Atacul Paul Pelosi: DePape le-a spus poliției că intenționează să o țină ostatică pe Nancy Pelosi și să-i rupă rotula

David DePape, atacatorul lui Paul Pelosi, a declarat poliției că intenționează să o țină ostatică pe fosta președinte a Camerei, Nancy Pelosi, și să o întrebe despre ce i-au făcut democrații președintelui Trump. Dacă ea ar fi mințit, el a intenționat să-i rupă rotula, audio proaspăt lansat al interogatoriilor poliției, obținut de emisiunile Fox News Digital.

DePape, în vârstă de 42 de ani, a folosit un ciocan pentru a-l ataca pe Paul Pelosi, în vârstă de 82 de ani, în octombrie anul trecut, în casa sa din San Francisco. Paul Pelosi a fost operat de urgență la un craniu fracturat în urma atacului.

— Ai simțit că Pelosis ți-a făcut ceva? intervievatorul Departamentului de Poliție din San Francisco l-a întrebat pe DePape după atac.

„Ei bine, nu eu, în mod specific, pentru întregul public american, sincer”, a răspuns el, adăugând ulterior că Nancy Pelosi și alți democrați sunt „al naibii de mincinoși”.

VIDEO PAUL PELOSI Arata ATAC CU CIOCANUL DUPA POLITIA A SOSIT

ASCULTĂ POLIȚIA ÎNTREBĂTORUL DEPAPE:

„Când Trump a intrat în funcție, ceea ce au făcut a mers mult dincolo de a-l spiona”, a spus DePape mai târziu, făcând referire la Hillary Clinton și la Comitetul Național Democrat. El a spus că democrații au trecut de la o crimă la alta până când „au fost în sfârșit capabili să fure alegerile”.

Când a fost întrebat cu privire la intențiile sale, DePape a spus că vrea să o țină ostatică pe Nancy Pelosi și să vorbească cu ea, iar dacă ar fi mințit, intenționa să-i rupă rotula.

„Ei bine, aveam de gând să o țin ostatică și să vorbesc cu ea”, a spus DePape. „Dacă ar spune adevărul, aș lăsa-o să se elibereze; dacă ar fi mințit, aveam de gând să-i rup rotula”.

„Știam fără îndoială că va minți”, a spus el.

DePape a adăugat ulterior că are „alte ținte” și că și-a părăsit casa pentru a „lupta cu tirania”.

Apelul la 911 PAUL PELOSI DEZVLUIT: DAVID DEPAPE AUDIT LA TELEFON

Captură de ecran din videoclipul camerei corporale în urma presupusului atac asupra lui Paul Pelosi de către David DePape în San Francisco, pe 28 octombrie 2022.

Captură de ecran din videoclipul camerei corporale în urma presupusului atac asupra lui Paul Pelosi de către David DePape în San Francisco, pe 28 octombrie 2022.
(Departamentul de poliție din San Francisco)

Poliția din San Francisco a sosit la casa lui Paul Pelosi cu puțin timp înainte de atac în jurul orei 2:30. Întâlnirea a durat doar 15 secunde de când Paul Pelosi le-a deschis ușa ofițerilor până când DePape l-a atacat cu un ciocan. Cei doi ofițeri care au răspuns au surprins înregistrarea cu camerele lor corporale.

Fox News Digital a obținut vineri interviul lui DePape al poliției, după decizia judecătorului din California Stephen Murphy, potrivit căreia procurorul districtual trebuie să facă publice materialele referitoare la atac. Materialele includ video cu camera corporală a poliției, video de supraveghere a poliției din Capitoliu din SUA și apeluri audio la 911.

Biroul procurorului districtual din San Francisco a refuzat inițial eliberarea susținând că publicitatea filmării ar duce la dezinformări despre atac. Fox News și alte organizații media au cerut publicarea filmării, argumentând că ar fi în interesul public și le-ar permite să discrediteze narațiunile false despre atac.

DAVID DEPAPE intrând cu efracție în CASA PELOSI, IMPRIMAT ÎN IMATELE DE SUPRAVEGHERE A POLIȚIEI CAPITOLULUI SUA

Paul Pelosi și David DePape sunt văzuți pe jos după ce DePape l-ar fi atacat pe bărbatul de 82 de ani.

Paul Pelosi și David DePape sunt văzuți pe jos după ce DePape l-ar fi atacat pe bărbatul de 82 de ani.(Departamentul de poliție din San Francisco)

Făcând parte din partea presei, judecătorul Murphy a spus că nu există niciun motiv pentru a păstra filmarea sigilată după ce acuzarea le-a difuzat la audierea de luna trecută, a declarat Thomas Burke, un avocat care reprezintă agențiile de presă în această problemă, pentru Associated Press.

CLICK PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

DePape a pledat nevinovat pentru toate acuzațiile de stat din acest caz luna trecută, inclusiv tentativă de omor, atac cu o armă mortală și abuz asupra bătrânilor. De asemenea, el a pledat nevinovat pentru acuzațiile federale de agresiune a unui membru apropiat al familiei unui oficial federal și de tentativă de răpire a unui ofițer federal pentru presupusa invazie a casei.

Greg Norman, Chris Pandolfo și Houston Keene de la Fox News Digital au contribuit la raportare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *