Îndeplinirea angajamentelor | Fox News

Membrii Congresului sunt garantați foarte puțin atunci când alegătorii îi trimit la Washington.

Parlamentarii obțin un birou pe Capitol Hill. Un buget pentru a-și conduce biroul și a plăti personalul. Li se asigură dreptul de vot. Votul este cea mai importantă responsabilitate pentru un membru al Congresului.

În afară de asta, există puține asigurări pe Capitol Hill. Și asta include sarcinile comisiilor.

Președintele Camerei Kevin McCarthy, R-Calif., și Liderul Minorității Camerei, Hakeem Jeffries, DN.Y., împărtășesc acum sarcinile comisiei membrilor respectivi.

Președintele Kevin McCarthy, R-Calif., în timpul unui schimb aprins cu un reporter despre misiunile Comitetului Camerei.

Președintele Kevin McCarthy, R-Calif., în timpul unui schimb aprins cu un reporter despre misiunile Comitetului Camerei.
(captură de ecran C-SPAN)

Acest lucru este deosebit de important pentru boboci.

Nu este o știre mare că reprezentantul Jill Tokuda, deputat în Hawaii, a obținut un loc în Comitetul pentru Servicii Armate. Sau că reprezentantul Glenn Ivey, D-Md., va face parte din Comitetul Judiciar.

Important pentru ei, desigur. Și constituenții lor. Dar nu îngrozitor de demn de știre.

Cu toate acestea, atribuțiile comisiilor dictează o mare parte din traficul legislativ pentru parlamentari. De asemenea, le consumă timpul când există audieri majore și sesiuni de marcare pentru a scrie legislație.

Misiunile comisiilor sunt un fel ca fraternitatea și furia de fraternitate în campus. Legislatorii vor să se asigure că primesc o „licitație” de la echivalentele comitetului de Beta Theta Pi sau Chi Omega în timpul rush. La fel ca studenții, parlamentarii sunt descurajați dacă nu reușesc.

SCHIFF, SWALWELL, OMAR RĂSPUN DUPĂ DUPĂ CE VORBĂTORUL MCCARTHY ÎI TINE DE LA COMITETE: „RĂZBUNARE POLITICĂ

Doi parlamentari republicani sunt încântați că McCarthy i-a reintegrat în comitetele lor. Și trei democrați s-ar putea simți de parcă au fost refuzați din cauza grăbirii.

McCarthy l-a repartizat pe reprezentantul Marjorie Taylor Greene, R-Ga., la Comitetele de Securitate Internă și de Supraveghere. Rep. Paul Gosar, R-Ariz., a câștigat locuri la panourile de Resurse Naturale și Supraveghere.

În 2021, Camera controlată de democrație a votat pentru a-i retrage pe Greene și Gosar de misiunile lor de comisie.

O coaliție bipartizană de parlamentari a renunțat-o pe Greene din misiunile ei de comisie la doar o lună de la primul mandat. Casa l-a sancționat pe Greene pentru promovarea teoriilor conspirației și amenințarea cu violența. Greene a spus Camerei că a regretat că a îmbrățișat conspirațiile în trecut.

Camera a votat să-l excludă pe Gosar din sarcinile sale de comisie după ce acesta a postat pe Twitter un videoclip anime care părea să sugereze violență față de reprezentantul Alexandria Ocasio-Cortez, DN.Y. Gosar a eliminat ulterior videoclipul și a spus că nu sprijină violența „față de nimeni”.

Rep. Paul Gosar (R-AZ) participă la o audiere a Comitetului de Supraveghere și Reformă a Camerei intitulată The Capitol Insurrection: Unexplained Delays and Unanswered Questions, pe Capitol Hill, pe 12 mai 2021, la Washington, DC.

Rep. Paul Gosar (R-AZ) participă la o audiere a Comitetului de Supraveghere și Reformă a Camerei intitulată The Capitol Insurrection: Unexplained Delays and Unanswered Questions, pe Capitol Hill, pe 12 mai 2021, la Washington, DC.
(Jonathan Ernst-Pool/Getty Images)

McCarthy îi întoarce acum favoarea.

Președintele a blocat în mod oficial planul democraților de a reatribui reprezentanții Adam Schiff, deputat în California, și Eric Swalwell, deputat în California, la Comitetul de informații al Camerei.

McCarthy este împuternicit să intervină la panoul de informații deoarece este un comitet „select”. Nu un comitet de soiuri de grădină. Astfel, Președintele are un cuvânt de spus cu privire la numirea membrilor.

Acesta este ceea ce s-a întâmplat în 2021, când fostul președinte al Camerei, Nancy Pelosi, D-Calif., a renunțat la două dintre alegerile lui McCarthy din partea comisiei de investigare a revoltei Capitoliului. Acel panel a fost, de asemenea, un comitet „select”. Astfel, Pelosi putea dicta cine era pe panoul respectiv sau în afara acestuia. McCarthy și-a retras apoi pe toți membrii săi numiți în acel comitet. Pelosi a ocupat locurile GOP cu foștii reprezentanți Adam Kinzinger, R-Ill. și Liz Cheney, R-Wyo.

Cu toate acestea, iată problema: Swalwell ar fi avut nevoie de ceea ce se numește o „renunție” pentru a continua să servească în Comitetul de Informații în cel de-al 118-lea Congres.

Camera Camerei Reprezentanților este văzută la Capitoliul din Washington DC

Camera Camerei Reprezentanților este văzută la Capitoliul din Washington DC
(AP Foto/J. Scott Applewhite)

Iata de ce:

Clauza 11 a Regulii Casei X restricționează membrii să servească în mod specific în panoul de informații pentru mai mult de patru Congrese într-o fereastră de șase Congrese consecutive de doi ani.

Swalwell era în afara timpului în Comitetul de Informații, cu excepția cazului în care i s-a acordat o derogare.

Cu toate acestea, această prevedere nu s-ar aplica lui Schiff – dacă ar fi fost democratul de rang în cadrul comisiei.

LIDERUL DEMULUI HOUSE PREVESTEAZĂ SPRIJIN „BIPARTISAN” PENTRU A-L PĂSTRA PE ILHAN OMAR ÎN COMISIA DE AFACERI EXTERNE

Schiff fie a prezidat, fie a fost democratul clasat pe panoul de informații din 2015.

Schiff a decis acum să candideze pentru Senat în 2024. Senatorul Dianne Feinstein, deputat în California, nu a spus dacă va căuta realege. Cu toate acestea, acum are 89 de ani.

„Dacă vor să alerge, fugi”, a spus Feinstein. „Pentru mine, am nevoie doar de puțin mai mult timp.”

Cu toate acestea, întrebarea de atribuire a comisiei este diferită dacă republicanii încearcă să-l împiedice pe reprezentantul Ilhan Omar, deputat din Minnesota, să facă parte din Comisia pentru Afaceri Externe a Camerei.

McCarthy a promis să-l îndepărteze pe Omar din acel panel din cauza declarațiilor controversate făcute de democratul din Minnesota despre 11 septembrie și a remarcilor antisemite. Dar panelul pentru Afaceri Externe este un comitet „obișnuit”. McCarthy nu controlează membrii de acolo.

Rep. Ilhan Omar, deputat din Minnesota, este văzută în camera Rayburn din Capitolii SUA în timpul unei fotografii de grup cu Congressional Black Caucus, miercuri, 6 aprilie 2022.

Rep. Ilhan Omar, deputat din Minnesota, este văzută în camera Rayburn din Capitolii SUA în timpul unei fotografii de grup cu Congressional Black Caucus, miercuri, 6 aprilie 2022.
(Tom Williams/CQ-Roll Call, Inc prin Getty Images)

Democrații intenționează să-l plaseze pe Omar în Comisia pentru Afaceri Externe. Dar ar fi nevoie de un vot complet al Camerei fie pentru a o bloca pe Omar, fie pentru a o elimina.

Jeffries își va trimite probabil lista de membri ai Comisiei pentru Afaceri Externe în plenul Camerei pentru aprobare. Acest lucru se face de obicei prin consimțământ unanim. Dacă nimeni nu se opune, membrii fac parte din comisie. Dar o obiecție ar torpila întreaga listă de candidați ai comisiilor pentru Afaceri Externe, împreună cu membrii altor comisii.

Deci, cu excepția cazului în care cineva se opune, Camera îl plasează inițial pe Omar în Comisia pentru Afaceri Externe.

Apoi, este nevoie de un vot complet din partea Camerei pentru a-l elimina pe Omar.

Acest lucru este similar cu ceea ce s-a întâmplat atunci când Casa i-a deposedat pe Greene și Gosar de posturile lor în comitet în 2021.

Ar fi nevoie de o majoritate simplă a Camerei pentru a-l alunga pe Omar din Afacerile Externe.

VORBITORUL CAZII MCCARTHY RESPINGE CERINȚA lui JEFFRIES DE RENUMIRE A SCHIFF, SWALWELL LA COMITETUL DE INFORMAȚII

Se reduce la matematică.

McCarthy poate pierde doar cinci membri de partea lui și poate aproba măsuri fără sprijinul democraților.

Este departe de a fi clar dacă toți republicanii l-ar vota pentru înlăturarea lui Omar din Afacerile Externe. Reprezentanții Nancy Mace, RS.C., Victoria Spartz, R-Ind. și Ken Buck, R-CO au spus cu toții că sunt împotriva înlăturării lui Omar. Democrații încearcă să-i determine pe reprezentanții Brian Fitzpatrick, R-Penn., și Chris Smith, RN.J., să se opună și înlăturării lui Omar.

De la stânga, Reprezentanții Adam Schiff, D-Calif., Ilhan Omar, D-Minn. și Eric Swalwell, D-Calif., susțin o conferință de presă privind excluderea din misiunile comisiilor, în Centrul de vizitatori din Capitol, miercuri, ianuarie 25, 2023.

De la stânga, Reprezentanții Adam Schiff, D-Calif., Ilhan Omar, D-Minn. și Eric Swalwell, D-Calif., susțin o conferință de presă privind excluderea din misiunile comisiilor, în Centrul de vizitatori din Capitol, miercuri, ianuarie 25, 2023.
(Tom Williams/CQ-Roll Call, Inc prin Getty Images)

Dar Omar și-a făcut niște dușmani pe partea democrată a culoarului pentru comentariile ei. Deci, nu este clar dacă democrații vor rămâne uniți și vor smulge câțiva republicani pentru a-l menține pe Omar în Afaceri Externe.

„Nu am avut o conversație internă despre asta”, a spus Jeffries. „Ar trebui să fim capabili să propunem o listă de misiuni de comisii care include reprezentantul Ilhan Omar pentru Afaceri Externe”.

Jeffries a adăugat că republicanii din Camere ar trebui să accepte alegerile democraților „spre deosebire de un turneu de răzbunare ca parte a unei înțelegeri care aparent a fost încheiată cu extrema MAGA, aripa republicană, inclusiv congresmanul din Georgia”.

La rândul ei, Greene a spus că „există o mare diferență” între democrații care i-au renunțat la comisiile în 2021 și obiectivul republicanilor de acum. Greene a spus că democrații au părăsit-o din comisii „pentru lucruri pe care le-am spus sau pentru postări pe rețelele sociale înainte de a candida pentru Congres”.

Greene a spus că „este o poziție greșită pentru orice membru al Congresului care are acest tip de atitudine și declarații față de marele nostru aliat Israel”.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

McCarthy sa mutat împotriva lui Schiff și Swalwell și a misiunilor lor de comitet pentru că a putut. Cu toate acestea, soarta lui Omar nu este la fel de clară.

Iar republicanii se vor confrunta în curând cu o provocare în a-și îndeplini unul dintre angajamentele lor, dacă ar asigura majoritatea Camerei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *