Organizația de mândrie din NYC spune că decizia de ultimă oră a Rangers de a renunța la tricourile LBGTQ+ este o „dezamăgire majoră”

După ce au făcut publicitate anterior, ei vor purta tricouri de încălzire cu tematică LGBTQ+ și ar folosi bandă curcubeu pentru cea de-a șaptea lor Noapte anuală a Mândriei, jucătorii New York Rangers au inversat cursul.

Echipa l-a avut pe co-președintele NYC Pride, Andre Thomas, pentru ceremonia de aruncare a pucului, dar nu știa că echipa a luat o decizie de ultim moment cu privire la ceva ce a făcut în anii precedenți.

Când au fost întrebați de ce au renunțat la tricouri, Rangers au dat Fox News Media următoarea declarație:

„Organizația noastră respectă comunitatea LGBTQ+ și suntem mândri să atragem atenția asupra unor organizații importante ale comunității locale, ca parte a unei alte grozave Pride Night. În conformitate cu valorile de bază ale organizației noastre, susținem dreptul individual al fiecăruia de a-și exprima respectuos convingerile.”

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Igor Shesterkin de la New York Rangers poartă un tricou special în timpul încălzirilor în onoarea Nopții Mândriei înainte de un meci împotriva Washington Capitals la Madison Square Garden, 3 mai 2021, în New York City.

Igor Shesterkin de la New York Rangers poartă un tricou special în timpul încălzirilor în onoarea Nopții Mândriei înainte de un meci împotriva Washington Capitals la Madison Square Garden, 3 mai 2021, în New York City.
(Jared Silber/NHLI prin Getty Images)

Cu toate acestea, absența tricourilor și a benzii a fost o omisiune flagrantă pentru NYC Pride, iar organizația a lansat următoarea declarație către ESPN:

„În ultimii ani, numeroase francize National Hockey League (NHL), inclusiv New York Rangers, au introdus o serie de „Pride Nights” pentru a implica comunitatea LGBTQ+.

„NYC Pride a fost onorat să ia parte la aceste sărbători, inclusiv de aseară la Madison Square Garden. NYC Pride nu a fost anunțat în avans cu privire la participarea noastră la ceremonial de aruncare a pucului de aseară că tricourile Pride și banda curcubeu nu vor fi purtat așa cum este anunțat. Înțelegem și apreciem că aceasta a fost o dezamăgire majoră pentru comunitatea LGBTQ+ din New York și nu numai.

Lumini de culoarea curcubeului sunt proiectate pe tavanul Madison Square Garden pentru a sărbători Noaptea Mândriei înaintea unui meci dintre New York Rangers și Los Angeles Kings, 24 ianuarie 2022, în New York City.

Lumini de culoarea curcubeului sunt proiectate pe tavanul Madison Square Garden pentru a sărbători Noaptea Mândriei înaintea unui meci dintre New York Rangers și Los Angeles Kings, 24 ianuarie 2022, în New York City.
(Brad Penner/Getty Images)

RANGERII EDUCAȚI PURTAREA tricourilor cu tematică LGBTQ WARMUP ÎN NOAPTEA MANDRIEI

„Comunicam aceste preocupări cu NY Rangers și conducerea NHL, în timp ce continuăm să discutăm despre modalitățile în care aceste organizații pot lucra în vederea incluziunii. NYC Pride are datoria să-și sprijine partenerii și să-i tragă la răspundere. Ne angajăm să ne continuăm relațiile cu NY Rangers și NHL și menținerea unui dialog substanțial cu aceștia despre o alianță semnificativă cu comunitatea LGBTQ+.”

Un jucător i-a spus New York Post nu știa de ce nu se purtau tricourile. Echipa a contribuit la Centrul Ali Forney, o agenție dedicată tinerilor fără adăpost din comunitatea LGBTQ+.

Tricourile de mândrie Rangers au fost licitate în scopuri caritabile în fiecare dintre ultimele două sezoane.

Zac Jones de la New York Rangers patinează cu un băț decorat pentru "Noaptea Mândriei" la încălziri înainte de un joc împotriva Washington Capitals la Madison Square Garden, 3 mai 2021, în New York City.

Zac Jones de la New York Rangers patinează cu un băț decorat pentru „Noaptea Mândriei” la încălziri înainte de un meci împotriva Washington Capitals la Madison Square Garden, 3 mai 2021, în New York City.
(Bruce Bennett/Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Aceasta vine la mai puțin de două săptămâni după Flyers din Philadelphia Apărătorul Ivan Provorov nu a purtat un tricou cu tematică LGBTQ în timpul Nopții Mândriei a echipei sale, invocând credințe religioase.

„Respect pe toată lumea și respect alegerile tuturor.” Provorov a declarat reporterilor după jocul din 17 ianuarie. “Alegerea mea este să rămân fidel mie și religiei mele. Asta este tot ce voi spune.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *