Senatorul de dreapta Dakota de Sud pierde misiunile de comisie

Un senator de stat republican din Dakota de Sud i s-a retras misiunile de comisie miercuri într-o pedeapsă rară în Legislativ.

LEGISLATII DAKOTA DE SUD IMPING SĂ PREDA EXCEPȚIONALISMUL AMERICAN ÎN EDUCAȚIA PUBLICĂ

Senatorul statului Dakota de Sud, Julie Frye-Mueller, a fost deposedat de misiunile sale de comisie după ciocniri repetate cu conducerea partidului său.

Senatorul statului Dakota de Sud, Julie Frye-Mueller, a fost deposedat de misiunile sale de comisie după ciocniri repetate cu conducerea partidului său.

Decizia de a retrage senatoarei Julie Frye-Mueller de locurile sale în două comisii legislative a fost anunțată în timpul ședinței Senatului de miercuri, dar liderii legislativi din Camera controlată de republicani au refuzat să comenteze ce a dus la mutare. Frye-Mueller, care este aliniată cu un grup de republicani contrarii, de dreapta Statehouse, a avut ocazional confruntări cu conducerea legislativă în timpul celor patru mandate dintre Cameră și Senat.

CASA DAKOTA DE SUD ADICĂ PACHETUL DE LOCUINȚĂ DE 200 M USD

Atât senatorul republican Lee Schoenbeck, pro tempore al Camerei, cât și Casey Crabtree, liderul republican, au refuzat să comenteze de ce Frye-Mueller a fost retrasă de sarcinile ei în comisie. De asemenea, Frye-Mueller a refuzat să comenteze.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Liderii republicani nu au clarificat dacă pedeapsa este temporară sau permanentă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *