Președintele Camerei din Ohio încearcă să-și afirme controlul asupra caucusului fracturat

Președintele republican al Camerei din Ohio, Jason Stephens, afirmă că își controlează caucusul și cuferele sale de campanie, în ciuda pretențiilor contrare din partea unui grup inflexibil, rival GOP.

Este ultimul capitol dintr-o saga de lupte interioare dintre supermajoritatea republicană a camerei legislative care pune sub semnul întrebării modul în care vor funcționa parlamentarii în sesiunea de doi ani care a început luna aceasta, care va include modelarea următorului buget de funcționare al statului Ohio.

Cearta a izbucnit după ce Stephens a obținut o victorie surprinzătoare pentru a deveni speaker la începutul acestei luni, cu sprijin în mare parte democrat și mai puțin de jumătate din voturile supermajorității republicane. Rezultatul l-a șocat pe reprezentantul GOP Derek Merrin, un republican din județul Lucas, care credea că a obținut deja postul într-un vot informal înainte de sărbători.

OHIO HOUSE APROBĂ REGULILE INTERNE, Își POATE ACUM ÎNTREPRINDEREA LUCRĂRII ȘI ȘI LUPTEI PENTRU PUTEREA ÎN SUPERMAJORITATEA GOP

Purtătorul de cuvânt al lui Stephens, Aaron Mulvey, a declarat că vorbitorul nu acceptă declarațiile publice ale lui Merrin și ale aliaților săi că Merrin a câștigat conducerea caucusului GOP House – care include controlul brațului său de campanie – într-un vot organizat marți. Merrin spune că majoritatea celor 67 de republicani ai Camerei l-au votat în timpul unei ședințe cu ușile închise.

Președintele Camerei Republicii din Ohio, Jason Stephens, a afirmat controlul asupra caucus-ului său, deoarece luptele interioare între parlamentari persistă.

Președintele Camerei Republicii din Ohio, Jason Stephens, a afirmat controlul asupra caucus-ului său, deoarece luptele interioare între parlamentari persistă.
(Fox News)

Susținătorii lui Stephens notează o tradiție de lungă durată conform căreia vorbitorul este liderul grupului lor de partid, deși experții juridici au declarat pentru Associated Press că legea din Ohio nu cere în mod expres ca vorbitorul și liderul caucusului să fie același individ.

Ca dovadă că Stephens este un reprezentant oficial al brațului de campanie, cunoscut sub numele de Alianța Republicană a Casei Ohio, și are acces la fondurile sale, un consilier politic neoficial al vorbitorului a furnizat Associated Press o imagine a unui card de credit OHRA în Stephens. Nume.

PROCES DE CORUPȚIE PENTRU FOSTE DISTRIBUTOR AL CASEI OHIO, ÎNTRERUPTAT TEMPORAR DUPĂ TESTELE JURATULUI POZITIV PENTRU COVID-19

Alianța a cheltuit aproximativ 4,5 milioane de dolari pentru candidații Camerei Parlamentului la alegerile generale din noiembrie, arată înregistrările privind finanțarea campaniei. De asemenea, a oferit contribuții în natură de 1,8 milioane USD la campanii, cum ar fi furnizarea de tipărire, spațiu de birou sau alte servicii.

Dacă Merrin a fost într-adevăr liderul caucusului republican, părea să aibă un efect redus în timpul ședinței de marți a Camerei. Stephens a adoptat regulile Camerei care l-au consolidat și mai mult ca vorbitor, cu sprijinul democraților și a 32 de republicani, dintre care cel puțin opt îl susținuseră pe Merrin ca vorbitor.

Aliații lui Stephens caracterizează acel vot ca un semn că mai mulți republicani încep să-și schimbe sprijinul, în timp ce alții au spus că votul a fost deconectat de lupta pentru conducere.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Biroul lui Merrin nu a răspuns la întrebările care caută claritate cu privire la diviziune, votul conducerii caucusului și accesul la fondurile OHRA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *