Rep. Matt Gaetz introduce rezoluția „CREION” care îi împiedică pe Adam Schiff să acceseze informații clasificate

Rep. Matt Gaetz, R-FL, a introdus joi „Prevenirea neglijenței extreme cu licențe pentru informații clasificate” sau rezoluția PENCIL”, care ar împiedica reprezentantul Adam Schiff, D-CA, să acceseze orice informații clasificate. PENCIL înseamnă

„Rezoluția exprimă sentimentul Camerei Reprezentanților SUA că congresmanul Adam Schiff nu ar trebui să aibă acces la informații clasificate, ar trebui să fie investigat de Comisia de etică a Camerei și ar trebui să fie făcute comentariile sale în timpul oricărei proceduri a Congresului cu privire la coluziunea rusă și Trump. campania să fie eliminată oficial din record”, a declarat biroul lui Gaetz într-un comunicat.

SCHIFF, SWALWELL, OMAR RĂSPUN DUPĂ DUPĂ CE VORBĂTORUL MCCARTHY ÎI TINE DE LA COMITETE: „RĂZBUNARE POLITICĂ”

Poziția lui Schiff în Comitetul Permanent pentru Informații i-a permis accesul la materiale clasificate, inclusiv cele referitoare la prima demitere a fostului președinte Donald Trump și la Comitetul Restrâns pentru Atacul din 6 ianuarie.

Reprezentantul ales Matt Gaetz (R-FL) discută cu colegii deputați aleși în timpul celei de-a doua zile a alegerilor pentru Președintele Camerei de la Clădirea Capitoliului SUA, pe 04 ianuarie 2023, la Washington, DC.

Reprezentantul ales Matt Gaetz (R-FL) discută cu colegii deputați aleși în timpul celei de-a doua zile a alegerilor pentru Președintele Camerei de la Clădirea Capitoliului SUA, pe 04 ianuarie 2023, la Washington, DC.
(Win McNamee/Getty Images)

„Congresmanul Adam Schiff a condus efortul de ani de zile de a arma minciunile din campania Clinton și un Departament de Justiție corupt pentru a-l defăima pe președintele Trump în timp ce distruge orice încredere pe care o lăsase țara în agențiile de informații ale Americii”, a spus Gaetz. „Nu mai poate avea încredere în colegii săi din Congres sau poporul american”.

Schiff și-a anunțat recent candidatura pentru a înlocui senatorul Dianne Feinstain, D-CA, la Senat.

MATT GAETZ SPUNE că EFORTUL ANTICORUPȚIE AL lui ZELENSKYY NU ESTE SUFICIENT PENTRU A ÎL LĂSA SĂ SPRIȚINE MAI MULT AJUTOR UCRAINEI

“Suntem în lupta vieților noastre pentru viitorul țării noastre. Democrația noastră este atacată de extremiștii MAGA, cărora le pasă doar să câștige puterea și să o păstreze”, a spus Schiff într-un comunicat de lansare a campaniei sale.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *