Kansas City Royals au încheiat un acord oficial cu veteranul de ajutor Chapman

Royals l-au semnat vineri pe veteranul de relevare Aroldis Chapman cu un contract de 3,75 milioane de dolari pe un an, la o săptămână după ce au convenit să încheie un contract cu șapte ori All-Star, care vine dintr-un sezon slab cu New York Yankees.

Chapman a fost odată cunoscut pentru că arunca în mod constant mingi rapide de 100 mph în fața unor lovitori nefericiți. Dar stângacul, care va împlini 35 de ani în ziua deschiderii, a avut scor 4-4, cu o efectivă de 4,46 în ultimul său sezon cu Yankees, care în cele din urmă l-a lăsat în afara listei lor din AL Division Series când acțiunile sale au ridicat întrebări cu privire la devotamentul lui față de echipă.

BRYCE YOUNG ARUNCA 5 ATERSURI CA NR. 5 ALABAMA SUPRA NR. 11 STATUL KANSAS ÎN VASCĂ

Kansas City Royals a încheiat o înțelegere cu veteranul de ajutor Aroldis Chapman, care vine de la cel mai prost sezon din cariera sa de 13 ani în MLB.

Kansas City Royals a încheiat o înțelegere cu veteranul de ajutor Aroldis Chapman, care vine de la cel mai prost sezon din cariera sa de 13 ani în MLB.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Chapman a petrecut timp pe lista răniților cu tendinita lui Ahile în mai, apoi a pierdut locul de muncă mai apropiat de Clay Holmes. A fost din nou pe IL în august pentru o infecție la picior în urma unui tatuaj, apoi a ratat un antrenament obligatoriu de echipă pentru playoff.

Royals pariază că el poate ajuta ceea ce a fost unul dintre cele mai proaste casete de baseball din sezonul trecut. Reliefurile au avut o efectivă de 4.66, a patra cea mai proastă în competiții majore, iar echipa nu a făcut nimic pentru a îmbunătăți acest extrasezon până recent la schimb pe terenul scurt, predispus la accidentări, Adalberto Mondesi și outfielderul Michael A. Taylor pentru un trio de perspective de lansare.

Chapman a fost un All-Star la fel de recent ca acum doi ani. Are 44-35, cu o efectivă de 2,48 și 315 salvari în 13 sezoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *