Conor McGregor a fost lovit de o mașină care mergea la „viteză maximă” în timp ce mergea pe bicicletă: „Aș fi putut fi mort acolo”

Conor McGregor, un fost campion la greutatea ușoară și la greutatea penă, se simte extrem de recunoscător după ce vineri a fost lovit de un vehicul din spate în timp ce mergea cu bicicleta.

Starul UFC a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în care își arată bicicleta întinsă în mijlocul drumului, după ce susține că o mașină l-a lovit cu „viteză maximă” din spate.

Conor McGregor este văzut în timpul celui de-al 75-lea Festival anual de film de la Cannes, pe 25 mai 2022, la Cannes, Franța.

Conor McGregor este văzut în timpul celui de-al 75-lea Festival anual de film de la Cannes, pe 25 mai 2022, la Cannes, Franța.
(Edward Berthelot/GC Images)

„Abia acum am lovit o mașină din spate”, a scris el în legenda postării sale pe Instagram. “O capcană de soare, șoferul nu m-a putut vedea. Viteză maximă direct prin mine.”

CONOR MCGREGOR NEGA CU FERINȚE PRETENȚIA FEMEII CARE A ATACAT-O PE YACHT

„Mulțumesc, Doamne, nu era timpul meu”, a continuat el. “Vă mulțumesc, de asemenea, lupte și judo. Conștientizarea aterizării mi-a salvat viața.”

Într-un videoclip ulterior postat pe rețelele sale de socializare, McGregor poate fi văzut umblând șoc în timp ce își ridica unele dintre lucrurile sale.

AVERTISMENT: LIMBAJ EXPLICIT

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

„Aș fi putut fi mort acolo”, se poate auzi spunând în videoclip, în timp ce pare să vorbească cu șoferul vehiculului implicat.

10 iulie 2021;  Las Vegas, Nevada: Conor McGregor se luptă cu Dustin Poirier în timpul UFC 264 la T-Mobile Arena.

10 iulie 2021; Las Vegas, Nevada: Conor McGregor se luptă cu Dustin Poirier în timpul UFC 264 la T-Mobile Arena.
(Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports)

„Mulțumesc mult, Doamne”, a spus el într-un alt videoclip postat pe Instagramul său. “Nu este timpul meu. Nu este timpul meu.”

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Accidentul de bicicletă urmează știrii că McGregor este investigat în Spania după ce a fost acuzat de agresiune fizică în Ibiza, o afirmație pe care o neagă.

Conor McGregor părăsește Blanchardstown Court, Dublin, unde este acuzat de conducere periculoasă în legătură cu un incident din vestul Dublinului în martie.  Data fotografiei: joi, 23 iunie 2022.

Conor McGregor părăsește Blanchardstown Court, Dublin, unde este acuzat de conducere periculoasă în legătură cu un incident din vestul Dublinului în martie. Data fotografiei: joi, 23 iunie 2022.
(Brian Lawless/PA Images prin Getty Images)

Dosarul fusese închis, dar un judecător a dispus redeschiderea acestuia după ce a primit mai multe detalii despre presupusul incident.

Associated Press a contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *