Aproape 300.000 de imigranți ilegali au scăpat de agenții de frontieră în mai puțin de patru luni: surse

Se știe că aproape 300.000 de imigranți ilegali au scăpat de agenții copleșiți ai Poliției de Frontieră de la începutul anului fiscal 2023, care a început în octombrie, au declarat sursele CBP pentru Fox News.

Surse au spus că au existat 293.993 de „fugiți” cunoscuți care s-au sustras agenților, dar au fost depistați printr-o altă formă de supraveghere de la 1 octombrie.

Aceasta este în medie 2.450 pe zi în ultimele 120 de zile. Surse au declarat pentru Fox News că evadarile sunt acum în ritm pentru numere fără precedent. Și oficialii de frontieră sunt îngrijorați pentru că nu știu cine sunt acești oameni, de unde sunt sau unde încearcă să ajungă în interiorul SUA.

În anul fiscal 2022, au fost aproape 600.000 de evadați. Au fost 389.155 de evadați la graniță în anul fiscal 2021, iar anul fiscal 2023 este pe cale să depășească cu ușurință aceste cifre. Săptămâna trecută, agenții au declarat pentru Fox News că au fost peste 1,2 milioane de evadați în timpul administrației Biden.

AGENȚII DE FRONTIERĂ CONFIRMĂ 1,2 MILIOANE DE „GOTAWAYS” ÎN ADMINISTRARE BIDEN

Migranți stau lângă granița dintre SUA și Mexic în Ciudad Juarez, Mexic, 19 decembrie 2022.

Migranți stau lângă granița dintre SUA și Mexic în Ciudad Juarez, Mexic, 19 decembrie 2022.
(AP Photo/Christian Chavez)

Tom Homan, un fost director interimar al Serviciului de Imigrare și Aplicare a Vămilor (ICE), a declarat pentru Fox News că numărul ar trebui să „spăie naibii pe fiecare american” și a spus că există un motiv pentru care acești migranți nu se predau patrulei de frontieră pentru a fi procesați și eliberat în SUA

„De ce nu ar profita de program? Pentru că nu vor să li se pună amprentă și există un motiv pentru asta.

PATRULA DE FRONTIERĂ ÎNTREIȘTE TREI DEFENSĂTORI SEXU CONdamnați ÎN DOAR UN SECTOR ÎN PATRU ZILE

„Aceștia sunt membri de bande. Aceștia vor fi prădători sexuali. Aceștia vor fi criminali. Aceștia vor fi oameni care poartă fentanil. Nu toți. Dar există un motiv pentru care nu s-au predat pentru a profita de el. programul de cadouri al administrației Biden”, a spus el.

Aceste cifre vin pe fondul numărului istoric al migranților la granița cu SUA, cu peste 250.000 de întâlniri doar în decembrie, un nou record.

Administrația Biden a subliniat dezvăluirea unui nou set de măsuri de securitate la frontieră, inclusiv un program umanitar de eliberare condiționată pentru patru naționalități, combinat cu expulzări extinse în temeiul titlului 42 și o regulă care ar face migranții neeligibili pentru azil dacă ar fi trecut printr-o țară terță, dar nu a cerut azil acolo.

PE CU VALORUL MASIV DE MIGRANȚI ÎN 2022, NUMERELE ÎN DETENȚIE DE GHEAZĂ RĂMÂN MICĂ

Acest program a primit căldură atât de la republicani, cât și de la democrați. Democrații și grupurile de stânga au criticat ineligibilitatea azilului și extinderea titlului 42 ca erodând dreptul la azil.

Președintele Biden vorbește despre inflație și problemele lanțului de aprovizionare din Los Angeles.

Președintele Biden vorbește despre inflație și problemele lanțului de aprovizionare din Los Angeles.
(AP Foto/Damian Dovarganes)

Douăzeci de state republicane au dat în judecată programul de eliberare condiționată, spunând că acesta încalcă Legea privind procedura administrativă și depășește direcția Congresului care limitează eliberarea condiționată la situații de la caz la caz. Ei spun că limita de 30.000 pe lună impusă programului de către administrație încalcă acele reglementări.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Administrația Biden susține că programul funcționează și că întâlnirile acelor naționalități au scăzut cu 97% și că întâlnirile din ianuarie sunt pe cale să fie cele mai scăzute de la începutul crizei în februarie 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *