Reprezentantul boboc al democraților șterge tweet-ul care spune că Tire Nichols uciderea lui Tire Nichols este „rezultatul supremației albe”

Un congresman democrat a șters un tweet postat vineri seara care descria uciderea lui Tire Nichols ca urmare a „supremației albe” – chiar dacă toți ofițerii de poliție acuzați în legătură cu moartea lui sunt negri.

„Nu contează ce culoare sunt acei ofițeri de poliție”, a scris pe Twitter reprezentantul Maxwell Frost, D-Fla., vineri seară.

„Uciderea lui Tire Nichols este anti-negru și este rezultatul supremației albe”, a adăugat el.

Tweetul a fost șters ulterior.

REACȚIE RAPIDĂ DUPĂ ÎNREGISTRAREA POLIȚIEI NICHOLS PLANȚURILOR PUBLICE: „ACESTI BĂRBAȚI LUPTE DE STRADA”

Tweet-ul reprezentantului Frost despre moartea lui Tire Nichols.

Tweet-ul reprezentantului Frost despre moartea lui Tire Nichols.
(Captură de ecran)

Tweet-ul a venit la scurt timp după lansarea a patru videoclipuri de la oprirea traficului din 7 ianuarie care a precedat moartea lui Tire Nichols, care a petrecut trei zile în spital înainte cedând rănilor salepotrivit autorităților.

Întâlnirea brutală a dus la concedierea a cinci ofițeri de poliție din Memphis, care se confruntă acum cu numeroase acuzații, inclusiv crimă. La câteva ore după ce departamentul a lansat videoclipurile, șeriful din comitatul Shelby, Floyd Bonner Jr., a anunțat că îi eliberează pe doi adjuncți de serviciu și declanșează o anchetă internă.

VAN JONES DE LA CNN SPUNE că MOARTEA LUI TIRE NICHOLS S-ar putea să fi fost „CONDUCAT DE RASISM”, DEȘI polițiștii negri au fost acuzați

Imaginile, luate de la camerele corporale, precum și de la o cameră de pe stradă din apropiere, îl arată pe Nichols încercând să fugă de ofițeri, care îl gonesc, îl înjură, îl înjură în mod repetat, îl lovesc cu pumni și cu picioare, îl stropesc cu spray cu piper și îl părăsesc. însângerat și amețit.

Rep. Maxwell Alejandro Frost la un eveniment de campanie.  Fotografie prin amabilitatea campaniei Frost For Congress.

Rep. Maxwell Alejandro Frost la un eveniment de campanie. Fotografie prin amabilitatea campaniei Frost For Congress.
(Frost pentru Congres)

Tweetul lui Frost a fost una dintre numeroasele încercări de a prezenta moartea lui Nichols ca pe o problemă rasială.

„Dacă crezi că ofițerii de poliție din Memphis trebuiau să fie albi pentru a arăta anti-negru, trebuie să urmezi acel curs AP African American Studies. [Florida Gov.] Ron DeSantis tocmai a fost interzis”, a postat pe Twitter fostul reprezentant Mondaire Jones, D-NY.

“Da, ofițerii de poliție care l-au ucis cu brutalitate trebuie trași la răspundere. Dar chiar și condamnarea lor pentru cele mai puternice acuzații posibile nu-l poate aduce pe Tire înapoi. Trebuie să facem tot ce ne stă în putere pentru a pune capăt violenței poliției împotriva persoanelor de culoare”, senatorul Bernie Sanders. , I-Vt., a spus.

TYRE NICHOLS BODYCAM: AUTORITĂȚILE MEMPHIS LANSAȚI VIDEO ÎN OPRIRE MOTORALĂ A TRAFICULUI

Între timp, comentator CNN Van Jones a încercat să argumenteze că foștii ofițeri de poliție din Memphis responsabili pentru moartea lui Nichols „ar fi putut fi încă mânați de rasism”.

„De la bătaia regelui până la uciderea lui George Floyd în urmă cu aproape trei ani, societatea americană s-a concentrat adesea pe rasa ofițerilor – atât de des alb – ca factor în actele lor deplorabile de violență”, a scris Jones. „Dar narațiunea „Polițistul alb ucide un negru neînarmat” nu ar fi trebuit să fie niciodată singura lentilă prin care am încercat să înțelegem abuzul și conduita greșită a poliției. Este timpul să trecem la o discuție mai nuanțată despre modul în care violența poliției pune în pericol viețile negrilor”.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„La sfârșitul zilei, este cursa lui victimă care este brutalizat – nu rasa polițistului violent – ​​care este cel mai relevant pentru a determina dacă părtinirea rasială este un factor în violența poliției. Este greu de imaginat cinci polițiști de orice culoare care bat o persoană albă până la moarte în circumstanțe similare. Și este aproape imposibil să ne imaginăm cinci Negru polițiștii i-au dat unui arestat White genul de bătaie pe care Nichols ar fi primit-o”, a spus Jones.

Joseph A. Wulfsohn și Michael Ruiz de la Fox News au contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *