Apelul la 911 Paul Pelosi a dezvăluit: David DePape a auzit la telefon

Audio recent lansat face lumină asupra apelului la 911 al lui Paul Pelosi cu puțin timp înainte ca acesta să fie atacat de David DePape, care poate fi auzit la telefon, potrivit audio obținut de Fox News Digital.

Paul Pelosi, 82 de ani, a fost victima unui presupus atac cu ciocanul de către DePape, 42 de ani, în octombrie, în casa din San Francisco pe care o împarte cu soția sa, fosta președinte a Camerei Nancy Pelosi, D-Calif., care se afla la Washington, DC la timp. Paul Pelosi a fost operat de urgență la un craniu fracturat în urma confruntării.

După ce poliția din San Francisco a preluat apelul, care a fost plasat înainte de atac, Paul Pelosi a spus: „Bănuiesc că am sunat din greșeală; cine este acesta?”

— Aici poliția din San Francisco. Ai nevoie de ajutor? răspunde dispeceratul.

„Oh, ei bine, aici este un domn care așteaptă să se întoarcă soția mea, Nancy Pelosi”, spune Paul Pelosi la apel. „El așteaptă doar să se întoarcă, dar ea nu va mai fi aici zile întregi, așa că cred că va trebui doar să așteptăm”.

VIDEO PAUL PELOSI PREZĂ ATAC CU CIOCANUL DUPĂ POLITȚIA ARE

ASCULTĂ APELUL 911:

Când a fost întrebat dacă are nevoie de poliție, pompieri sau medici, Paul Pelosi a răspuns: „Nu cred. Nu cred”. Apoi a întrebat dacă Poliția Capitoliului este prin preajmă, deoarece se află în mod normal la casă pentru a-și proteja soția.

Pelosi a spus că nu-l cunoaște pe bărbatul din casa lui și că i-a spus să nu facă nimic.

VIDEO CU ATACUL PAUL PELOSI, ORDAnțat să fie lansat de judecătorul din CALIFORNIA

— Oricum, acest domn îmi spune să pun telefonul jos și să fac ce spune. a spus Paul Pelosi. David apare la apel și spune că este un prieten, dar Paul Pelosi a spus că nu știe cine este.

“Vrea să iau naiba telefonul. OK? Mulțumesc”, spune Paul Pelosi înainte de a închide telefonul.

Poliția din San Francisco a sosit la domiciliul lui Paul Pelosi cu puțin timp înainte de presupusul atac în jurul orei 2:30. Întâlnirea a durat 15 secunde de când Paul Pelosi a deschis ușa ofițerilor până la momentul atacului cu ciocanul. Cei doi ofițeri care au răspuns au surprins atacul cu camerele lor corporale.

O captură de ecran dintr-un videoclip cu camera corporală după presupusul atac al lui David DePape asupra lui Paul Pelosi în San Francisco, 28 octombrie 2022.

O captură de ecran dintr-un videoclip cu camera corporală după presupusul atac al lui David DePape asupra lui Paul Pelosi în San Francisco, 28 octombrie 2022.(Departamentul de poliție din San Francisco)

Fox News Digital a obținut înregistrarea vineri, după ce judecătorul din California, Stephen Murphy, a decis că biroul procurorului trebuie să facă publice materialele. Imaginile includ video cu camera corporală a poliției, apeluri audio la 911, video de supraveghere a poliției din Capitoliu din SUA și interviuri ale Departamentului de poliție din San Francisco cu DePape.

Inițial, biroul procurorului districtual din San Francisco a refuzat să publice filmarea, susținând că publicitatea acesteia ar duce la dezinformare despre atac.

ACUZAREA FEDERALĂ DEZVLUE CE PUTA SUSPECTUL DE ATAC PAUL PELOSI CÂND A SOSIT POLIȚIA

Cu toate acestea, Fox News și alte organizații media au făcut semn să solicite difuzarea filmării, argumentând că este în interesul public și le-ar permite să dezminți informațiile false cu privire la confruntare.

Captură de ecran din videoclipul camerei corporale în urma presupusului atac asupra lui Paul Pelosi de către David DePape în San Francisco, 28 octombrie 2022.

Captură de ecran din videoclipul camerei corporale în urma presupusului atac asupra lui Paul Pelosi de către David DePape în San Francisco, 28 octombrie 2022.(Departamentul de poliție din San Francisco)

Judecătorul Murphy a fost în cele din urmă de partea presei, declarând că nu există niciun motiv pentru a păstra filmările sub secret după ce acuzarea le-a difuzat la audierea de luna trecută, a declarat Thomas Burke, un avocat care reprezintă agențiile de presă în această problemă, pentru The Associated Press.

CLICK PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Luna trecută, DePape a pledat nevinovat pentru toate acuzațiile de stat din acest caz, inclusiv pentru tentativă de omor, atac cu o armă mortală și abuz asupra bătrânilor. De asemenea, el a pledat nevinovat pentru acuzațiile federale de agresiune a unui membru apropiat al familiei unui oficial federal și de tentativă de răpire a unui ofițer federal pentru presupusa invazie a casei.

Greg Norman, Chris Pandolfo și Houston Keene de la Fox News Digital au contribuit la raportare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *