Videoclipul atacului Paul Pelosi a ordonat să fie eliberat de judecătorul din California

Un judecător din California a ordonat difuzarea unui videoclip cu atacul asupra lui Paul Pelosi – soțul fostului președinte al Camerei SUA, Nancy Pelosi – în casa lor din San Francisco.

Judecătorul Curții Superioare din San Francisco, Stephen Murphy, a respins miercuri o cerere a procurorilor și a declarat că nu există niciun motiv pentru a păstra secretul filmării după ce a fost difuzat de către procuratură în timpul unei audieri preliminare luna trecută, Thomas Burke, avocat care reprezintă agențiile de presă în cauză. , a declarat pentru The Associated Press.

David DePape este acuzat de atac.

Fox News se numără printre organizațiile de știri care au făcut presiuni pentru lansarea videoclipului care arată atacul din 28 octombrie.

Imaginile, pe care biroul procurorului districtual din San Francisco le-a predat acum lui Murphy, ar putea deveni publice încă de joi.

NANCY PELOSI I-a chemat pe preoți să efectueze „EXORCISM” DUPĂ ATACUL CU CIOANUL AL SOȚULUI, SPUNE FIICA

Paul Pelosi, stânga, ar fi fost atacat de un bărbat care își căuta soția, președintele Camerei Nancy Pelosi.

Paul Pelosi, stânga, ar fi fost atacat de un bărbat care își căuta soția, președintele Camerei Nancy Pelosi.
(Samuel Corum/AFP prin Getty Images)

Paul Pelosi dormea ​​la casa cuplului din San Francisco, când cineva a intrat și l-a bătut cu un ciocan. Procurorii l-au acuzat pe DePape, în vârstă de 42 de ani, în legătură cu atacul.

În timpul unei audieri preliminare luna trecută, procurorii au redat porțiuni din apelul 911 al lui Paul Pelosi plus imagini de la camerele de supraveghere ale poliției din Capitoliu, camerele corporale purtate de cei doi polițiști care au ajuns la casă și videoclipurile din interviul lui DePape cu poliția.

Cu toate acestea, atunci când organizațiile de știri au cerut copii ale acestor dovezi, biroul procurorului districtual din San Francisco a refuzat să le elibereze.

SUSPECTUL PAUL PELOSI, DAVID DEPAPE, SE PLADĂ VINOVAT, RENUNȚĂ LA DREPTUL LA UN PROCES RAPID

David DePape în Berkeley, California, pe 13 decembrie 2013.

David DePape în Berkeley, California, pe 13 decembrie 2013.
(Michael Short/San Francisco Chronicle prin Getty Images)

Procuratura a susținut că difuzarea în mod public a filmului ar permite oamenilor doar să le manipuleze în încercarea lor de a răspândi informații false.

Cu toate acestea, agențiile de presă au susținut că este vital ca procurorii să-și împărtășească în mod public dovezile care ar putea dezminți orice informație falsă care se învârte pe internet despre atac, potrivit The Associated Press.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Vederi generale ale casei lui Paul Pelosi și Nancy Pelosi din San Francisco văzute la 1 noiembrie 2022.

Vederi generale ale casei lui Paul Pelosi și Nancy Pelosi din San Francisco văzute la 1 noiembrie 2022.
(Rafael Fontoura pentru Fox News Digital)

„Nu elimini dreptul public de acces doar din cauza preocupărilor legate de teoriile conspirației”, a spus Burke.

DePape a pledat nevinovat luna trecută pentru șase acuzații, inclusiv tentativă de omor. Poliția a spus că DePape le-a spus că există „rău în Washington” și că a vrut să-i facă rău lui Nancy Pelosi, deoarece aceasta era a doua în ordinea președinției. Cazul lui este pe rol.

Associated Press a contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *