Shaq ia lovitura de Lakers după ultima tranzacție, deoarece măcelarii Charles Barkley au achiziționat recent numele lui Rui Hachimura

Membrii Hall of Fame, Charles Barkley și Shaquille O’Neal, i-au lăudat pe Los Angeles Lakers pentru că au făcut demersul de a-l achiziționa pe Rui Hachimura, dar au decis și să ridice unele critici.

Perspectivele ca Los Angeles să facă o tranzacție au fost disecate și discutate încă din extrasezon, iar luni echipa a făcut în sfârșit o mișcare.

Lakers au trimis mai multe alegeri din runda a doua și gardianul Kendrick Nunn la Washington Wizards în schimbul lui Rui Hachimura, un atacant hibrid de 6 picioare și 8 metri. Cu toate acestea, se pare că O’Neal nu era familiarizat cu Hachimura.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Shaquille O'Neal, stânga, și Charles Barkley s-au implicat într-o altercație verbală hilară în timpul reflectării live post-partide a playoff-urilor NBA.

Shaquille O’Neal, stânga, și Charles Barkley s-au implicat într-o altercație verbală hilară în timpul reflectării live post-partide a playoff-urilor NBA.
(Reuters / NBC)

Între timp, Barkley a greșit pronunția numelui lui Hachimura și chiar l-a prăjit pe arhitectul comerțului, directorul general al Lakers, Rob Pelinka.

„Acesta ar putea fi cel mai bun termen de tranzacționare din acest an”, a spus Barkley în timpul emisiunii NBA la TNT. “Da, Shaq, pot să le fac un compliment Lakers? Știi cât de mult îi urăsc pe Lakers și le arătăm tot timpul. Comerț grozav, schimb grozav pentru a-l obține pe Rui Hoochiemama. Este o tranzacție grozavă Rob Pelinka.”

LEBRON JAMES PARE SĂUT PE BANCA LACURILOR DUPĂ A CĂDUT 46 DE PUNCTE ÎN PIERDERE

O’Neal a menționat apoi că și-ar fi plăcut să-și vadă fosta echipă făcând un schimb pentru NBA All-Star Bradly Beal în loc să-l ia pe Hachimura.

„Dacă nu ești un jucător de top 10, nu știu cine ești”, a spus O’Neal despre Hachimura. „Asta nu este lipsă de respect. Cum ar trebui să știu cine a fost copilul?… Știu cine este acum. Dacă sunt director general și am băieți cu nume mari în echipa mea… Mai am nevoie de un tip cu nume mare. , un om cu nume mare.

“Vrei să mă impresionezi? Numele ăsta ar fi trebuit să fie Bradley Beal, acum vorbim… Nu l-am văzut niciodată pe acest copil jucând.”

Atacantul Washington Wizards Rui Hachimura, numărul 8, reacționează după ce a marcat împotriva Orlando Magic în prima jumătate a unui meci de baschet NBA, sâmbătă, 21 ianuarie 2023, la Washington, DC

Atacantul Washington Wizards Rui Hachimura, numărul 8, reacționează după ce a marcat împotriva Orlando Magic în prima jumătate a unui meci de baschet NBA, sâmbătă, 21 ianuarie 2023, la Washington, DC
(AP Foto/Jess Rapfogel)

O’Neal a adăugat că nu se uită la jocurile Wizards.

„Îi doresc bine și sper să le facă bine, dar nu știam cine este, îmi pare rău”, a adăugat O’Neal. “… Nu mă uit la Bullets sau la Vrăjitori.”

REACȚII ÎN PRIN LUMEA SPORTULUI LA A TREIA ANIVERARE DE LA MOARTEA LUI KOBE BRYANT

Hachimura și-a făcut debutul cu Lakers miercuri seară împotriva lui Spurs, înregistrându-se la jumătatea primului sfert, în fața unei ovații din partea publicului gazdă.

El a marcat 12 puncte la 4 din 7 lovituri cu șase recuperări în cele 22 de minute ale sale de pe bancă.

LeBron James de la Los Angeles Lakers, numărul 6, trage în timp ce Rui Hachimura, numărul 8 de la Washington Wizards, apără în prima jumătate a unui joc de baschet NBA, sâmbătă, 19 martie 2022, la Washington.

LeBron James de la Los Angeles Lakers, numărul 6, trage în timp ce Rui Hachimura, numărul 8 de la Washington Wizards, apără în prima jumătate a unui joc de baschet NBA, sâmbătă, 19 martie 2022, la Washington.
(AP Photo/Luis M. Alvarez)

Lakers păreau să păstreze rolul lui Hachimura simplu în ofensivă când era pe teren cu LeBron James.

El a rămas în mare parte în colț sau deasupra liniei de 3 puncte într-un efort de a pune presiune și de a întinde apărarea Spurs.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Hachimura are o medie de 13 puncte, 4,3 recuperări și 1,2 pase decisive pe meci în acest sezon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *