Fotografie perfectă, totuși cineva a clipit? Nicio problemă cu acest truc uimitor

Ați făcut vreodată o fotografie cu o grămadă de oameni în care unul sau doi dintre voi clipesc? Iată soluția perfectă pe care o folosesc întotdeauna pe iPhone (și pe Google fotografii pentru cei cu Android) pentru a mă asigura că există întotdeauna opțiuni și că faci fotografiile perfecte.

DATE CLIC PENTRU A PRIMI BULETINUL INFORMATIV CYBERGUY LUI KURT CU SFATURI RAPIDE, RECENZII TEHNOLOGICE, ALERTE DE SECURITATE SI INSTRUCTIUNI SIMPLE PENTRU A VA FACE MAI INTELIGENT

Cum pot selecta cadrul perfect pe dispozitivul meu Apple?

Primul lucru pentru a obține fotografia perfectă este să știți despre acest truc al camerei iPhone numit Live Photo. Este posibil să fi văzut-o înainte apăsând lung o miniatură din fotografiile tale.

Ce este „Live Photo”?

Live Photo durează 1,5 secunde de videoclip înainte și după ce faci o fotografie. Acest lucru vă oferă șansa de a surprinde momentul în care se întâmplă de fapt. Considerați-l un instrument pentru a vă întoarce în timp în jurul fotografierii.

Mai târziu, poți să te întorci și să selectezi cel mai bine cadru din interiorul unei fotografii live. Asta trebuie să fie ceea ce ei numesc imaginea perfectă la Hollywood.

CUM SĂ PORNIȚI ȘI OPRIȚI FOTOGRAFILE LIVE PE IPHONE

Cum să faci o fotografie folosind Live Photo

 • Faceți clic pe pictograma camerei
 • Selectați opțiunea „fotografie” în navigația de jos
 • După ce sunteți pe „fotografie”, selectați pictograma circulară din colțul din dreapta sus:

Aceasta va activa „fotografie live” opțiune.

Pași pentru realizarea unei fotografii folosind fotografia live.

Pași pentru realizarea unei fotografii folosind fotografia live.
(Fox News)

 • Atingeți cercul alb de sub cuvântul fotografie pentru a face fotografia
 • Opțiunea de fotografie live va face acum un scurt videoclip și vă va permite să selectați cel mai bun cadru pe care doriți să îl utilizați

Cum să alegi cadrul perfect

 • După ce ați făcut fotografia live, mergeți la „Fotografii” aplicație și selectați pictograma „Albume” din navigarea inferioară
 • Odată ajuns acolo, derulați în jos până când vedeți secțiunea intitulată „Tipuri media”. Navigați în jos la „Fotografii live” și vei vedea toate fotografiile live pe care le-ai făcut.
 • Mai întâi, selectați fotografia dorită. Continuă și vezi ce se întâmplă când vei atingeți și mențineți lung pe fotografia în direct. Veți vedea că veți putea vedea întregul videoclip rapid.
 • Acum, pentru a seta cadrul dorit, faceți clic pe albastru “Editați | ×” text în colțul din dreapta sus.
 • Fotografia va fi acum în modul „editare”, iar în partea de jos a fotografiei, selectați Pictograma Live Photo vedeți în rândul de jos:
Exemplu de selectare a cadrului perfect.

Exemplu de selectare a cadrului perfect.
(Fox News)

CUM SĂ OPRIȚI TELEFONULUL MOBIL SĂ MORI ATÂT DE RAPID

 • Odată ce faci asta, vei vedea că se deschide cronologia fotografiei
 • Continuați și atingeți cutie dreptunghiulară albă pe acea cronologie și mutați-l de-a lungul cronologiei până ajungeți la cadrul care arată cel mai bine
 • Când sunteți mulțumit de cadrul care vă place, faceți clic, „Faceți o fotografie cheie” și asta va fi acum blocați cadrul
 • Acum, dacă doriți să distribuiți fotografia, va partaja fotografia cu acest cadru nou selectat

Un cuvânt de avertisment

Prin stabilirea cadrului perfect prin pașii de mai sus, sunteți, în esență, crearea unei fotografii de copertă pentru acest fișier video rapid. Acestea fiind spuse, un cuvânt de avertisment… deoarece Live Photo înregistrează 1,5 secunde înainte și după fotografiere, aveți grijă la fișierul pe care îl trimiteți. Chiar dacă tocmai ați stabilit fotografia de copertă a acestei „fotografii live”, amintiți-vă că fișierul este într-adevăr un videoclip scurt și rapid și oricine primește acest fișier și apasă în jos pe fotografie poti vedea întreaga lovitură rapidă.

Cum se creează o imagine statică dintr-o fotografie live

Pentru a crea un imagine staticadin imaginea live actualizată pe care tocmai ați actualizat-o, urmați acești pași:

 • Faceți clic pe fotografia pe care doriți să o distribuiți
 • Apoi apasa Acțiune butonul (faceți clic pe pictograma din colțul din stânga jos cu săgeata îndreptată în sus)
 • Va apărea un ecran pop-up.
 • În rândul de sus, sub „1 fotografie selectată”, dați clic pe caseta care spune „Opțiuni”
 • Sub „Trimite ca”, selectați „Fotografie individuală” și faceți clic pe butonul „Terminat” din colțul din dreapta sus
 • Veți reveni la ecranul pop-up. În partea de jos a ecranului, faceți clic pe metoda pe care doriți să partajați fotografia (airdrop, mesaj, e-mail etc.)
 • Acum veți putea trimite acest fișier ca doar o imagine statică.

Cum pot selecta cadrul perfect pe dispozitivul meu Android?

Din păcate, nu există funcționalități încorporate în sistemul Android, cum ar fi fotografiile live pe iPhone. Cu toate acestea, există o soluție care folosește Google Foto.

CUM SĂ ȘTERGI LOCAȚIA DIN FOTOGRAFII

Cum să extrageți o imagine dintr-un videoclip în Google Foto

Deoarece Google Foto este încorporat în toate dispozitivele Android, deschideți-vă aplicația. Dacă ai de gând să faci o fotografie cu mulți oameni în ea, continuă și încercați să faceți un videoclip în loc de o fotografie . Odată ce videoclipul este înregistrat, puteți selecta un singur cadru perfect. Iată cum:

 • Faceți clic pe videoclip
 • Atingeți videoclipul pentru a vedea controalepe jos apar
 • Selectați pictograma centrală din partea de jos care arată 3 bare orizontale
 • Veți vedea o bară orizontală. Apasă pelinie verticală albă (alias selectorul de cadre)și mutați-l peste bară până când selectați cadrul în care toată lumea nu clipește
 • Atingeți butonul „exportați cadru” din dreapta jos, iar acel cadru va fi acum exportat în folderul camerei dvs
Afișează imaginea extragerii unei imagini dintr-un videoclip în Google Foto

Afișează imaginea extragerii unei imagini dintr-un videoclip în Google Foto
(Fox News)

Cum ai folosit acest truc pentru a salva unele dintre fotografiile tale în care cineva a clipit în imagine? Ne-am bucura sa primim vesti de la tine.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Pentru mai multe sfaturi Apple, accesați CyberGuy.com și căutați „Apple” făcând clic pe lupa din partea de sus a site-ului meu. Și asigurați-vă că vă abonați la Buletinul meu informativ gratuit CyberGuy Report făcând clic pe linkul „Buletin informativ gratuit” din partea de sus a site-ului meu.

Copyright 2023 CyberGuy.com. Toate drepturile rezervate. Articolele și conținutul CyberGuy.com pot conține link-uri afiliate care câștigă un comision atunci când se fac achiziții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *