Derek Wolfe spune că activiștii pentru drepturile animalelor „speră că pedofilii vin după copiii mei” în urma uciderii leului de munte

După ce un leu de munte local a ucis doi câini de companie și un căprior catâr, fostul defensiv de la Denver Broncos, Derek Wolfe, a luat asupra sa să-l omoare.

Campionul de la Super Bowl a fost rugat de un „prieten bun” să omoare leul care „făcea ravagii” într-un cartier rural din Colorado.

Cu toate acestea, acest lucru a determinat mai mult de 200 de apeluri din partea activiștilor pentru drepturile animalelor către Colorado Parks & Wildlife pentru a raporta nemulțumirile împotriva lui Wolfe.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Derek Wolfe este prezentat în timpul zilelor sale de joc cu Denver Broncos.

Derek Wolfe este prezentat în timpul zilelor sale de joc cu Denver Broncos.
(Jed Jacobsohn / Sports Illustrated prin Getty Images / File)

Fostul arbitru defensiv NFL i-a spus lui Tucker Carlson că l-a ucis „complet [legally]„ deoarece este un vânător autorizat în bună stare de stat, dar asta nu a oprit reacția.

„M-am așteptat ca unii oameni să fie supărați din cauza asta, pentru că așa se întâmplă”, a recunoscut Wolfe la „Don’t @ Me” cu Dan Dakich.

Cu toate acestea, unii au dus-o la extrem.

Wolfe estimează că leul cântărea 200 de lire sterline și avea aproape 8,5 picioare înălțime.

Wolfe estimează că leul cântărea 200 de lire sterline și avea aproape 8,5 picioare înălțime.

Avocații lui STEVE WILKS SUNTEȚI CĂ EXISTĂ „PROBLEMĂ LEGITIMĂ ÎN CURSA” ÎN NFL, DUPĂ ce PANTHERS ÎL angajează pe FRANK REICH PENTRU EL

„Nu poți să mulțumești pe toată lumea. Dar cantitatea de ură și amenințări cu moartea, știi, care îmi amenință copiii, spun că ei speră că pedofilii vin după copiii mei, și asta și asta, este de genul: „Ce fel de bolnav ești? ‘”

„A început cu o organizație activistă pentru animale; nu voi spune numele”, a continuat Wolfe. „Practic, au ademenit oamenii să mă atace pe Instagram și Twitter, m-au adăugat, iar apoi au aruncat declarații false de genul: „Nu avea dreptul să facă asta. Aceasta este crimă. Întotdeauna există o altă cale, o modalitate mai bună. Asta nu este conservare. Ceea ce este totul fals.”

“Oamenii ăștia nu vor să gândească logic. Ei își iau deciziile emoțional.”

Derek Wolfe, numărul 95 din Denver Broncos, sărbătorește după un sac în al treilea trimestru împotriva lui Carolina Panthers în timpul Super Bowl 50 de la Levi's Stadium pe 7 februarie 2016 în Santa Clara, California.

Derek Wolfe, numărul 95 din Denver Broncos, sărbătorește după un sac în al treilea trimestru împotriva lui Carolina Panthers în timpul Super Bowl 50 de la Levi’s Stadium pe 7 februarie 2016 în Santa Clara, California.
(Ezra Shaw / Getty Images)

FRATELE LUI SUPER BOWL CHAMP GĂSIT VINOVAT PENTRU OCURMELE A 2 FEMEII

Leul a părut să se potrivească cel puțin cu cadrul de 6 picioare și 5 picioare a lui Wolfe și a estimat că „probabil” cântărea 195 de lire sterline.

Wolfe i-a mai spus lui Tucker Carlson că a procesat carnea și că „o să mănânce pisica aceea”.

Wolfe a fost o alegere în runda a doua (a 36-a în general) de către Denver în draftul NFL 2012 și a petrecut opt ​​sezoane cu Broncos. A jucat sezonul 2020 cu Baltimore Ravens înainte de a numi-o carieră.

Derek Wolfe de la Denver Broncos stă pe margine în timpul imnului național înainte de începerea jocului.  Denver Broncos i-au jucat cu Carolina Panthers în Super Bowl 50 pe Levi's Stadium din Santa Clara, California, pe 7 februarie 2016.

Derek Wolfe de la Denver Broncos stă pe margine în timpul imnului național înainte de începerea jocului. Denver Broncos i-au jucat cu Carolina Panthers în Super Bowl 50 pe Levi’s Stadium din Santa Clara, California, pe 7 februarie 2016.
(AAron Ontiveroz / The Denver Post prin Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

El a înregistrat 299 de tacleri și 33 de sack-uri în cariera sa de nouă ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *