Starul WWE, Baron Corbin, dornic să-l țină pe cei dezamăgitori cu victoria Royal Rumble

Baronul Corbin a fost deja încoronat Regele Inelului și a câștigat meciul Money in the Bank Ladder. Sâmbătă, el va căuta să adauge un alt premiu la CV-ul său impresionant – campion Royal Rumble.

Corbin va fi unul dintre cei 30 de luptători care doresc să câștige o șansă la campionatele lui Roman Reigns. Pentru a face asta, el trebuie să fie ultimul bărbat care stă în ring în faimosul meci Royal Rumble. Alți douăzeci și nouă de adversari vor trebui să fie aruncați peste frânghia de sus pentru ca el să câștige.

Pentru un fost campion al Statelor Unite precum Corbin, ar putea părea o ispravă ușoară. În primul rând, are experiență în bătălia regală, câștigând bătălia regală memorială Andre the Giant la WrestleMania 32.

În plus, are 6 picioare 8 și 285 de lire sterline și un fost jucător de aliniament ofensiv NFL. Nu este cel mai ușor de aruncat din ring.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Luptătorii profesioniști Dolph Ziggler, stânga, și Baron Corbin, centru, participă la evenimentul de lansare al PGA TOUR 2K23 de la Topgolf El Segundo, 13 octombrie 2022, în El Segundo, California.

Luptătorii profesioniști Dolph Ziggler, stânga, și Baron Corbin, centru, participă la evenimentul de lansare al PGA TOUR 2K23 de la Topgolf El Segundo, 13 octombrie 2022, în El Segundo, California.
(Amanda Edwards/Getty Images pentru 2K)

Corbin a declarat pentru Fox News Digital într-un interviu înainte de evenimentul pay-per-view că partea cea mai dificilă este să nu știi cine va apărea următorul. Doi bărbați încep în ring și apoi restul vin pe culoar la intervale de 90 de secunde sau două minute. Nici măcar luptătorii nu știu cine urmează.

„Nu există nicio modalitate de a te antrena cu adevărat pentru asta, pentru că nu știi cine urmează să iasă”, a spus Corbin. „Nu știi ce adversar vei vedea în continuare. Să presupunem că ești al patrulea și ai ieșit Ricochet. Mai bine ai încălțămintea de viteză pentru că va trebui să pleci. Ricochet se va mișca. Va trebui să te scufunzi, să te scufunzi, să te scufunzi, toate astea. Apoi, dintr-o dată, vezi că uriașul Omos iese și apoi trebuie să-ți ajustezi planul de joc. Și atunci ar putea ieși Brock Lesnar. Doar că nu știi cine vine pe culoar.

„Îmi place filosofia că trebuie să ai capul pe un pivot și să fii pregătit pentru orice. Sunt în Rumble sâmbătă și habar nu am ce număr ies. Aș putea fi unul, aș putea avea 29 de ani. Habar n-am. Este doar să fii într-o condiție fizică maximă, să-ți găsești jocul mental, să dormi bine și să fii gata să te lupți cu pumnii în cabina telefonică.”

Andre uriașul

Andre uriașul
(20th Century Fox/Getty Images)

Edge, al cărui nume real este Adam Copeland, și-a amintit pentru Fox News Digital anul trecut cât de incredibil a fost pentru el să audă fanii urlând când și-a făcut apariția surpriză la Rumble de anul trecut.

CODY RHODES VA REVENI IN-RING LA ROYAL RUMBLE DUPĂ LUNURI DISPURȚE CU RANĂ

Corbin poate mărturisi, totuși, reacția pe care o primește este mult diferită.

— De obicei, al meu este foarte huiduit, explică Corbin. „Totuși, este destul de grozav, pentru că cred că mulți oameni trebuie să muncească din greu pentru a fi huiduți sau trebuie să facă ceva. Și în clipa în care muzica mea ajunge, oamenii huiduie. Și cred că este un lucru destul de special. pot merge la asta, și este minunat. Pur și simplu îmi face sângele să meargă și să-mi pompeze sângele și mă pregătește pentru luptă.”

Baron Corbin în timpul SummerSlam 2021 la Allegiant Stadium din Paradise, Nevada, 21 august 2021.

Baron Corbin în timpul SummerSlam 2021 la Allegiant Stadium din Paradise, Nevada, 21 august 2021.
(Joe Camporeale/USA Today Sports)

Corbin a apărut într-o mână de meciuri Royal Rumble de când a fost ridicat pe lista principală în 2016. El a spus că momentul său favorit a venit în 2017, când s-a confruntat cu legendarul Undertaker.

„Pentru mine, aici, în San Antonio, am avut Rumble și am ajuns la lovituri cu The Undertaker. Și am crezut că aceasta a fost prima mea întâlnire cu el. Cred că am fost în Rumble aproximativ 25 de minute, dar Taker a fost cel care este. asta m-a eliminat”, a spus Corbin. „Așa că, dacă vei fi eliminat, cred că o faci de unul dintre cele mai emblematice superstaruri din toate timpurile este destul de grozav.

LEGENDA WWE KURT ANGLE ÎI CREDITĂ FIICA CU L-A SALVĂT DE LA ÎNCECARE ÎN UN INCIDENT DE JET SKI înfricoșător

„Știi, nu vreau ca cineva ca Johnny Gargano să mă dea afară pentru că îmi place să-l lovesc cu pumnii în capul lui mic. Dar cred că să fiu eliminat de Take, cred că este destul de tare și să arunc pumni cu el. Pentru că eu cred că este unul dintre cei mai buni pumnitori din joc. A fost o experiență grozavă.”

Corbin va intra în meci cu experiența și ceva lider veteran în spate. El a lucrat cu WWE Hall of Famer John Bradshaw Layfield (JBL) în ultimele săptămâni. El a spus că fostul acolit a fost de un ajutor extraordinar.

„În fiecare zi îmi dă sfaturi, este uimitor”, a spus Corbin pentru Fox News Digital. „Este o persoană atât de bună pentru că avem personalități foarte asemănătoare. Amândoi suntem uneori intolerabile pentru majoritatea oamenilor și îi irităm pe oameni. Și nu prea ne pasă de sentimentele oamenilor, așa că este bine să avem asta.

„Dar el mă ajută și să-mi evoluez jocul, cum sunt în ring, cum mă port în afara ringului. Cum să pun o pedeapsă adversarilor mei. Când să-mi dau drumul și să plec. Și el este cel mai bun la asta, în opinia mea. El este unul dintre cei mai buni băieți răi ai tuturor timpurilor și o să mă ajute să-mi dau câteva sfaturi pentru Rumble. Cum să-mi ridic stocul și cum să-mi ofer cea mai bună șansă de a ieși și de a câștiga. Și – cine știe? – s-ar putea să mă ajute.”

LEGENDA DE LUPTE PROFESIONALE JIM DUGGAN ÎȘI AMINTEȘTE CĂ L-A DOBAT ACASA INTRUSUL: „A fost TERRIFICANT”

Câștigătorul Royal Rumble va ajunge să fie titular într-o seară a WrestleMania din Los Angeles, în aprilie. Anul trecut, Brock Lesnar a câștigat evenimentul după ce a pierdut campionatul WWE în fața lui Bobby Lashley mai devreme în noapte. Lesnar, totuși, a pierdut în fața lui Reigns în meciul său WrestleMania.

Corbin a spus că titlul de afiș pentru WrestleMania este motivul „de ce sunt aici”.

Baronul Corbin în timpul emisiunii live WWE de la Lanxess Arena, 7 noiembrie 2018, în Köln, Germania.

Baronul Corbin în timpul emisiunii live WWE de la Lanxess Arena, 7 noiembrie 2018, în Köln, Germania.
( Marc Pfitzenreuter/Getty Images)

„De aceea sunt aici în WWE. Vreau să organizez evenimentul principal un WrestleMania”, a spus Corbin. “Vreau să fiu campion mondial. Nu există dacă, și sau des la asta. Am petrecut mult timp în evenimentul principal. Am petrecut mult timp cu campionii mondiali în meciuri și nu am reușit niciodată. și a depășit pentru a deveni campion mondial. Și asta îmi garantează un astfel de loc. Să câștig Rumble ar fi uimitor.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Nu m-aș putea gândi la o poveste mai bună pentru mine să câștig asta și să-l înfrunt pe Roman Reigns, dacă îl depășește pe Kevin Owens în acest weekend la WrestleMania în evenimentul principal. Și, pentru mine, să fiu cine sunt în ring. , mulți oameni mă urăsc, urăsc ceea ce fac.

„Și să continui și să câștig Rumble și să realizez asta și apoi să devin campion mondial, pentru mine, înseamnă că le dau degetul mijlociu tuturor acelor oameni care spun că nu sunt bun sau că nu le place ceea ce fac sau pot” nu intru în asta sau că sunt orice. Pentru mine, acesta este cel mai bun mod posibil de a spune: „Suge de asta, amice!””.

Royal Rumble 2023 va avea loc la Alamodome din San Antonio, Texas. Este al patrulea Royal Rumble din San Antonio.

Evenimentul poate fi văzut sâmbătă la 20:00 ET pe Peacock.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *