Ministrul de stat indian Naba Das a murit din cauza rănilor după ce un ofițer de poliție l-a împușcat, spun rapoartele

Ministrul Sănătății și Bunăstării Familiei din statul Odisha din estul Indiei a murit din cauza rănilor sale, după ce un ofițer de poliție l-a împușcat luni, potrivit oficialilor și rapoartelor locale.

Naba Kisore Das a fost împușcat de un subinspector asistent al poliției, identificat drept Gopas Das, în orașul Brajarajnagar, Odisha, din vest, când a coborât din mașină pentru a face semn susținătorilor înainte de a inaugura un birou local, a raportat The Hindu.

Premierul Indiei Narendra Modi și-a exprimat condoleanțe după vestea morții lui Das.

„Întristat de nefericitul deces al ministrului din guvernul Odisha, Shri Naba Kishore Das Ji. Condoleanțe familiei sale în această oră tragică. Om Shanti”, a scris Modi pe Twitter.

împuşcături la sinagogă din Ierusalim: cel puţin 7 morţi după ce un armat a deschis focul, spune poliţia israeliană

Poliția a declarat ziarului că împușcătura a avut loc „de la o distanță foarte apropiată” în jurul orei 12:10, ora locală. Un inspector de poliție și un polițist au intervenit imediat și l-au învins pe agresor.

Ministrul sănătății și bunăstării familiei Odisha, Naba Kisore Das, a murit duminică după ce a fost împușcat de un ofițer de poliție.

Ministrul sănătății și bunăstării familiei Odisha, Naba Kisore Das, a murit duminică după ce a fost împușcat de un ofițer de poliție.
(Naba Kisore Das / Twitter)

„După două reprize de foc, cei doi angajați ai poliției au reușit să schimbe direcția mâinii sale care ținea revolverul spre cer”, a declarat pentru presa Deepak Kumar, inspectorul general al poliției (nord). „În acest proces, inspectorul responsabil a suferit răni și o altă persoană a fost lovită de un glonț”.

Naba Das a fost tratat la Spitalul Apollo, unde a fost declarat decesul duminică la ora 20.00.

DEA L-A ÎNLAȘAT ÎN LINITĂ FOSTE OFICIAL DE CĂRÂT DIN MEXICO PENTRU CĂ SE PREPUNSĂ ÎNCĂTUT CU AVOCAȚI DROGOMETRII DE LA MIAMI: RAPORT

Medicii au descoperit că un singur glonț a trecut prin corpul lui Naba Das, rănind inima și plămânul stâng și provocând sângerări interne masive, a anunțat spitalul într-un comunicat obținut de presa.

Poliția nu a oferit imediat detalii despre motivul împușatorului.

CLICK PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Naba Das lucra în politică din 2009. A condus o afacere de transport și a fost unul dintre cei mai bogați politicieni din Odisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *