Dan Quinn alege să rămână cu Cowboys, invocând „afaceri neterminate”

Dan Quinn va rămâne cu Dallas Cowboys, în ciuda faptului că a primit interes de antrenor principal în jurul ligii al doilea an consecutiv.

Quinn a fost intervievat pentru postul vacant de antrenor principal cu Arizona Cardinals joi, dar inima lui rămâne la Dallas.

El le-a spus Cardinalilor, precum și celor de la Denver Broncos și Indianapolis Colts, că nu mai este interesat de rolurile lor și că plănuiește să rămână în calitate de coordonator defensiv al Cowboys sub conducerea antrenorului principal Mike McCarthy.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Coordonatorul defensiv Dan Quinn de la Dallas Cowboys înainte de un joc împotriva San Francisco 49ers în playoff-ul diviziei NFC de pe Stadionul Levi, 22 ianuarie 2023, în Santa Clara, California.

Coordonatorul defensiv Dan Quinn de la Dallas Cowboys înainte de un joc împotriva San Francisco 49ers în playoff-ul diviziei NFC de pe Stadionul Levi, 22 ianuarie 2023, în Santa Clara, California.
(Thearon W. Henderson/Getty Images)

„Afaceri neterminate aici, în Dallas”, a spus Quinn pentru ESPN. „Mă concentrez complet este să ajut echipa să joace mingea de campionat în 2023.”

McCarthy a adăugat: „Suntem cu toții extrem de încântați să-l avem înapoi pe Dan. Am avut șansa să-l vizitez cu puțin timp în urmă. Acest lucru este mare pentru noi. Ne oferă continuitate, cu siguranță ceea ce am realizat în ultimii doi ani, construind din nou Sincer, pe o notă personală, nu vă pot spune cât de recunoscător sunt.”

Cu toate acestea, continuitatea nu va fi găsită în altă parte în personalul Cowboys.

MICAH PARSONS DE LA COWBOYS NEAGĂ SPECULAȚIA CĂ BRANDON BEANE TWEET A FOST UN JAB LA DAK PRESCOTT

Înainte de anunțul lui Quinn, McCarthy a confirmat că antrenorul principal asistent Rob Davis, asistentul senior defensiv George Edwards, antrenorul de linie ofensivă Joe Philbin, antrenorul de alergători Skip Peete, antrenorul asistent de linie defensivă Leon Lett și antrenorul de control al calității Kyle Valero nu se vor întoarce în continuare. sezon.

Lui McCarthy nu-i place niciodată să ia aceste decizii și a recunoscut că a fost greu.

„Este perioada din an în care evaluezi totul”, a spus McCarthy. “Cu cât fac asta mai mult, cu atât devine în mod clar mai greu. Există o componentă personală.”

Antrenorul principal Mike McCarthy de la Dallas Cowboys înaintea unui meci împotriva San Francisco 49ers într-un joc de playoff divizional NFC pe Levi's Stadium, 22 ianuarie 2023, în Santa Clara, California.

Antrenorul principal Mike McCarthy de la Dallas Cowboys înaintea unui meci împotriva San Francisco 49ers într-un joc de playoff divizional NFC pe Levi’s Stadium, 22 ianuarie 2023, în Santa Clara, California.
(Thearon W. Henderson/Getty Images)

O întrebare cheie acum este dacă coordonatorul ofensiv Kellen Moore se va întoarce în sezonul viitor.

Au existat întrebări cu privire la statutul lui Moore în Dallas, după încă o înfrângere în playoff-ul din runda de divizie pentru Cowboys, care l-a văzut pe Dak Prescott și pe atacul stricat în înfrângerea cu 19-12.

NICK BOSA din 49ERS ÎNTREAZĂ ȘUȘUT DE DESPĂZIRE LA COWBOYS DUPĂ CÂȘTIREA PLAYOFF-ului

Cu toate acestea, atacul lui Moore a trebuit să funcționeze fără Prescott timp de cinci jocuri în timpul sezonului regulat, iar Cooper Rush a mers cu 4-1 în această perioadă. Cowboys au fost al patrulea la puncte pe meci în timpul unui sezon de 12-5.

Moore a fost intervievat pentru postul vacant al Carolina Panthers, dar ei l-au numit pe Frank Reich, care a fost concediat de către Colts la mijlocul sezonului, ca următorul lor șef.

„Chiar nu vreau să joc acest joc”, a spus McCarthy. „Kellen Moore, la fel ca restul antrenorilor, va fi evaluat”.

Coordonatorul defensiv Dan Quinn de la Dallas Cowboys în timpul încălzirilor împotriva Chicago Bears, 30 octombrie 2022, în Arlington, Texas.

Coordonatorul defensiv Dan Quinn de la Dallas Cowboys în timpul încălzirilor împotriva Chicago Bears, 30 octombrie 2022, în Arlington, Texas.
(Richard Rodriguez/Getty Images)

McCarthy rămâne sub contract până în campania din 2024.

Apărarea de la Dallas a fost una dintre cele mai bune din NFL în acest sezon sub Quinn, însumând cele mai multe cifre de afaceri din ligă, după ce a făcut acest lucru în urmă cu un sezon. Quinn s-a sprijinit pe producția lui Micah Parsons, care este ales pentru Jucătorul defensiv al anului NFL, și DeMarcus Lawrence, Trevon Diggs și alții.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Cowboys nu au mai ajuns în campionatul NFC din 1995.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *