AJ Brown de la Eagles, Jimmie Ward de la 49ers, despărțiți de arbitri după cearta înainte de meci

Campionatul NFC dintre Philadelphia Eagles și San Francisco 49ers s-a desfășurat înainte de start.

Receptorul star al Eagles, AJ Brown, și fundașul de colț superior al echipei 49ers, Jimmie Ward, care se vor vedea mult duminică la Lincoln Financial Field, s-au înfruntat în timpul încălzirilor, cu unele împingeri și împingeri implicate.

În timp ce Brown se apleca, Ward l-a împins pentru a ajunge în partea lui de teren, dar primul a făcut excepție, împingându-l înapoi.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Jimmie Ward de la San Francisco 49ers în timpul meciului de playoff din runda divizionară împotriva Dallas Cowboys de pe Stadionul Levi's pe 22 ianuarie 2023, în Santa Clara, California.

Jimmie Ward de la San Francisco 49ers în timpul meciului de playoff din runda divizionară împotriva Dallas Cowboys de pe Stadionul Levi’s pe 22 ianuarie 2023, în Santa Clara, California.
(Michael Owens/Getty Images)

Ward s-a întors imediat și a intrat în fața lui Brown, iar cei doi au început să împingă și să împingă până în punctul în care arbitrii au trebuit să intervină pentru a despărți.

Desigur, miza este mare în acest concurs care va trimite o echipă la Super Bowl LVII din Arizona, în timp ce sezonul celeilalte se va încheia. Dar această discuție nebunească între ambele părți este probabil doar începutul a ceea ce fanii NFL vor vedea în primul dintre cele două jocuri de campionat.

AVANZARE CAMPIONATUL CONFERINȚEI NFL: MR. PRELUCRĂRI IRELEVANTE PE CANDIDATUL MVP; REVANZĂ LA TITLU AFC ÎN KANSAS CITY

Ward, alături de omologul său Charvarius Ward, va urmări cu atenție Brown pe tot parcursul jocului după ce a adunat numere fantastice în primul său sezon cu Eagles, după schimbul de la Tennessee Titans.

Receptorul Eagles, AJ Brown, înainte de meciul din playoff-ul NFC împotriva New York Giants, pe 21 ianuarie 2023, la Lincoln Financial Field din Philadelphia.

Receptorul Eagles, AJ Brown, înaintea meciului din playoff-ul diviziei NFC împotriva New York Giants, pe 21 ianuarie 2023, la Lincoln Financial Field din Philadelphia.
(Rich Graessle/Icon Sportswire prin Getty Images)

Brown a totalizat 88 de recepții (145 de ținte) pentru 1.496 de yarzi cu 11 aterizări, egalând cel mai mare nivel din carieră în acea categorie din sezonul 2020.

Cămașa 49ERS GĂSITĂ PE STATUA STANCĂ DIN PHILADELPHIA ÎNAINTE DE CAMPIONATUL NFC

Ward, care a fost alături de Niners de când l-au recrutat pe locul 30 în general la draftul NFL 2014, a avut trei interceptări, cinci pase apărate și 50 de tacleri combinate în 12 meciuri din sezonul regulat în acest sezon. El a făcut, de asemenea, placa finală săptămâna trecută împotriva Dallas Cowboys în ultimul lor joc care a fost imediat oprit pentru a trece în runda campionatului.

AJ Brown de la Eagles face gesturi în timpul jocului playoff împotriva New York Giants de la Lincoln Financial Field pe 21 ianuarie 2023, în Philadelphia.

AJ Brown de la Eagles face gesturi în timpul jocului playoff împotriva New York Giants de la Lincoln Financial Field pe 21 ianuarie 2023, în Philadelphia.
(Tim Nwachukwu/Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Vom vedea ce fel de presiune pune fiecare parte în cealaltă duminică în Philly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *