Casa din Dakota de Nord aprobă un proiect de lege care ar transforma într-o crimă spectacolele de drag în fața copiilor, în public

Casa din Dakota de Nord a aprobat joi cu o majoritate covârșitoare un proiect de lege care ar face infracțiune să susțină spectacole de drag și spectacole de cabaret în prezența copiilor sau în locuri publice.

Camera a votat 79-13 pentru a avansa proiectul de lege la Senat, atunci când schimbul camerelor a adoptat legislația în martie.

O persoană care încalcă legea ar fi supusă unei contravenții, cu o posibilă pedeapsă de 360 ​​de zile de închisoare și o amendă de 3.000 de dolari. Recidivii s-ar confrunta cu acuzații de infracțiune, pedepsiți cu până la cinci ani de închisoare și o amendă de 10.000 de dolari.

Adoptarea proiectului de lege a fost prima victorie în sesiune pentru parlamentarii conservatori din punct de vedere social, care au propus mai multe proiecte de lege pentru a restricționa expresia de gen pentru rezidenții LGBTQ, a raportat Bismarck Tribune.

ARKANSAS INTRODUCE UN NOUL PROGRAM DE LEGI CARE DEFINEREA DRAGS SHOW-UL CA O „AFACERI ORIENTATĂ PE ADULTI” SUB CODUL LEGAL

Reprezentantul Brandon Prichard, un republican din Bismarck, a declarat joi că a propus proiectul de lege după ce a aflat despre spectacolele drag susținute în fața copiilor, inclusiv cel puțin o dată pe treptele Capitoliului. El a spus că legile de obscenitate ale statului ar fi trebuit să împiedice spectacolele, dar proiectul de lege va spune în mod explicit că spectacolele nu sunt permise.

Casa din Dakota de Nord a aprobat un proiect de lege care interzice organizarea de spectacole de drag în fața copiilor sau în locuri publice.  În imagine: O drag queen citește în timpul programului Drag Queen Story Hour la o bibliotecă pe 26 iulie 2019, în Los Angeles, California.

Casa din Dakota de Nord a aprobat un proiect de lege care interzice organizarea de spectacole de drag în fața copiilor sau în locuri publice. În imagine: O drag queen citește în timpul programului Drag Queen Story Hour la o bibliotecă pe 26 iulie 2019, în Los Angeles, California.
(David McNew/Getty Images)

Susținătorii LGBTQ au declarat în cadrul unei audieri la începutul acestei săptămâni că proiectul de lege discriminează artiștii drag și suprimă libertatea de exprimare a locuitorilor din Dakota de Nord.

DOI AREȚIȚI LA APARTAMENTUL CONsiliERULUI NYC LA PROTEST „GAYS Against GROOMERS” PENTRU ORA POVESTEI DRAG QUEEN

Deputatul republican Lori VanWinkle, de la Minot, a numit joi artiștii de cabaret care prezintă programe în fața copiilor „perversi” și a spus că proiectul de lege va proteja copiii.

„Nu putem lăsa bine și rău să se bazeze pe gândurile subiective ale culturii noastre, (care) aparent nu mai pot diferenția ceea ce este comportamentul moral”, a spus VanWinkle. „Suntem gata să permitem pedofilia în Dakota de Nord, astfel încât copiii noștri proaspăt sexualizați să poată acționa în funcție de ceea ce învață de la pervertiții care ne cer asta?”

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Liderul minorității casei Josh Boschee, un democrat din Fargo care este în mod deschis homosexual, a declarat că proiectul de lege marginalizează „anumiți oameni” care locuiesc în Dakota de Nord.

„Sper să lăsăm asta în seama părinților”, a spus Boschee. „Avem deja legi care limitează locurile în care oamenii pot juca cu nuditate sau fără nuditate, așa că această extindere ulterioară nu este altceva decât continuarea poliției moralei”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *