Biden sună familia Tire Nichols cu câteva ore înainte de lansarea publică a camerei bodycam

Președintele Biden a vorbit vineri cu familia lui Tire Nichols și a lăudat „curajul și puterea” familiei în timpul unui apel telefonic.

Biden a făcut apelul vineri, deoarece oficialii din Memphis sunt așteptați să lanseze o înregistrare video a camerei corporale cu oprirea traficului care ar duce la moartea lui Nichols. Familia a avut deja ocazia să vizioneze videoclipul.

„Președintele Biden a vorbit cu doamna RowVaughn Wells și Rodney Wells, mama și tatăl vitreg al lui Tire Nichols, în această după-amiază pentru a-și exprima în mod direct condoleanțele sale și ale doctorului Biden pentru moartea lui Tire Nichols. În timpul conversației, președintele a lăudat curajul și puterea familiei, “, a spus un oficial de la Casa Albă.

Poliția din Memphis l-a oprit pe Nichols pe 7 ianuarie, în jurul orei 20:30, pentru „conducere nesăbuită” și a avut loc o „confruntare” în timp ce avea loc oprirea, potrivit oficialilor”, ceea ce l-a determinat apoi pe Nichols să încerce să fugă de ofițeri. Când poliția l-a prins din urmă pe Nichols, ei spun că a avut loc o altă confruntare, iar apoi el s-a plâns ofițerilor de dificultăți de respirație.

CASA ALBA Spune ca „VIOLENTA ESTE INACCEPTABILA” PE NUMAI PROTESTE AȘTEPTATE PENTRU VIDEOCLIPUL BODYCAM DE LA NICHOLS

Președintele Joe Biden a fost inaugurat pe 20 ianuarie 2021

Președintele Joe Biden a fost inaugurat pe 20 ianuarie 2021
(Andrew Caballero)

„Suspectul a fost reținut în cele din urmă”, a spus MPD. „După aceea, suspectul s-a plâns că are respirație scurtă, moment în care o ambulanță a fost chemată la fața locului”.

Nichols a fost dus la Spitalul St. Francis în stare critică, dar a murit pe 10 ianuarie, potrivit Biroului de Investigații din Tennessee.

BIDEN SUNTESTE MOARTEA PNEURILOR NICHOLS O „AMMINIRE DURURoasă” A MINORITĂȚILOR „IMPACTATE DISPARAT” ÎN SISTEMUL DE JUSTIȚIE

Această fotografie oferită de familia Nichols îl arată pe Tire Nichols, care avea o pasiune pentru fotografie și a fost descris de prieteni ca fiind vesel și iubitor.  Nichols se afla la doar câteva minute de casa lui din Memphis, Tennessee, pe 7 ianuarie 2023, când a fost oprit de poliție și bătut mortal.  Cinci ofițeri de poliție din Memphis au fost acuzați de omor de gradul doi și alte infracțiuni.

Această fotografie oferită de familia Nichols îl arată pe Tire Nichols, care avea o pasiune pentru fotografie și a fost descris de prieteni ca fiind vesel și iubitor. Nichols se afla la doar câteva minute de casa lui din Memphis, Tennessee, pe 7 ianuarie 2023, când a fost oprit de poliție și bătut mortal. Cinci ofițeri de poliție din Memphis au fost acuzați de omor de gradul doi și alte infracțiuni.
(Prin amabilitatea familiei Nichols prin AP)

Cinci foști ofițeri de poliție din Memphis au fost concediați după incident și sunt acuzați de crimă de gradul doi, agresiune gravă, precum și alte acuzații.

Biden a lansat anterior o declarație în care afirmă că trebuie făcută mai multă muncă în cadrul sistemului de justiție penală și, de asemenea, a cerut ca orice protest să rămână pașnic.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Ofițerii Departamentului de Poliție din Memphis Demetrius Haley, Tadarrius Bean, Emmitt Martin III, Desmond Mills și Justin Smith au fost concediați pe 18 ianuarie pentru rolul lor în arestarea defunctului Tire Nichols.

Ofițerii Departamentului de Poliție din Memphis Demetrius Haley, Tadarrius Bean, Emmitt Martin III, Desmond Mills și Justin Smith au fost concediați pe 18 ianuarie pentru rolul lor în arestarea defunctului Tire Nichols.
(Departamentul de poliție din Memphis)

„Încrederea publică este fundamentul siguranței publice și există încă prea multe locuri în America astăzi în care legăturile de încredere sunt rupte sau rupte. Moartea lui Tyre este un memento dureros că trebuie să facem mai mult pentru a ne asigura că sistemul nostru de justiție penală este la înălțime. promisiunea dreptății echitabile și imparțiale, a tratamentului egal și a demnității pentru toți.” a spus Biden în declarație. „În vreme ce americanii se întristează, Departamentul de Justiție își desfășoară ancheta, iar autoritățile de stat își continuă munca, mă alătur familiei lui Tyre pentru a cere proteste pașnice. Indignarea este de înțeles, dar violența nu este niciodată acceptabilă. Violența este distructivă și împotriva legii. nu este loc în protestele pașnice în căutarea dreptății”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *