Violatorul bărbat trece înaintea procesului, trimis la închisoare pentru femei ca femeie transgender

O femeie transgender din Regatul Unit care a fost condamnată pentru violarea a două femei când era bărbat este trimisă la o închisoare pentru femei pentru a aștepta sentința, stârnind proteste din partea activiștilor, politicienilor și chiar oficialilor Națiunilor Unite.

Isla Bryson din Scoția a fost găsită vinovată săptămâna aceasta de săvârșirea violurilor, când a fost numită anterior Adam Graham, un bărbat „musculos” cu capul ras și tatuaj pe față, potrivit unui raport din Daily Mail. Bryson a negat acuzațiile, spunând înaltei curți din Glasgow că orice sex este consensual și că „nu va răni niciodată o altă ființă umană”.

Cu toate acestea, procurorii au susținut cu succes jurații în cadrul unui proces de șase zile că Bryson, în vârstă de 31 de ani, a atacat o victimă în 2016 și alta în 2019. Ambele crime au avut loc în Scoția.

Inculpatul a apărut pentru prima dată în instanță ca Adam Graham și a fost menționat ca atare într-un rechizitoriu din 2020. Mai târziu în acel an, potrivit rapoartelor presei britanice, ea a decis să facă tranziția.

Manifestanții protestează în sprijinul drepturilor tinerilor transgender.

Manifestanții protestează în sprijinul drepturilor tinerilor transgender.
(Fox News)

VIMEO SCRUBS „NUMELE MORT” PROFILARE DOCUMENTAR FAMILII UPENDATE DE IDEOLOGIA TRANSGENDER

Bryson a susținut instanței că știa că este transgender la vârsta de 4 ani, dar nu a luat decizia de a face tranziția până la 29 de ani. Ea le-a spus juraților că Adam Graham este „numele ei mort”.

Acum Bryson ia hormoni și caută o intervenție chirurgicală pentru a finaliza schimbarea de gen.

În prezent, este deținută la închisoarea pentru femei din Cornton Vale, unde se pare că va fi ținută în izolare până la pronunțarea sentinței la sfârșitul lunii februarie. La Cornton, violatorul condamnat va fi supus unei evaluări a riscurilor pentru a determina dacă va executa pedeapsa finală de închisoare într-o închisoare pentru femei sau bărbați.

Dacă Bryson este trimisă la o închisoare pentru femei pe durata pedepsei, nu este clar dacă va rămâne în izolare. Unii observatori au susținut că ar încălca drepturile ei umane de a fi ținută în izolare pe termen nelimitat.

Există o controversă în curs de desfășurare cu privire la faptul dacă femeile transgender ar trebui să concureze împotriva bărbaților biologici.

Există o controversă în curs de desfășurare cu privire la faptul dacă femeile transgender ar trebui să concureze împotriva bărbaților biologici.

STUDIUL ARĂTĂ STUDIUL STUDIULUI SEI MAI MAI INLEGĂTORI CU TRATAMENTUL TRANSGENDERULUI DECÂT EUROPA

Pentru critici, totuși, astfel de dezbateri nu au rost.

„Acest violator a decis că nu mai este bărbat numai după ce a apărut în instanță pentru o acuzație de viol”, a declarat Russell Findlay, un membru conservator al Parlamentului Scoțian. „Avem acum situația complet perversă în care o instanță scoțiană se referă la cineva care spune că se identifică ca femeie folosind „penisul” pentru a viola două femei vulnerabile. Am avertizat despre inevitabilitatea ca acest lucru să se întâmple dacă legea SNP privind identitatea de gen a fost adoptată, dar să fi devenit realitate este profund îngrijorător și un afront la adresa victimelor”.

Findlay se referea la o lege adoptată de Parlamentul Scoțian luna trecută, care permite tinerilor de 16 ani să solicite un certificat de recunoaștere a genului pentru a confirma o schimbare a sexului legal după ce au trăit în noul lor gen timp de doar trei luni – și fără a fi nevoie de un diagnosticul medical al disforiei de gen.

Guvernul Marii Britanii a decis în mod oficial să blocheze ca legislația să devină lege, ceea ce a condus la o ciocnire care ar putea trebui să fie rezolvată în instanță.

Membrii parlamentului britanic s-au pronunțat și împotriva ideii de a o trimite pe Bryson la o închisoare pentru femei.

„Pentru mulți oameni, se va părea că acest violator condamnat a jucat sistemul pentru a încerca să atragă simpatie și să ajungă într-o închisoare pentru femei”, a declarat pentru Times Joanna Cherry, un politician scoțian care prezidează Comitetul mixt pentru drepturile omului. Radio. „Femeile aflate în închisoare sunt foarte vulnerabile. Multe femei din închisoare au fost ele însele abuzate și au suferit răni de-a lungul anilor… Sunt foarte îngrijorată de siguranța femeilor prizoniere, alături de care a fost plasat un violator condamnat”.

Un protestatar își exprimă sprijinul pentru promovarea ideologiei transgender în școli în timpul unui marș pro-transgender din octombrie 2022.

Un protestatar își exprimă sprijinul pentru promovarea ideologiei transgender în școli în timpul unui marș pro-transgender din octombrie 2022.
(Mark Kerrison / În imagini prin Getty Images)

DREPTURILE TRANS TRANSFORMĂ TITLUL IX ÎN LUCRUIRE POLITICĂ PE CU LUPTE DE STAT: „ÎN ASEMĂ CU UN JUGGERNAUT”

Între timp, Susan Smith de la grupul For Women Scotland, a spus că este „dezgustător” că Bryson este ținut la Cornton Vale; Reem Alsalem, raportorul special al ONU pentru violența împotriva femeilor și fetelor, a spus că „își amintește de multe ori ni s-a spus că ideea că bărbații prădători și violenți ar putea dori să profite de prezența lacunelor în sistem și de garanții slabe pentru a intra în spații rezervate femelelor a fost ridicolă.”

În ciuda acestei opoziții, unii oficiali și-au exprimat sprijinul și încrederea în decizia de a-l trimite pe Bryson la o închisoare pentru femei.

„Adevărul este că Serviciul Scoțian al Penitenciarelor are un istoric lung – vorbesc de 20 de ani și mai mult – în evaluarea riscurilor din închisorile noastre, inclusiv cele prezentate de prezența deținuților trans – atât pentru deținuții trans înșiși. și alți prizonieri”, a declarat secretarul scoțian al justiției Keith Brown. „Ei nu fac această muncă rapid. O fac pe o perioadă de timp, implicând o mulțime de organizații diferite. Ei fac o evaluare completă a riscurilor și [make] decizii bazate pe aceasta.”

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Indiferent de locul unde este închisă Bryson, se pare că va fi acolo mult timp.

“Ați fost condamnat pentru două acuzații extrem de grave. Având în vedere ceea ce ați fost condamnat, o pedeapsă privativă de libertate semnificativă este inevitabilă”, i-a spus judecătorul în instanță. „Voi revoca cauțiunea și vă voi aresta preventiv între timp”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *