EXCLUSIV: Fostul spion CIA și congresman GOP Will Hurd abordează zvonurile despre candidatura prezidențială din 2024

EXCLUSIV – Fostul reprezentant republican Will Hurd din Texas își dă seama că călătoria sa din acest weekend în New Hampshire va declanșa și mai multe speculații că un singur ofițer clandestin al CIA analizează o ofertă pentru nominalizarea prezidențială a Republicii Moldova în 2024. New Hampshire a organizat timp de un secol primul primar în cursa pentru Casa Albă,

„Înțeleg perfect asta”, a spus Hurd într-un interviu exclusiv pentru Fox News înainte de oprirea sa sâmbătă în New Hampshire, unde se va adresa sutelor de lideri ai Partidului Republican, oficiali aleși și activiști reuniți la întâlnirea anuală a statului GOP.

“Sunt conștient de situație și sunt conștient de importanța pe care o joacă New Hampshire în sistemul nostru politic. Și sunt încântat să mă angajez cu Granite Stateters și să le înțeleg perspectivele și să văd cum mesajul meu rezonează cu ei”, a subliniat Hurd.

Hurd, care a fost singurul republican de culoare din Parlament în timpul mandatului său în Congres din 2015 până în 2021, a atras atenția națională în primăvara trecută, în timpul unui turneu de carte bine mediatizat pentru „American Reboot: An Idealist’s Guide to Getting Big Things Done”.

FIRST ON FOX: HURD SE ÎNDRĂGEȘTE LA NOUL HAMPSHIRE, DIN SPARKING SPECULAȚII 2024

Fostul reprezentant GOP Will Hurd din Texas într-o fotografie pentru cartea sa din 2022 "Repornirea americană: Ghidul unui idealist pentru a face lucruri mari"

Fostul reprezentant GOP Will Hurd din Texas într-o fotografie pentru cartea sa din 2022 „American Reboot: An Idealist’s Guide to Getting Big Things Done”
(Fostul reprezentant Will Hurd)

În cartea sa, Hurd și-a îndemnat partidul să-și regândească stilul de politică și a oferit idei pentru a reforma sistemul politic al Americii și a menține națiunea competitivă față de China și alte puteri.

„Iată ce am învățat în ultimii doi ani: nimeni nu vrea să vadă repetarea anului 2020”, a argumentat Hurd. „Cred că există o mulțime de republicani care vor să vadă politici conservatoare adoptate, dar dacă nu câștigăm alegerile, putem pune în aplicare acele politici conservatoare”.

DESANTIS îl depășește pe TRUMP ÎN STATUL PRIMAR CHEIE LA SONDAJUL DE LA ÎNCEPUTUL ANULUI 2024

Întrebat despre o posibilă candidatură la Casa Albă, Hurd a spus: „Am întotdeauna o minte deschisă despre cum să-mi slujesc țara. Și am fost norocos să-mi pot sluji țara în mai multe moduri diferite. Și unul dintre motive. Voi fi în New Hampshire pentru a vorbi despre modul în care importanța primului primar din națiune va afecta și va determina ceea ce vrem să fie America.

„Știu că GOP din New Hampshire recunoaște și înțelege importanța acestei poziții și că nu iau o decizie doar pentru ei înșiși, ci iau o decizie pentru restul țării. Și acesta este cu adevărat mesajul meu. va fi.”

FIRST ON FOX: TRUMP S-A OPRIRE ÎN NEW HAMPSHIRE ÎNAINTEA CAROLINA DE SUD SÂMBĂTĂ

Hurd urma să fie unul dintre principalii vorbitori la întâlnirea NHGOP până la începutul acestei săptămâni. După cum a raportat pentru prima dată Fox News, fostul președinte Trump a anunțat că va participa la întâlnire și va ține discursul principal. Trump este singurul republican major de până acum care și-a declarat candidatura la Casa Albă în 2024, lansându-și campania în noiembrie.

Un semn care marchează tradiția îndrăgită de un secol din New Hampshire de a organiza primele primare prezidențiale din țară se află vizavi de Capitoliul de stat din Concord, NH, 7 decembrie 2022.

Un semn care marchează tradiția îndrăgită de un secol din New Hampshire de a organiza primele primare prezidențiale din țară se află vizavi de Capitoliul de stat din Concord, NH, 7 decembrie 2022.
(Fox News)

Întrebat despre împărțirea scenei sâmbătă cu Trump, Hurd a spus: „Faptul că oamenii din New Hampshire vor putea vedea mesaje diferite este important. Acesta este ceea ce este de fapt grozav la Partidul Republican. Avem o diversitate de puncte de vedere și opinii. … Ar trebui să avem o competiție de idei. Doar așa ne vom asigura că acest experiment numit America continuă să existe”.

UITAȚI 2024: TRUMP E INTRA — Iată CINE ALȚI SE POATE ALĂTURA CÂMPULUI PRIMAR GOP PRESIDENȚIAL

Hurd are un CV impresionant, dar dacă candidează, ar fi considerat un jucător de lungă durată într-un domeniu GOP cu Trump și potențiali concurenți cu recunoaștere a numelui precum guvernatorul Florida Ron DeSantis, fostul vicepreședinte Mike Pence și fostul guvernator al Carolina de Sud Nikki Haley , care a servit ca ambasador la Națiunile Unite în administrația Trump.

„Ceea ce este atât de fascinant la un loc precum New Hampshire este că oamenii din granit apreciază mediile și experiențele unice, iar cei din granit au mintea deschisă”, a spus Hurd. „Și așa cred că asta face un stat precum New Hampshire atât de fascinant și atât de interesant”.

Rep. Will Hurd din Texas s-a întâlnit cu republicanii locali din New Hampshire în timp ce a făcut campanie în timpul ciclului 2020 pentru colegii membrii de partid 3 mai 2019, la Manchester, NH

Rep. Will Hurd din Texas s-a întâlnit cu republicanii locali din New Hampshire în timp ce a făcut campanie în timpul ciclului 2020 pentru colegii membrii de partid 3 mai 2019, la Manchester, NH
(Fox News)

Consultantul național republican de lungă durată din New Hampshire, Jim Merrill, este de acord.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Dacă va rezona oriunde, va fi aici, deoarece New Hampshire le oferă candidaților o oportunitate de a fi ascultați, de a fi atenți și de a fi luați în serios. Așadar, cineva credibil ca Will Hurd va avea această oportunitate”, Merrill. spus.

„Rămâne de văzut dacă acest lucru se transformă în ceva mai larg. Dar am văzut din când în când candidați subfinanțați se descurcă bine în New Hampshire și depășesc așteptările. Și, pentru Will Hurd, ar putea depăși așteptările dacă decide să candideze. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *