Senatorul Cory Booker invocă Holocaustul îndemnându-l pe Biden să pună capăt titlului 42

Democrații Camerei și Senatului s-au reunit joi dimineață pentru a critica ordinul de sănătate publică Titlul 42 care permite îndepărtarea rapidă a migranților, doi parlamentari de seamă făcând referire la Holocaust în timp ce au cerut administrației Biden să anuleze prelungirea ordinului și să gândiți-vă de două ori la o politică care îi limitează pe cei care pot cere azil.

Îndreptându-se împotriva titlului 42, senatorul Cory Booker, DN.J., a spus că valorile americane fac din Statele Unite un exemplu și a comparat efectul respingerii migranților la graniță cu atunci când SUA i-au respins pe evreii care au fugit de naziști în Europa. .

“[Y]Avem capitole întunecate. Ca atunci când St. Louis, în timpul Holocaustului, a navigat spre țărmurile noastre și a fost întors, unde oamenii au fost trimiși înapoi la acele orori și mulți au murit”, a spus Booker la o conferință de presă. ca națiune a afirmat că valorile noastre, idealurile noastre, virtuțile noastre vor deveni reale în legea codificată de guvernul nostru. Că am spune „Niciodată niciodată”.

Booker a spus apoi că, în ciuda acestui fapt, SUA, prin extinderea titlului 42, „pune oamenii în criză și în pericol, care se confruntă cu persecuția și violența înapoi în acele situații”.

BIDEN COMPARĂ MIGRANȚII CU CĂUTARE DE Azil cu evreii care fug din GERMANIA NAZISĂ

Senatorul Cory Booker, DN.J.

Senatorul Cory Booker, DN.J.
(AP Photo/Alex Brandon)

Chiar înainte de a spune asta, Booker a folosit o referire biblică la evrei, spunând că valorile americane „ne deosebesc ca lumină pentru toate națiunile”.

Senatorul din New Jersey nu este singurul democrat care a folosit imagini despre evrei în timpul Holocaustului atunci când discută politicile de frontieră ale SUA. Însuși președintele Biden a făcut acest lucru la începutul acestei luni, când un reporter l-a întrebat dacă crede că azilul este un drept al omului.

„Ei bine, cred că este un drept al omului dacă familia ta este persecutată”, a răspuns Biden. „Am crezut că este un drept al omului, știi, ca evreii din Germania să poată merge – să scape și să primească ajutor acolo unde pot”.

PREȘEDINȚUL GOP JUDICIARULUI JUDICIAL AL ​​CASEI, JIM JORDAN, ANUNȚĂ AUDIEREA PENTRU CRISĂ LA FRONTIERĂ: „GATA SĂ PUN LA MUNCĂ”

Colegul democrat al lui Booker din New Jersey, senatorul Bob Menendez, a făcut și el o referire la începutul conferinței de presă, afirmând că legile americane privind azilul au fost stabilite după ce SUA „nu au reușit să protejeze refugiații evrei care fugeau de persecuția nazistă.

Cei doi senatori au vorbit alături de membrii Camerei, inclusiv deputatul Alexandria Ocasio-Cortez, DN.Y., și Greg Casar, deputatul Texas. Pe lângă faptul că s-au declarat împotriva Titlului 42, democrații au vorbit împotriva planurilor anunțate de administrația Biden pentru o politică care vizează limitarea imigranților care intra în SUA după încheierea Titlului 42.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Regula, care este similară cu o politică a administrației Trump, spune că migranții care nu reușesc să solicite azil în țările prin care călătoresc în drum spre SUA și „ocolesc căile disponibile și stabilite către migrația legală” vor avea o presupunere refutabilă că ei nu sunt eligibili pentru azil.

Ocasio-Cortez, Booker, Menendez și Casar au trimis miercuri lui Biden o scrisoare pe care au semnat-o împreună cu alți 73 de membri ai Camerei și Senatului, în care au criticat regula, numind-o „interdicție de tranzit a azilului”. Secretarul pentru Securitatea Internă, Alejandro Mayorkas, a contestat ideea că există „o diferență marcantă” între o interdicție și ceea ce prevede regula, care este o presupunere a ineligibilității pe care migranții ar putea să o facă recurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *