Senatorii democrați se îngrămădesc la strângerea de fonduri elegantă organizată de cea mai importantă firmă de lobby din Washington

Mai mult de jumătate din grupul Senatului Democrat a participat miercuri la o strângere de fonduri organizată de cea mai importantă firmă de lobby din Washington, Brownstein Hyatt Farber Schreck.

Fondatorul companiei, Norm Brownstein, a găzduit cea de-a 12-a strângere de fonduri anuală pentru democrații din Senat alături de Nadeam Elshami, fost șef de personal al lui Nancy Pelosi. Liderul majorității din Senat Chuck Schumer, DN.Y., și whip-ul majorității Dick Durbin, D-Ill., au fost prezenți alături de alți 24 de membri ai caucusului lor.

În total, strângerea de fonduri a adus miercuri seara 525.000 de dolari pentru Comitetul Senatorial Democrat de Campanie (DSCC), inclusiv 120.000 de dolari în contribuții personale, potrivit Punchbowl News.

Brownstein Hyatt a încasat 61,6 milioane de dolari în venituri din lobby federal în 2022, depășind cel mai apropiat rival cu aproape 10 milioane de dolari, potrivit datelor de la Bloomberg.

REP. DEMOCRATĂ GALLEGO A ANGAJAT PERSONAL CU ISTORIE DE TWEET-URI ANTI-POLIȚIE PENTRU A DERULA CAMPANIA SENATULUI 2024

Liderul majorității din Senat, Chuck Schumer, din NY, vorbește în timpul unei conferințe de presă cu liderul minorității din Camera Hakeem Jeffries, din NY, la Capitol Hill, miercuri, 25 ianuarie 2023, la Washington.  (AP Photo/Manuel Balce Ceneta)

Liderul majorității din Senat, Chuck Schumer, din NY, vorbește în timpul unei conferințe de presă cu liderul minorității din Camera Hakeem Jeffries, din NY, la Capitol Hill, miercuri, 25 ianuarie 2023, la Washington. (AP Photo/Manuel Balce Ceneta)

Portretul avocatului Norm Brownstein la firma sa Brownstein Hyatt Farber Schreck din Denver miercuri, 2 martie 2016. (Foto de Cyrus McCrimmon/ The Denver Post)

Portretul avocatului Norm Brownstein la firma sa Brownstein Hyatt Farber Schreck din Denver miercuri, 2 martie 2016. (Foto de Cyrus McCrimmon/ The Denver Post)

MATTHEW MCCONAUGHEY ANGAJĂ LOBIȘTI DC ÎN CAZUL IMPINGE PENTRU LEGI MAI SĂRITE PENTRU PISTELE DUPĂ împuşcarea lui UVALDE

Brownstein Hyatt a raportat un record în industrie de 56,48 milioane USD în venituri din lobby în 2021. Firma pare să fi stabilit din nou un nou record cu veniturile sale din 2022.

„Vom continua să ne bazăm pe succesele noastre, în timp ce ne ajutăm clienții să navigheze într-un Congres divizat”, a declarat Elshami pentru Reuters săptămâna trecută, atribuind succesul „echipei bipartizane” a companiei.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Cel mai apropiat concurent al lui Brownstein Hyatt în 2022 a fost Akin Gump, care a încasat 53,4 milioane de dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *