Tribunalul din Michigan a redus planul de majorare a salariului minim

O mișcare a republicanilor din Legislatura din Michigan din 2018 de a slăbi legile privind salariul minim și concediile medicale a fost declarată constituțională de o curte de apel joi, anulând hotărârea unei instanțe inferioare de anul trecut, care ar fi crescut salariul minim în stat cu aproape 3 dolari în februarie.

Decizia unanimă a Curții de Apel din Michigan oprește creșterea salariului minim în stat de la 10,10 USD la 13,03 USD pe 2 februarie și păstrează intacte cerințele actuale privind salariile și beneficiile.

Decizia va fi atacată la Curtea Supremă din Michigan.

MICHIGAN INTREPRINDERILE MICI SE PREGĂTEȘTE PENTRU MĂRIREA NECESARĂ A SALARIILOR

În iulie anul trecut, un judecător de la Curtea de Pretenții a respins modificările făcute la sfârșitul anului 2018, deoarece guvernatorul republican Rick Snyder era aproape de sfârșitul mandatului său, iar democrații se pregăteau să preia posturi de top la nivel național.

O curte de apel din Michigan a declarat constituțională o mișcare a republicanilor de a stopa o creștere planificată a salariului minim.

O curte de apel din Michigan a declarat constituțională o mișcare a republicanilor de a stopa o creștere planificată a salariului minim.

Avocații au prezentat suficiente semnături pentru a ridica salariul minim la 12 dolari pe oră până în 2022 și, în cele din urmă, pentru a elimina un salariu cu bacșiș mai mic în industria restaurantelor. Salariul minim este acum de 10,10 dolari pe oră, mai puțin pentru lucrătorii cu bacșiș.

AOC ÎNTĂRĂ PE REPUBLICANI SĂ NU SUPȚINEȘTE MĂRIREA SALARIULUI MINIM, Își AMINTE că DEMOCRAȚII AU Ucis FACTURA

A existat, de asemenea, o petiție de succes pentru a extinde oportunitățile de concediu medical.

Legislativul le-a adoptat pe ambele în 2018, în loc să le lase alegătorilor să-și spună cuvântul. Dar parlamentarii s-au întors apoi câteva luni mai târziu și i-au diluat printr-un vot cu majoritate simplă.

Curtea de apel a decis joi că Legislativul din 2018 avea puterea constituțională de a schimba legile inițiate de cetățeni printr-un proces de petiție.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Inițiativele au forțat cu succes Legislativul să acționeze în conformitate cu politicile cuprinse în propuneri”, a spus judecătorul Christopher Murray în opinia majorității. „Apoi, prin modificarea propunerilor, Legislativul a continuat să abordeze aceste probleme având în vedere interesele tuturor alegătorilor legiuitorilor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *