5 cele mai bune încărcătoare de telefoane portabile din 2023

Mi se întâmplă mai des decât vreau să recunosc. Telefonul meu și cu mine suntem în mișcare și văd cum se epuizează bateria mai repede decât mă așteptam, iar ziua mea durează mai mult decât îmi plănuisem.

Și tu, nu? Ești afară toată ziua, iar telefonul tău tocmai te-a solicitat să intri în „modul baterie scăzută”. În aceste vremuri, port întotdeauna cu mine o baterie portabilă oriunde merg. Este unul dintre accesoriile mele preferate pentru telefonul meu mobil și se folosește mai mult decât un încărcător cu priză.

DATE CLIC PENTRU A PRIMI BULETINUL INFORMATIV CYBERGUY LUI KURT CU SFATURI RAPIDE, RECENZII TEHNOLOGICE, ALERTE DE SECURITATE SI INSTRUCTIUNI SIMPLE PENTRU A VA FACE MAI INTELIGENT

Există o serie de încărcătoare grozave pentru baterii de rezervă pentru a le arunca în geanta. Iată cele mai bune alegeri despre care știu că funcționează.

Încărcător portabil Apple iPhone Battery Pack.

Încărcător portabil Apple iPhone Battery Pack.
(Măr)

Acest Baterie suplimentară magnetică MagSafe pentru toate modelele iPhone 12 și ulterioare poate fi folosit cu sau fără husă și încarcă wireless un iPhone din mers. Conectați-l când sunt acasă sau așezați-l pe un încărcător Qi wireless și reîncarcă atât acumulatorul, cât și iPhone 12 sau o versiune ulterioară.

CARE APLICAȚII SE SCARAZĂ BATERIA TELEFONULUI TĂU?

Îi împiedică pe copii să-și piardă încărcătoarele și cablurile, deoarece acestea nu sunt necesare în timp ce sunt departe de casă. Acum trebuie doar să ne asigurăm că nu-l pierd acumulator nou.

Amazon raportează că înregistrează o creștere cu 86% a numărului de persoane care se echipează cu carcase pentru electronice de larg consum, deoarece tot mai mulți americani se întorc la o viață mai activă departe de casă. La momentul publicării, acest produs avea peste 9.600 de evaluări globale, 69% dând produsului cinci stele.

Obțineți pachetul de baterii Apple iPhone

Încărcătorul portabil Anker poate fi folosit pentru iPhone, Android și Samsung.

Încărcătorul portabil Anker poate fi folosit pentru iPhone, Android și Samsung.
(Anker)

La acest preț și în acest moment, nu este de mirare că această baterie suplimentară portabilă pentru a vă încărca telefonul a devenit un bestseller în top zece online.

Salutați încărcătorul portabil Anker. Acest acumulator PowerCore Slim de 10.000 mAh va face încărcare PowerIQ de mare viteză pentru iPhone, Android, Samsung Galaxy și tablete.

Când văd peste 77.000 de recenzii pozitive, observ și mă uit să văd de ce acest lucru devine atât de mult implicat online. Ceea ce am găsit este o baterie suplimentară subțire de 0,57 inchi foarte bine făcută, care poate fi utilizată în mișcare, care oferă iPhone-ului meu două încărcări și un sfert, 1,6 încărcări pe Galaxy S20 și 1,2 încărcări în medie pentru iPad Mini.

CUM SĂ OPRIȚI TELEFONULUL MOBIL SĂ MORI ATÂT DE RAPID

Îmi place această baterie portabilă suplimentară care a câștigat sigiliul de certificare de siguranță PSE în Japonia. Am început să cumpăr versiunea USB-C de 35 USD care oferă o putere de 20 W în culorile negru, albastru și verde. La momentul publicării, acest produs avea peste 77.000 de evaluări globale, 76% dând produsului cinci stele.

Obțineți încărcătorul portabil Anker pentru iPhone, Android și Samsung

Încărcător portabil magnetic magnetic Anker 521.

Încărcător portabil magnetic magnetic Anker 521.
(Anker)

Cu aproape jumătate din prețul pachetului de baterii MagSafe de la Apple, acest încărcător magnetic wireless Anker vă oferă o putere de 5.000 mHh cu un cablu USB-C.

Ceea ce îmi place este tehnologia snap-and-go care oferă cea mai convenabilă încărcare wireless. În ceea ce privește performanța, rata sa de încărcare de 5 W funcționează excelent cu toate versiunile de iPhone 12 și ulterioare care au încărcare MagSafe.

Cu o garanție de 18 luni, este greu să rezistați acestui accesoriu grozav pentru oricine are orice versiune de iPhone 12 sau telefoane model ulterioare.

PROPRIILE DISPOZITIVE VA SPIONĂ ÎN ADVERTENT?

La momentul publicării, acest produs avea peste 9.600 de evaluări globale, 69% dând produsului cinci stele.

Obțineți încărcător wireless magnetic Apple iPhone de la Anker

Încărcător portabil INIU Power Bank.

Încărcător portabil INIU Power Bank.
(INIU)

Aceasta ar putea fi una dintre cele mai bine cotate opțiuni atât pentru Android, cât și pentru iPhone, cu porta sa USB-C, design subțire și ultra-ușor. Dacă cablul dvs. de încărcare iPhone este versiunea USB-C mai mică în loc de USB-A gras mai vechi, atunci aceasta este o opțiune excelentă pentru a conecta pentru o încărcare din mers. De asemenea, Android se conectează cu ușurință. INIU ofera o garantie impresionanta de 3 ani. Îmi place foarte mult capacitatea de încărcare de mare viteză triplă de 3 amperi și faptul că INIU este vândut într-un pachet de două astfel încât să îl pot păstra pe unul în mașină și pe celălalt în rucsac sau în buzunar.

La momentul publicării, acest produs avea peste 11.000 de evaluări globale, 82% dând produsului cinci stele.

Obțineți încărcător portabil USB-C INIU pachet de 2

Cablu de încărcare universal 3 în 1 de la Spigen.

Cablu de încărcare universal 3 în 1 de la Spigen.
(Spigen)

iPad-ul meu ia mufa USB-C mai mică, iPhone-ul ia o mufă fulger, iar orice altceva ia mufa micro USB. Asta înseamnă că trebuie să fac trei cabluri diferite, nu? Nu mai este cu cablul universal Spigen DuraSync 3-în-1. Cineva a devenit inteligent și a făcut un capăt compatibil cu tot ce este mobil. Îmi place că este certificat MFI pentru a funcționa cu dispozitive Apple, iar lungimea cablului este perfectă la 4,9 picioare, proiectată cu un cablu împletit durabil menit să reziste. La momentul publicării, acest produs avea peste 2.700 de evaluări globale, 65% dând produsului cinci stele.

Obțineți cablul de încărcare universal 3 în 1

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Pentru mai multe dintre sfaturile mele, abonați-vă la buletinul meu gratuit CyberGuy Report făcând clic pe linkul „Buletin informativ gratuit” din partea de sus a site-ului meu.

Copyright 2023 CyberGuy.com. Toate drepturile rezervate. Articolele și conținutul CyberGuy.com pot conține link-uri afiliate care câștigă un comision atunci când se fac achiziții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *