Chris Fowler de la ESPN și John McEnroe au un schimb ciudat în privința „alegerilor” lui Novak Djokovic după victoria Aussie Open

John McEnroe și Chris Fowler au părut să aibă o discuție tensionată pe ESPN cu privire la deportarea lui Novak Djokovic din Australia anul trecut, în timp ce au recapitulat ultima victorie a tenismenului sârb în Grand Slam.

Djokovic a câștigat duminică Australian Open în seturi consecutive în fața lui Stefanos Tsitsipas și a câștigat al 22-lea titlu de Grand Slam din cariera sa, egalându-l cu Rafael Nadal pentru cei mai mulți jucători masculini din toate timpurile.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Novak Djokovic din Serbia sărbătorește după ce l-a învins pe Tommy Paul din SUA în semifinala lor la campionatul Australian Open de tenis din Melbourne, Australia, vineri, 27 ianuarie 2023.

Novak Djokovic din Serbia sărbătorește după ce l-a învins pe Tommy Paul din SUA în semifinala lor la campionatul Australian Open de tenis din Melbourne, Australia, vineri, 27 ianuarie 2023.
(AP Photo/Aaron Favila)

Pe măsură ce McEnroe și Fowler au recapitulat tot ceea ce trecuse Djokovic în ultimii doi ani, a existat un schimb incomodă cu privire la deportarea marelui tenismen. Djokovic a ales să nu fie vaccinat împotriva coronavirusului, iar controversele legate de statutul său de scutire au determinat autoritățile australiene să-l deporteze anul trecut. O a doua furtună a fost evitată la începutul acestei luni, deoarece Djokovic a reușit să intre în țară fără probleme.

“… El este deportat din Australia. Nu primește niciun punct la Wimbledon”, a spus McEnroe. „Nu pot juca [U.S.] Deschis. …”

Fowler a spus: „O parte din alegerile lui, pentru a fi corect. A făcut alegeri care au dus la asta pentru unele dintre acele lucruri”.

NOVAK DJOKOVIC RUPE TĂCEREA ÎN PRIVIRE LA ABSENȚA DESCHISĂ A AUSTRALIANĂ A TĂTĂȚILOR ÎN CAZUL CONTROVERSEI STEAPELULUI RUS.

John McEnroe, stânga, și Chris Fowler convoacă un meci la US Open pe 9 septembrie 2022, la New York.

John McEnroe, stânga, și Chris Fowler convoacă un meci la US Open pe 9 septembrie 2022, la New York.
(Jean Catuffe / GC Images)

McEnroe a răspuns: „Nu cred… cred că ar fi trebuit să se angajeze să joace”.

— Bine, asta e o dezbatere, spuse Fowler. „A făcut alegeri care au dus la asta… Dar asta a fost uitat pentru moment”.

McEnroe a susținut că Djokovic a putut juca în turneele de tenis de top, în ciuda statutului său de vaccinare. El a spus la fel de mult la Fox News Digital când a vorbit despre statutul starului sârb pentru US Open 2022 – care nu s-a schimbat pentru 2023.

“Ei bine, în primul rând, cred că este BS. Asta cred. Cred că ar trebui să i se permită să joace. Părerea mea personală, deoarece am fost vaccinat, am avut o vaccinare de rapel, asta depinde de individ.” a spus McEnroe în august. „Dacă aș fi fost el și nu sunt el, a câștigat mult mai multe competiții majore decât mine, probabil pentru că și-a săpat în călcâie și a găsit echipamentul pe care foarte puțini oameni din orice sport l-au găsit vreodată, așa că asta face parte. de ceea ce l-a făcut atât de grozav, se ține de armele lui. Are perfect dreptul să ia decizia.”

John McEnroe, stânga, și Chris Fowler convoacă un meci la US Open pe 27 august 2018, la New York.

John McEnroe, stânga, și Chris Fowler convoacă un meci la US Open pe 27 august 2018, la New York.
(Julian Finney / Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Băiatul este unul dintre cei mai mari sportivi din orice sport”, a continuat el. „Este foarte atent la orice pune în corp. Așadar, este frustrant să vezi în acest moment când stăm aici și ne distram cu toții de minune la un meci de fotbal LAFC și că nu are voie să intre în țară acum, pentru că este nevaccinat. Este într-adevăr regretabil, dar acestea sunt regulile pe care le avem cu adevărat acum cu guvernul. Nu sunt de acord cu asta, dar c’est la vie în acest moment.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *