„Secretul” Biden cu privire la relocarea migranților care aduc criza la frontieră în „fiecare stat”: NY GOP

Mai mulți membri republicani ai Congresului din New York au trimis o scrisoare președintelui Joe Biden pentru a cere răspunsuri cu privire la imigranții ilegali care au fost transportați în toată țara de către administrație, inclusiv în nordul statului New York, și criticând „secretul” transferurilor de migranți.

„Scriem următoarele rapoarte conform cărora administrația dumneavoastră instalează în mod activ migranți în comunitățile din nordul statului New York”, au scris cinci republicani din New York la Casa Albă joi, adăugând că sunt „profundă îngrijorare” că afluxul de migranți în nordul statului și vestul New York-ului va „copășește serviciile și infrastructura locală”.

Scrisoarea a fost semnată de reprezentanții republicani din New York Claudia Tenney, Elise Stefanik, Michael Lawler, Nick Langworthy și Marc Molinaro.

„Eșecul lui Joe Biden de a aplica legea la graniță a făcut din fiecare stat un stat de frontieră”, a declarat Stefanik pentru Fox News Digital, joi. „În loc să asigure granița, președintele Biden transferă povara afluxului de migranți ilegali asupra comunităților din New York. Statul New York nu ar trebui să fie pedepsit pentru criza de graniță a lui Biden”.

BIDEN ADMIN CITĂ DATE CARE ARĂTĂ NOI MĂSURI LA FRONTIERĂ „FUNCȚIONEAZĂ”, PE CUM SE ȚIE DE NOI PROCES

Președintele Joe Biden

Președintele Joe Biden
(Reuters / Jonathan Ernst / Dosar)

În scrisoare, republicanii din New York au citat o scrisoare anterioară din ianuarie 2022 în care au cerut Casei Albe să nu mai trimită migranți în toată țara, care a fost ignorată de administrația care a continuat să trimită migranți în diferite locații. inclusiv New York.

„Cu toate acestea, administrația dumneavoastră continuă să transporte acești migranți până în prezent fără a oferi nicio transparență poporului american”, se spune în scrisoare. „Vă îndemnăm să opriți această obstinare și să opriți imediat mutarea migranților ilegali de către administrația dumneavoastră în statul nostru”.

PREȘEDINȚUL GOP JUDICIARULUI JUDICIAL AL ​​CASEI, JIM JORDAN, ANUNȚĂ AUDIEREA PENTRU CRISĂ LA FRONTIERĂ: „GATA SĂ PUN LA MUNCĂ”

Rep. Elise Stefanik, RN.Y.

Rep. Elise Stefanik, RN.Y.
(Washington Post prin Getty Images/Fișier)

„În plus”, adaugă scrisoarea, „dorim să ne exprimăm indignarea față de secretul cu care administrația dumneavoastră are și continuă să desfășoare aceste operațiuni naționale de relocare”.

Scrisoarea vine după ce primarul orașului New York, Eric Adams, a declarat anul trecut starea de urgență din cauza afluxului a aproximativ 41.000 de migranți de la granița de sud în oraș.

Săptămâna trecută, Adams le-a spus reporterilor că „nu mai este loc” pentru migranți în oraș și că „ne-am făcut treaba”, dar „acum este timpul ca guvernul național să-și facă treaba”.

ORAȘUL NEW YORK VA UTILIZA TERMINALUL DE CROAZIERĂ BROOKLYN PENTRU CĂSĂTORII DE Azil: „ORAȘUL NOSTRU ESTE ÎN PUNTUL SĂI DE RUPARĂ”

Migranții trec granița de sud în El Paso, Texas.

Migranții trec granița de sud în El Paso, Texas.
(Fox News Digital / Jon Michael Raasch / Fișier)

În plus, migranții au apărut în orașe mici din stat, inclusiv în orașul Jamestown, New York, unde rezidenții și-au exprimat recent îngrijorarea New York Post cu privire la depășirea resurselor orașului.

În efortul de a oferi „transparență” publicului american în această problemă, republicanii din New York au presat administrația Biden în scrisoare să ofere răspunsuri până la 31 ianuarie cu privire la numărul de migranți relocați la New York în ultimii doi ani, ceea ce orașele în care au fost trimise și unde vor fi trimise în viitor și procesul prin care agențiile locale au fost notificate și rambursate.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Dacă întrebările nu primesc răspuns, republicanii au sugerat că fondurile federale ar putea fi reținute de către Camere.

Casa Albă nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *