Billy Packer, vocea celor de la Final Four și legendarul emițător de baschet universitar, a murit la 82 de ani

Billy Packer, legendar baschet de facultate Radiodifuzorul și vocea îndrăgite de la Final Four, a murit la 82 de ani, a confirmat familia sa joi seară.

Packer, a cărui carieră de difuzor a inclus 34 Final Fours, a murit din cauza insuficienței renale după câteva săptămâni de spitalizare în Charlotte, a declarat fiul său, Mark, pentru Associated Press.

Comentatorii de baschet de la colegiul CBS au transmis comentatorii Jim Nance (stânga) și Billy Packer pe teren pentru analize înainte de meci, Storrs Connecticut, 1991.

Comentatorii de baschet de la colegiul CBS au transmis comentatorii Jim Nance (stânga) și Billy Packer pe teren pentru analize înainte de meci, Storrs Connecticut, 1991.
(Bob Stowell/Getty Images)

El se luptase cu mai multe probleme medicale la momentul decesului său.

LAS VEGAS A ACORDAT PRIMUL FINAL PATRU, ALTE ORAȘE GAZDĂ Anunțate PÂNĂ ÎN 2030

“Familia Packer ar dori să împărtășească niște vești triste. Tatăl nostru uimitor, Billy, a murit. Ne liniștim știind că este în rai cu Barb. RIP, Billy”, a spus el separat într-un tweet joi seara târziu.

Cariera premiată a lui Packer l-a făcut un nume cunoscut în timpul turneu NCAA unde a lucrat la fiecare Final Four din 1975 până în 2008, acoperind momente istorice precum ultimul meci al lui John Wooden ca antrenor.

Reporterul sportiv Billy Packer (stânga) îl intervievează pe antrenorul Bobby Knight după victoria Indianei în Final Four NCAA.

Reporterul sportiv Billy Packer (stânga) îl intervievează pe antrenorul Bobby Knight după victoria Indianei în Final Four NCAA.
(Wally McNamee/CORBIS/Corbis prin Getty Images)

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Al 10-lea și ultimul campionat național al lui Wooden a coincis cu prima oară când Packer a convocat Final Four în 1975.

„Îi plăcea foarte mult să facă Final Fours”, a spus Mark Packer pentru AP. „A cronometrat-o corect. Totul în viață se referă la sincronizare. Abilitatea de a se implica în ceva ce, sincer, oricum urma să-l urmărească, a fost o bucurie pentru el. Și apoi baschetul de la facultate a demarat cu Magic Johnson și Larry Bird, iar asta a devenit, cred, catalizatorul pentru fanii de baschet din colegiu să înnebunească cu March Madness.”

Analistul CBS, Billy Packer, se uită la mascota Cowboys din Oklahoma State încearcă să obțină puțin timp de televiziune înainte de începerea celui de-al patrulea joc regional al turneului de baschet masculin Divizia I NCAA împotriva lui St. Joseph's Hawks de la Continental Airlines Arena pe 27 martie 2004. , în East Rutherford, New Jersey.

Analistul CBS, Billy Packer, se uită la mascota Cowboys din Oklahoma State încearcă să obțină puțin timp de televiziune înainte de începerea celui de-al patrulea joc regional al turneului de baschet masculin Divizia I NCAA împotriva lui St. Joseph’s Hawks de la Continental Airlines Arena pe 27 martie 2004. , în East Rutherford, New Jersey.
(Doug Pensinger/Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Omagiile pentru Packer au apărut și pe rețelele de socializare.

Associated Press a contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *