Strângerea de fonduri a democraților Schiff și Swalwell a fost exclus de la Comitetul Intel pe fondul ceartălui McCarthy

Reprezentanții Adam Schiff, D-Calif., și Eric Swalwell, D-Calif, strâng fonduri și au făcut campanie pe discuția lor cu Președintele Kevin McCarthy, R-Calif., care i-a îndepărtat din Comisia de Informații a Camerei în această săptămână.

După ce cei doi democrați din California au fost înlăturați marți din comitet, Schiff l-a amenințat pe McCarthy, declarând că nu se va retrage, îndemnând publicul american să doneze bani pentru campania sa anunțată în curând la Senat.

„Această răzbunare politică din partea lui Kevin McCarthy nu va face decât să mă fac să lupt mai mult. Alături de mine împotriva lui Kevin McCarthy”, a scris Schiff pe Twitter la scurt timp după ce McCarthy a anunțat că nu-i va permite să revină în comitet, urmat de un link pentru a dona către site-ul democrat de donații ACT ALBASTRU.

Schiff a profitat de ocazie pentru a anunța că va candida pentru Senatul California în 2024, un loc deținut în prezent de senatorul Dianne Feinstein, deputat în California, care și-a anunțat recent retragerea în ciclul următor.

WHITE HOUSE SPUNE SCHIFF, SWALWELL ADUCĂ „EXPERTIZĂ” COMITETULUI INTEL DUPĂ OBȚINERE DE LA MCCARTHY

“Și iată de ce: m-am luptat cu el și cu Donald Trump când au încercat să ne dărâme democrația. Dacă el crede că asta mă va opri, în curând va afla altfel”, a mai scris democratul pe Twitter, ca parte a lui McCarthy.

REP. DEMOCRATĂ CALIFORNIA ADAM SCHIFF VA CANDIDA PENTRU SENATUL SUA SEAR ȚINUT DE FEINSTEIN

Swalwell a folosit și anunțul lui McCarthy ca o oportunitate de strângere de fonduri, susținând că noul vorbitor este „obsedat” de el și că cizma comisiei a fost rezultatul unei „vendete personale”.

„În miezul nopții, Kevin McCarthy a fost îndepărtat pe mine de la Comisia de informații a Camerei. Kevin McCarthy este obsedat de mine”, a scris Swalwell într-un e-mail de strângere de fonduri joi. „Kevin McCarthy are o răzbunare personală împotriva noastră și își folosește noua putere pentru a încerca să ne reducă la tăcere. Dar nu voi da niciodată înapoi. De aceea lucrăm să luptăm împotriva acestor atacuri. Poți împărți astăzi o donație între campania mea și CADEM, astfel încât să putem continua să spunem adevărul despre partidul corupt, anti-democrație al lui McCarthy?”

Rep. Adam B. Schiff (stânga) și reprezentantul Eric Swalwell (stânga) au fost dați afară din Comitetul de Informații al Camerei de către liderul minorității americane, reprezentantul Kevin McCarthy (la mijloc).

Rep. Adam B. Schiff (stânga) și reprezentantul Eric Swalwell (stânga) au fost dați afară din Comitetul de Informații al Camerei de către liderul minorității americane, reprezentantul Kevin McCarthy (la mijloc).
(Getty Images)

După ce a făcut parte din comitet timp de câțiva ani, McCarthy a decis să nu-i permită lui Schiff și Swalwell să servească în cel de-al 118-lea Congres, spunând miercuri reporterilor că Schiff și-a folosit „puterea ca președinte și a mințit publicul american… El și-a folosit funcția de președinte, știind că are informații pe care restul Americii nu le are și a mințit publicul american”.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Comitetul Intel este diferit, ei bine, știi de ce? Pentru că ce se întâmplă în Comitetul Intel, nu știi. Ce se întâmplă în comitetul Intel, se întâmplă alte secrete în lume, alți membri ai Congresului nu știu. ”, a spus McCarthy miercuri, citând impulsul lui Schiff coluzia Rusiei scandal ca unul dintre motivele pentru care ar trebui să-și piardă funcția de comisie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *