Vezi cum iPhone-ul tău urmărește locația 24/7 – dezactivează-l

iPhone-ul nostru este acum lipit de existența noastră și cu noi oriunde am merge. Cu toate acestea, este puțin îngrijorător să știi că aceste smartphone-uri te pot urmări în orice moment din zi și din noapte, chiar și atunci când nu vrei.

Este incredibil de înfiorător când folosești aplicația Maps sau o altă aplicație GPS, iar telefonul sugerează locuri frecvente pe care le-ai vizitat, cum ar fi adresa de acasă, casa unui prieten sau locul de muncă.

Un asociat Apple deține unul dintre noile iPhone Pro în timpul unui eveniment de lansare a noilor produse la Apple Park din Cupertino, California, pe 7 septembrie 2022. - Apple a dezvăluit mai multe produse noi, inclusiv un nou iPhone 14 și 14 Pro, trei ceasuri Apple, și noi AirPod Pro în timpul evenimentului.

Un asociat Apple deține unul dintre noile iPhone Pro în timpul unui eveniment de lansare a noilor produse la Apple Park din Cupertino, California, pe 7 septembrie 2022. – Apple a dezvăluit mai multe produse noi, inclusiv un nou iPhone 14 și 14 Pro, trei ceasuri Apple, și noi AirPod Pro în timpul evenimentului.
((Fotografie de BRITANY HOSEA-SMALL/AFP prin Getty Images))

DATE CLIC PENTRU A PRIMI BULETINUL INFORMATIV CYBERGUY LUI KURT CU SFATURI RAPIDE, RECENZII TEHNOLOGICE, ALERTE DE SECURITATE SI INSTRUCTIUNI SIMPLE PENTRU A VA FACE MAI INTELIGENT

Cum îmi urmărește iPhone-ul locațiile frecvente?

Apple a oferit dispozitivelor sale iPhone o caracteristică specială numită Locații semnificative. Aceste locații sunt, de obicei, unde vizitați cel mai des.

Această funcție este activată în mod implicit și este menită să vă ajute să urmăriți toate locurile pe care le-ați vizitat cel mai frecvent.

Deși s-ar putea să vedeți aceasta ca o caracteristică valoroasă pe care o folosiți cu plăcere, înțeleg că nu toată lumea vrea să fie urmărită în orice moment al zilei, iar unii ar prefera să păstreze private locurile pe care le vizitați, chiar și de pe propriile dispozitive. Centrat pe confidențialitate, Apple ne permite să obținem un control mai bun pentru a dezactiva Locațiile semnificative.

Cum dezactivez Locațiile semnificative?

– Deschide-ți Setări aplicația

– Derulați în jos și selectați Confidențialitate și securitate

HACKUL IPHONE VA PERMITĂ SĂ TRIMITEȚI TEXTE SECRETE PRIETENILOR

Setări private și de securitate pe iPhone

Setări private și de securitate pe iPhone
(Cyberguy.com)

– Selectați Servicii de localizare

Serviciul de localizare

Serviciul de localizare
(Cyberguy.com)

– Derulați în jos și selectați Servicii de sistem

Service de sistem pe iPhone

Service de sistem pe iPhone
(Cyberguy.com)

– Faceți clic Locații semnificative

Locație semnificativă pe iPhone

Locație semnificativă pe iPhone
(Cyberguy.com)

5 CELE MAI BUNE ÎNCĂRCĂTOARE DE TELEFON PORTABILE DIN 2023

– Daca ai Face IDactivat, telefonul dvs. îl va folosi automat pentru a permite accesul la pagina următoare. Dacă ai doar un codul de acces vi se va cere să îl introduceți

– Dezactivați Locații semnificative.Dacă doriți să vă ștergeți istoricul locațiilor de pe iPhone, selectați Sterge istoricul

Setări de locație în iPhone

Setări de locație în iPhone
(Cyberguy.com)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Ce părere aveți despre Locații semnificativecaracteristică pe iPhone-ul tău? Este ceva ce ai vrea să fie dezactivat sau îl vei lăsa pornit?

Pentru mai multe dintre sfaturile mele, abonați-vă la buletinul meu gratuit CyberGuy Report făcând clic pe linkul „Buletin informativ gratuit” din partea de sus a site-ului meu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *