorul ofensiv Bill O’Brien pe teren înainte de un meci împotriva Baltimore Ravens pe Stadionul Gillette din Foxboro, Massachusetts, 4 octombrie 2009.
(Damian Strohmeyer /Sports Illustrated prin Getty Images)

„El își va pune jucătorii în cea mai bună poziție pentru a juca. Va veni cu câteva idei creative și cred că cu siguranță se vor îmbunătăți enorm ca ofensă sub Bill O’Brien.

“Asta trebuiau să obțină Patrioții. Trebuiau să-l ia pe Bill O’Brien… Sper că au plătit bani pentru antrenorul principal, pentru că cu siguranță trebuiau”, a adăugat Gronkowski.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

O’Brien a fost, de asemenea, antrenor principal al Houston Texans în perioada 2014-2020. El a condus echipa la patru apariții în playoff înainte de a fi concediat în 2020, după un start cu 0-4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *