Guvernatorul MD Wes Moore propune scutiri de impozit pentru pensionarii militari

Guvernatorul Maryland Wes Moore vrea să extindă scutirea de taxe de stat pentru pensionarii militari.

Guvernatorul a evidențiat „Legea „Keep Our Heroes Home Act” în agenda sa legislativă în timpul unei mese rotunde cu veteranii de joi. Acesta solicită extinderea scutirii de impozite militare la 25.000 USD din venit în anul fiscal 2023 și 40.000 USD în anul fiscal 2024.

Acum, statul permite oricărei persoane care primește pensie militară, inclusiv soților supraviețuitori, să deducă primii 5.000 USD din venitul impozabil dacă are sub 55 de ani și 15.000 USD dacă are 55 de ani sau mai mult. Propunerea guvernatorului extinde suma și elimină distincția de vârstă.

IRS I-A ȚINTIT PENTRU CEL MAI SĂRACI CONTRIBUIBILI ÎN CARE MILIONARII AU MERUT NECESAR ÎN 2022: RAPORT

Wes Moore, guvernatorul ales al Maryland, ține un discurs în timpul ceremoniei sale de inaugurare.  Moore și-a evidențiat-o pe a lui "Păstrează eroii noștri acasă Act" în timpul unei discuții cu veteranii joi.  Actul ar extinde scutirea de taxe pentru pensionarii militari.

Wes Moore, guvernatorul ales al Maryland, ține un discurs în timpul ceremoniei sale de inaugurare. Moore și-a evidențiat „Keep Our Heroes Home Act” în timpul unei discuții cu veteranii joi. Actul ar extinde scutirea de taxe pentru pensionarii militari.
(Kenneth K. Lam/Baltimore Sun/Tribune News Service prin Getty Images)

Guvernatorul sprijină, de asemenea, îngrijirea medicală și dentară gratuită pentru membrii Gărzii Naționale din Maryland și familiile acestora care sunt eligibile pentru Tri-Care Reserve Select.

Moore, un democrat care este fost căpitan al armatei SUA, și-a propus săptămâna trecută planul său de buget de stat de 63,1 miliarde de dolari.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Bugetul lui Moore include aproximativ 30 de milioane de dolari în următorul an fiscal pentru propunerea de scutire de taxe și 5 milioane de dolari pentru propunerea de asistență medicală.

Adunarea Generală va lucra la plan pentru o mare parte a sesiunii lor legislative, care se încheie pe 10 aprilie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *