Biden mârâie la costurile ridicate ale insulinei pentru persoanele care nu beneficiază de Medicare

Președintele Biden, joi, s-a supărat că prețul medicamentelor precum insulina îi împiedică pe unii părinți să poată asigura nevoile copiilor lor.

În timpul vizitei sale la Steamfitters Union Hall din Springfield, Virginia, joi, Biden a vorbit despre cât de grozavă crede că este economia, „fără glumă” și despre realizările administrației sale în primii doi ani de mandat.

Presa liberale s-au înscris în conformitate cu direcția administrației Biden de a redefini ceea ce este o recesiune.

Presa liberale s-au înscris în conformitate cu direcția administrației Biden de a redefini ceea ce este o recesiune.
(Captură de ecran/Twitter)

Una dintre acele realizări despre care a vorbit președintele a fost limitarea sumei de bani pe care cetățenii în vârstă o vor plăti pentru medicamentele eliberate pe bază de rețetă, la 2.000 de dolari pe an.

BIDEN SPUNE că UNII OAMENI CRED că ESTE „PROST” CHIAR ÎNAINTE DE A GRESIT NUMELE CONGRESSMANULUI

El a spus că chiar dacă medicamentele unui cetățean în vârstă costă 12.000 de dolari pe an, ca unele medicamente pentru cancer, nu vor plăti mai mult de 2.000 de dolari într-un an.

Biden a mai spus că administrația sa a impus un plafon de 35 de dolari pe lună pentru insulină pentru seniori aflați în Medicare, în loc de 400 de dolari pe lună. Dar asta este pentru persoanele în vârstă cu Medicare, dar pentru o mamă cu două fiice cu diabet zaharat de tip doi, costul este încă de 400 de dolari pe rețetă, pe lună, a explicat președintele.

Președintele Biden a comemorat sâmbătă cea de-a 57-a aniversare de la semnarea Medicare.

Președintele Biden a comemorat sâmbătă cea de-a 57-a aniversare de la semnarea Medicare.
(AP Foto/Evan Vucci)

Chiar dacă consumatorul plătește 400 de dolari pe lună pentru medicament, a explicat Biden, producătorul de medicamente îl costă 12 dolari să producă și să ambaleze insulina.

BIDEN SLAMS CRITICII CARE NU CRED că NOI PUTEM CONDUCE LUMEA ÎN PRODUCȚIE

„Tipul care l-a inventat nici măcar nu l-a brevetat pentru că a vrut să fie disponibil pentru toată lumea”, a explicat el. „Dar acum uită-te la ce percep ei și câștigă miliarde de dolari făcând asta”.

Insulina nu a fost niciodată inventată pentru că este un hormon produs în organism.

Cât despre mama cu două fete cu diabet, ea plătește 800 de dolari pe lună pentru insulină, iar fără asigurare, președintele a întrebat cum ar putea cineva să facă asta.

ÎNREGISTRĂRI FBI, E-MAIL, NUMERE DE SECURITATE SOCIALĂ EXPUSE ÎN SCURTARE MASIVĂ DE DATE, SUNT EXPERȚII ÎN SECURITATE

„Vorbiți despre a fi lipsit de mândria voastră”, a spus Biden. „Uită-te la copilul tău. Copilul tău, știi, are nevoie de el. Și nu-ți poți permite să o faci.

“Este greșit. Este greșit. Deci, trebuie să o facem pentru toată lumea anul acesta. Pentru toată lumea”, a adăugat el.

Plafonul pentru insulină a făcut parte din Legea de reducere a inflației, care îi afectează pe cei de la Securitatea Socială și Medicare.

Inflația mai largă a scăzut oarecum în ultimele luni, dar rămâne mult mai ridicată decât în ​​cazul predecesorului lui Biden.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Subiectul costurilor medicamentelor a fost un punct cheie de discuție, deoarece Biden a făcut rondul în timpul sezonului electoral și, la un moment dat, a susținut că l-a cunoscut pe omul care a inventat insulina. A fost descoperit de un bărbat pe nume Frederick Banting, care a murit la vârsta de 49 de ani pe 21 februarie 1941. Biden s-a născut pe 20 noiembrie 1942.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *