Parlamentarii republicani depun recurs cu privire la legalitatea demiterii lui Larry Krasner de către Legislativul PA

Parlamentarii statului republican au depus joi un recurs la Curtea Supremă din Pennsylvania, sperând să păstreze elemente din cazul lor de demitere împotriva unui procuror progresist ales din Philadelphia.

Apelul cere celei mai înalte instanțe a statului să revizuiască decizia de luna trecută cu privire la legalitatea demiterii de către Legislativ și a procesului procurorului districtual democrat Larry Krasner. Ea caută claritate dacă procesul poate merge mai departe cu anumite articole și contestă decizia instanței conform căreia trei dintre articolele de demitere susțin încălcări de etică, ceea ce ar pune-o sub jurisdicția Curții Supreme de a disciplina Krasner. Parlamentarii republicani, mai degrabă, afirmă că este în puterea lor să-l îndepărteze.

Cei doi membri republicani numiți să gestioneze cazul de acuzare susțin că instanța nu s-a ocupat de acuzațiile care stau la baza acelor articole, despre care au spus că se ridică la nivelul de comportament neadecvat în funcție și ar trebui să li se permită să prezinte totalitatea dovezilor lor în fața Senat pentru vot.

„Acesta va fi pivotul unei părți din argumentele noastre la Curtea Supremă din Pennsylvania”, a declarat reprezentantul republican Craig Williams din comitatul Delaware, unul dintre managerii demiterii, într-o conferință de presă.

Condusă de GOP, Camera a votat pentru demiterea lui Krasner în noiembrie. În cele șapte articole ale sale de demitere, parlamentarii au afirmat că Krasner ar trebui demis din funcție din diverse motive, inclusiv eșecul său de a urmări unele infracțiuni minore, politicile sale de solicitare a cauțiunii și conducerea procurorului districtual. Krasner a respins afirmațiile republicanilor din Camere ca vizează politicile sale.

ȘEFUL POLIȚIEI DIN PENNSYLVANIA ÎNCUCATAT DE AJUTORARE A DISTRIBUȚIEI DE COCAINĂ ȘI METEFANIE

O comisie divizată a Curții Commonwealth și-a emis opiniile la începutul acestei luni. În ceea ce a fost descris de alți judecători atât drept principal, cât și drept majoritar, judecătorul democrat Ellen Ceisler, de la Curtea Commonwealth-ului, a spus că acuzațiile împotriva lui Krasner sunt insuficiente pentru că nu susțin că acesta „nu și-a îndeplinit o sarcină ministerială pozitivă sau a îndeplinit o funcție discreționară. datorie cu un motiv impropriu sau corupt.”

În timp ce judecătorul democrat Michael Wojcik a fost de acord în opinia sa concurentă că parlamentarii nu au motive să-l îndepărteze pe Krasner din cele trei capete de acuzare care îl acuză de încălcarea codurilor de conduită pentru avocați, el a spus că celelalte patru articole „prezintă întrebări politice nejustificabile care trebuie să fie rezolvate în cele din urmă. de către Adunarea Generală în temeiul autorităţii sale constituţionale.”

Procurorul districtual Philadelphia, Larry Krasner, vorbește cu membrii presei în timpul unei conferințe de presă din Philadelphia, pe 13 octombrie 2022. Parlamentarii statului republican din Pennsylvania, la 26 ianuarie 2023, au depus un recurs la Curtea Supremă din Pennsylvania, sperând să păstreze elementele lor. dosar de acuzare împotriva lui Krasner.

Procurorul districtual Philadelphia, Larry Krasner, vorbește cu membrii presei în timpul unei conferințe de presă din Philadelphia, pe 13 octombrie 2022. Parlamentarii statului republican din Pennsylvania, la 26 ianuarie 2023, au depus un recurs la Curtea Supremă din Pennsylvania, sperând să păstreze elementele lor. dosar de acuzare împotriva lui Krasner.
(AP Photo/Matt Rourke, File)

„Decizia Curții Commonwealth se bazează în primul rând pe premisa că procedurile de demitere nu pot fi folosite pentru a disciplina un avocat, când, de fapt, aceste proceduri de demitere nu sunt folosite pentru a disciplina un avocat”, a declarat reprezentantul republican Tim Bonner de la Mercer, care este, de asemenea, servind ca manager de demitere. „Dar, mai degrabă, procedura de acuzare este menită să-l înlăture pe domnul Krasner din funcție pentru comportament neadecvat în biroul său”.

Bonner a spus că consideră că toate articolele subliniază „un comportament suficient” pentru a îndeplini standardul legal pentru demitere și solicită, de asemenea, Curții Supreme să permită Senatului să conducă audierea completă și să prezinte dovezi pentru ca camera să poată lua decizia. Ar fi nevoie de un vot de două treimi pentru a-l elimina pe Krasner.

FEMEIE din Pennsylvania acuzată de „BRANDING”, ABUZ SEXUAL ȘI FOLOSIRE A PATRU COPII PENTRU A OBȚINE DROGURI: DA

Jane Roh, purtătoarea de cuvânt a Krasner, a spus că apelul a demonstrat că republicanilor din Camera „puțin le pasă de democrația noastră, de Constituție, de lege sau de adevăr”.

Al treilea manager de acuzare, reprezentantul democrat Jared Solomon din Philadelphia, a numit noul dosar „o altă încercare de a răsturna rezultatele alegerilor noastre”. Solomon a votat împotriva demiterii lui Krasner, care a fost reales în majoritate covârșitoare de alegătorii din Philadelphia în 2021.

„Este o altă mișcare antidemocratică de a refuza voturile a mii de filadelfieni și este o întorsătură periculoasă, pentru că dacă republicanii lui Trump pot face asta în Philadelphia, ei vor căuta să facă asta în Erie, Scranton, comitatul Washington, Harrisburg și peste tot în între”, a spus el.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

El a remarcat că, deși a fost deschis cu privire la necesitatea mai multor răspunderi față de Krasner, el a spus: „Unde este o propoziție din oricare dintre articole care susține că domnul Krasner a comis o crimă?”

Incertitudinea cu privire la efectul practic al hotărârii instanței a determinat Senatul să amâne pe termen nelimitat procesul lui Krasner, care era programat să înceapă pe 18 ianuarie. Williams a spus că Senatul a amânat pentru a permite procesul de apel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *