Comitetul de competiție NFL se pregătește să revizuiască piesele care au dus la accidentări în jocurile din playoff-ul diviziei: raport

Se așteaptă ca comisia de competiție NFL să analizeze mai îndeaproape meciurile care au dus la accidentări în ultima rundă de divizie de weekend a play-off-urilor.

Una dintre piesele pe care comitetul le va examina este „mecanica” tacklei care i-a rănit la glezna back-ului lui Tony Pollard de la Dallas Cowboys, potrivit unui raport de la Washington Post.

Oficialii vor examina, de asemenea, jocul care a dus la entorsa mare a gleznei lui Patrick Mahomes.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Tony Pollard de la Dallas Cowboys este abordat în timp ce aleargă cu mingea și se accidentează în timpul unui meci de playoff din runda diviziei NFL împotriva Dallas Cowboys pe Stadionul Levi, pe 22 ianuarie 2023, în Santa Clara, California.

Tony Pollard de la Dallas Cowboys este abordat în timp ce aleargă cu mingea și se accidentează în timpul unui meci de playoff din runda diviziei NFL împotriva Dallas Cowboys pe Stadionul Levi, pe 22 ianuarie 2023, în Santa Clara, California.
(Michael Owens / Getty Images)

Pollard a fost prins din spate de fundașul defensiv al San Francisco 49ers, Jimmie Ward, care a renunțat la alergare în timp ce și-a lăsat propriul corp pe gazon.

Conform regulilor actuale ale NFL, placarea lui Ward asupra lui Pollard este permisă.

MICAH PARSONS DE LA COWBOYS NEAGĂ SPECULAȚIA CĂ BRANDON BEANE TWEET A FOST UN JAB LA DAK PRESCOTT

Drept urmare, piciorul lui Pollard a rămas blocat dedesubt. Ulterior, testele au confirmat că Pollard avea o entorsă mare a gleznei și o fractură de peroneu. Runnerul Pro-Bowl a fost operat la începutul acestei săptămâni.

Raportul a menționat că jocurile sunt revizuite în mod obișnuit de ligă în timpul extrasezonului.

Pollard urmează să intre în agenție liberă în acest extrasezon.

Tony Pollard de la Dallas Cowboys reacționează după ce a suferit o accidentare împotriva echipei San Francisco 49ers pe Levi's Stadium pe 22 ianuarie 2023, în Santa Clara, California.

Tony Pollard de la Dallas Cowboys reacționează după ce a suferit o accidentare împotriva echipei San Francisco 49ers pe Levi’s Stadium pe 22 ianuarie 2023, în Santa Clara, California.
(Lachlan Cunningham/Getty Images)

Glezna lui Patrick Mahomes a fost răsturnată în timpul tackelului weekendul trecut. Candidatul MVP este așteptat să joace duminică în meciul de campionat AFC, în ciuda faptului că a suferit o entorsă mare a gleznei.

Fundașii Jaguars nu au fost semnalați pentru joc, deoarece acțiunile au fost, de asemenea, considerate legale în conformitate cu regulile ligii. Dar comitetul de competiție va discuta și abordarea atunci când se va întâlni în acest extrasezon.

Tony Pollard de la Dallas Cowboys este asistat de personalul medical după ce a suferit o accidentare împotriva echipei San Francisco 49ers pe Levi's Stadium pe 22 ianuarie 2023, în Santa Clara, California.

Tony Pollard de la Dallas Cowboys este asistat de personalul medical după ce a suferit o accidentare împotriva echipei San Francisco 49ers pe Levi’s Stadium pe 22 ianuarie 2023, în Santa Clara, California.

NFL și-a modificat anterior regulile pentru a interzice tackurile cu guler de cai și loviturile mici ale fundașilor din cauza probabilității de a avea loc o accidentare.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

O discuție în următoarele luni despre aceste două meciuri nu înseamnă că liga va schimba regulile, dar anumite tack-uri ar putea fi supuse mai multă atenție în viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *