Arestări la granița Vermont în ultimele 3 luni mai mult decât ultimii doi ani la un loc

Reținările imigranților ilegali care trec în Vermont de-a lungul graniței sale cu Canada s-au dublat în puțin mai mult de trei luni, comparativ cu ultimii doi ani, a declarat un oficial al Vămilor și Protecției Frontierei.

„În mai puțin de patru luni, reținerile Sectorului Swanton au depășit cele COMBINATE cu doi ani anteriori (FY2021-2022)”, a scris săptămâna trecută pe Twitter Robert Garcia, agent șef de patrulă pentru Sectorul Swanton al Poliției de Frontieră.

El a continuat: „În fața acestei adversități, agenții noștri #BorderPatrol rămân fermi în prezentarea idealurilor noastre: vigilență, integritate și serviciu față de țară. #Onoarea în primul rând”.

HOUSE GOP TREBUIE SĂ „PUNE PEDALA PE METAL” PENTRU A OPRIRE POLITICILE DE FRONTIERĂ LUI BIDEN: GOV. GREG ABBOTT

Robert Garcia, agent șef al patrulei pentru sectorul Swanton al Poliției de Frontieră, a avertizat că trecerile ilegale în timpul iernii sunt periculoase.

Robert Garcia, agent șef al patrulei pentru sectorul Swanton al Poliției de Frontieră, a avertizat că trecerile ilegale în timpul iernii sunt periculoase.
(Robert Garcia/CBP/Twitter)

El a adăugat că sectorul a înregistrat o creștere de aproape 743% față de aceeași perioadă a anului precedent.

În decembrie, Sectorul Swanson, care cuprinde tot Vermontul, a capturat un record de 441 de persoane care traversau ilegal din Canada, potrivit Centrului.

POLITICIILE DE FRONTIERĂ ALE BIDEN ADMIN SE CONfruntă ACUM CU REACȚIUNI DE LA DEMOCRAȚI, ȘI DE LA REPUBLICANI

Garcia a spus că trecerile ilegale în stat sunt mai periculoase în lunile reci de iarnă.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„În temperaturi înghețate pe teren incert, familiile cu copii, de la doar câteva luni, continuă să treacă ilegal din Canada în SUA”, a scris el pe Twitter. „Riscul pentru vieți omenești – inclusiv agenții #BorderPatrol – este în creștere. Ilegal și iresponsabil.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *