Sărbătoarea lui Joel Embiid îl enervează pe Kevin Durant; Starul 76ers râde de un tweet critic

Starul Philadelphia 76ers, Joel Embiid, l-a enervat pe trăgătorul de obișnuit de la Brooklyn Nets, Kevin Durant, cu sărbătorirea sa în timpul victoriei echipei cu 137-133 de miercuri seară.

Embiid tocmai a marcat o găleată peste gardianul de la Nets, Joe Harris, în al treilea sfert, pentru a merge în sus cu 93-77 și a avut șansa pentru un joc de trei puncte, deoarece a fost fault în sus pentru șut. După ce a făcut găleata, Embiid s-a jucat în fața mulțimii de la Wells Fargo Center și a oferit o sărbătoare cu tăieturi în picioare – un semn din cap către D-Generation X de la WWE.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

8 ianuarie 2023;  Miami, Florida, SUA;  Atacantul de la Brooklyn Nets Kevin Durant (7) se încălzește înainte de a juca Miami Heat la FTX Arena.

8 ianuarie 2023; Miami, Florida, SUA; Atacantul de la Brooklyn Nets Kevin Durant (7) se încălzește înainte de a juca Miami Heat la FTX Arena.
(Michael Laughlin-USA TODAY Sports)

Durant a scris pe Twitter că a fost o „sărbătoare de gunoi”.

Embiid a terminat cu 26 de puncte, 10 recuperări, trei pase decisive și două furturi în victorie. A apărut la conferința de presă de după meci cu reporterii și râdea de tweetul lui Durant.

Philadelphia a câștigat jocul în fața unor momente aprinse. El și paznicul de la Nets, Ben Simmons, ar fi avut concursuri și cuvinte pe toată noaptea, iar restul listei a simțit căldura. Oficialii au emis șase greșeli tehnice în cursul nopții.

STEPH CURRY AL războinicilor a fost expulzat pentru că a aruncat gura din frustrări cu colegul de echipă

25 ianuarie 2023;  Philadelphia, Pennsylvania;  Centrul Philadelphia 76ers Joel Embiid (21) reacționează după scorul său și unul în timpul celui de-al treilea sfert împotriva lui Brooklyn Nets la Wells Fargo Center.

25 ianuarie 2023; Philadelphia, Pennsylvania; Centrul Philadelphia 76ers Joel Embiid (21) reacționează după scorul său și unul în timpul celui de-al treilea sfert împotriva lui Brooklyn Nets la Wells Fargo Center.
(Bill Streicher-USA TODAY Sports)

„Nu a contat pentru mine, mereu încerc să joc pe oricine se află în fața mea cu aceeași agresivitate și încercând să înscrie mingea”, a spus Embiid. “Am ratat multe lovituri astăzi, ceea ce nu s-a întâmplat de ceva vreme. Dar sunt fericit că am câștigat.”

Durant nu a jucat în joc din cauza unei accidentări.

Simmons a terminat cu 12 puncte, cinci recuperări și cinci pase decisive. Fosta vedetă a lui 76ers a recunoscut intensitatea mulțimii.

Joel Embiid de la Philadelphia 76ers, centru, încearcă să se agațe de minge împotriva lui Kyrie Irving, stânga, de la Brooklyn Nets, și lui Ben Simmons în timpul primei reprize a unui joc de baschet NBA, miercuri, 25 ianuarie 2023, la Philadelphia.

Joel Embiid de la Philadelphia 76ers, centru, încearcă să se agațe de minge împotriva lui Kyrie Irving, stânga, de la Brooklyn Nets, și lui Ben Simmons în timpul primei reprize a unui joc de baschet NBA, miercuri, 25 ianuarie 2023, la Philadelphia.
(AP Foto/Matt Slocum)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Ultima oară a fost opt”, a spus Simmons despre reacția mulțimii. „Dacă venim aici pentru playoff, probabil va fi un 10”.

Associated Press a contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *