Antrenorul Memphis Grizzlies spune că moartea „nesensată” a lui Tire Nichols „ne-a lovit cu adevărat”

Lumea NBA a reacționat vineri la lansarea unor videoclipuri care au arătat oprirea traficului din 7 ianuarie care a precedat moartea lui Tire Nicholscare a petrecut trei zile în spital înainte de a ceda rănilor sale.

În videoclipuri, poliția ar fi folosit spray cu piper pe Nichols în timp ce îl lovește cu pumnii și cu picioarele pe tânărul de 29 de ani, lăsându-l însângerat și amețit.

O vedere a unui omagiu adus lui Tire Nichols înainte de începerea jocului dintre Memphis Grizzlies și Minnesota Timberwolves la Target Center pe 27 ianuarie 2023, în Minneapolis, Minnesota.  Tire Nichols, un bărbat de culoare în vârstă de 29 de ani, a murit la trei zile după ce a fost puternic bătut de cinci ofițeri ai Departamentului de Poliție din Memphis în timpul unei opriri în trafic pe 7 ianuarie 2023.

O vedere a unui omagiu adus lui Tire Nichols înainte de începerea jocului dintre Memphis Grizzlies și Minnesota Timberwolves la Target Center pe 27 ianuarie 2023, în Minneapolis, Minnesota. Tire Nichols, un bărbat de culoare în vârstă de 29 de ani, a murit la trei zile după ce a fost puternic bătut de cinci ofițeri ai Departamentului de Poliție din Memphis în timpul unei opriri în trafic pe 7 ianuarie 2023.
(David Berding/Getty Images)

Întâlnirea brutală a dus la concedierea lui cinci ofițeri de poliție din Memphis care acum se confruntă cu acuzații, inclusiv crimă de gradul doi.

LEBRON JAMES, LUMEA NBA, REACȚIE LA VIDEOCLIPUL CĂTRE POLIȚIA ÎNCĂTĂ PE NICHOLS ANVELOPE: „SUNTEM PROPRIUL NOSTRU CEL MAI RĂU DUșMAN”

Pentru Memphis Grizzlies, moartea lui Nichols a lovit aproape de casă, în timp ce echipa se pregătea să învingă Minnesota Timberwolves vineri seara în Minneapolis.

Înainte de joc și înainte de lansarea videoclipului, Antrenorul principal al Grizzlies, Taylor Jenkins și-a oferit gândurile în timp ce echipa sa se pregătea să joace.

„Pierderea fără sens de vieți omenești pentru Tire Nichols ne-a lovit foarte tare”, a spus Jenkins. „Și a fost greu să fiu pe drum, să nu fiu acasă. Și mi-aș dori să îmi pot întinde brațele prin această cameră chiar acum către familie. Ei trec prin multe.”

ȘERIFUL TENNESSEE DESCHIDE O NOUĂ INVESTIGAȚIE ÎN DOI DEPUTĂȚI DUPĂ LANSAREA VIDEO TIRE NICHOLS BODYCAM

Jenkins a spus că a urmărit un interviu televizat cu mama lui Nichols, vorbind despre moartea fiului ei mai devreme în cursul zilei, spunând că l-a făcut să plângă.

Antrenorul principal Taylor Jenkins de la Memphis Grizzlies se uită în al patrulea sfert împotriva Indiana Pacers la Gainbridge Fieldhouse pe 14 ianuarie 2023, în Indianapolis, Indiana.

Antrenorul principal Taylor Jenkins de la Memphis Grizzlies se uită în al patrulea sfert împotriva Indiana Pacers la Gainbridge Fieldhouse pe 14 ianuarie 2023, în Indianapolis, Indiana.
(Dylan Buell/Getty Images)

“Suntem din nou aici, din păcate. Cu o pierdere de vieți din cauza brutalității poliției este ceva ce nu poți înțelege”, a continuat Jenkins. „În calitate de antrenor principal al acestei echipe, încercăm să-i facem pe toți să înțeleagă responsabilitățile pe care le avem, mergând mai departe dincolo de baschet. Acesta este o reamintire clară a poziției în care ne aflăm pentru a unifica orașul nostru. Orașul nostru are un suflet grozav. Orașul nostru are mare dragoste unul pentru celălalt.”

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

„Acesta este, evident, un moment dificil pentru orașul nostru de gestionat, de tratat, de a face față și de a se recupera. Dar vom trece peste asta. Știu că familia, care urmărește acel interviu astăzi, va trece peste asta. Dar noi” Vom face asta cu inima grea, dar și amintindu-ne de o viață frumoasă care a fost pierdută. Și, să sperăm, să putem sărbători acea viață și să ne amintim cu mândrie acea viață a lui Tire Nichols. Reprezentând cu mândrie orașul nostru.”

Antrenorul principal al lui Memphis Grizzlies, Taylor Jenkins, se uită la meciul împotriva lui Golden State Warriors de la Chase Center, pe 25 ianuarie 2023, în San Francisco, California.

Antrenorul principal al lui Memphis Grizzlies, Taylor Jenkins, se uită la meciul împotriva lui Golden State Warriors de la Chase Center, pe 25 ianuarie 2023, în San Francisco, California.
(Lachlan Cunningham/Getty Images)

Un moment de reculegere a fost ținut înainte de jocul, iar NBA a lansat o declarație.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Imaginile vieții lui Tire Nichols scurtate inutil sunt îngrozitoare. Deși au existat pași către responsabilitate în acest caz, familia NBA rămâne angajată să colaboreze cu avocații, factorii de decizie politică și forțele de ordine pentru a găsi soluții la problemele cu care ne confruntăm.” a spus NBA. „Gândurile noastre sunt la familia și prietenii domnului Nichols, la întreaga comunitate din Memphis și la cei care sunt afectați de aceste imagini tragice și pierderi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *