Charles Barkley ia un atac politic când discută despre procesul de vot al NBA All-Star Game

NBA Hall of Famer și actualul analist Charles Barkley are talent pentru a stârni controverse cu privire la acoperirea de baschet de la TNT.

Joi, Barkley a făcut ca echipa TNT să se simtă inconfortabil cu o glumă politică în timp ce discutau despre All-Star din NBA procesul de vot.

Charles Barkley vorbește mulțimii în timpul sărbătorii și Galei Premiilor Clasei din 2022, ca parte a ceremoniei de consacrare a Halei Famei de baschet din 2022, pe 9 septembrie 2022, la Mohegan Sun Arena din Mohegan Sun din Uncasville, Connecticut.

Charles Barkley vorbește mulțimii în timpul sărbătorii și Galei Premiilor Clasei din 2022, ca parte a ceremoniei de consacrare a Halei Famei de baschet din 2022, pe 9 septembrie 2022, la Mohegan Sun Arena din Mohegan Sun din Uncasville, Connecticut.
(Jesse D. Garrabrant/NBAE prin Getty Images)

“Lăsăm fanii să voteze. Uite ce s-a întâmplat ultima dată când au votat pentru președinte”, a spus Barkley.

DRAG SHOW-ul lui BUCKS HALFTIME SPARS DEZBATE PE SOCIAL MEDIA

După o tăcere incomodă și gazda i-a spus lui Barkley că „chiar mi-a dat-o în seara asta”, Barkley și-a clarificat declarația.

— Nu mă refer la bătrânul, spuse Barkley Shaquille O’Neal a râs. “Mă refer la tipul dinaintea bătrânului. Îmi pare rău. Îmi pare rău, președintele Biden. Nu m-am referit la președintele Biden.”

Clarificarea lui Barkley părea să încerce fostul președinte Trump.

Fanii NBA reprezintă 50% din voturi pentru debutanții All-Star Game, în timp ce jucătorii și media reprezintă 25% fiecare.

Titularii au fost anunțați joi seară pentru jocul care va avea loc pe 19 februarie la Salt Lake City.

Charles Barkley cu trabucuri pe gaura a șaptea în timpul pro-am înainte de LIV Golf Invitational - Bedminster la Trump National Golf Club Bedminster pe 28 iulie 2022 în Bedminster, New Jersey.

Charles Barkley cu trabucuri pe gaura a șaptea în timpul pro-am înainte de LIV Golf Invitational – Bedminster la Trump National Golf Club Bedminster pe 28 iulie 2022 în Bedminster, New Jersey.
(Fotografie de Chris Trotman/LIV Golf prin Getty Images)

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Pentru Conferința de Vest, Starul lui Los Angeles Lakers, LeBron James a fost numit căpitanul echipei.

Lui i se va alătura Atacantul echipei New Orleans Pelicans, Zion Williamsoncentralul Denver Nuggets Nikola Jokic, gardianul Golden State Warriors Steph Curry și gardianul Dallas Mavericks Luka Doncic.

Charles Barkley participă la premiera HBO pentru un documentar în patru părți "SHAQ" la Illuminarium pe 14 noiembrie 2022 în Atlanta.

Charles Barkley participă la premiera HBO pentru documentarul în patru părți „SHAQ” la Illuminarium pe 14 noiembrie 2022 în Atlanta.
(Prințul Williams/Wireimage)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Atacantul lui Milwaukee Bucks Giannis Antetokounmpo a fost numit căpitan al Conferinței de Est, a treia oară când este căpitanul echipei.

Lui i se va alătura Atacantul lui Brooklyn Nets, Kevin Durantgardianul Nets Kyrie Irving, atacantul Boston Celtics Jayson Tatum și gardianul Cleveland Cavaliers Donovan Mitchell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *