Roman Reigns apără titlurile WWE la Royal Rumble; Sami Zayn se întoarce pe campion și oferă o reacție mare a mulțimii

Dominația lui Roman Reigns asupra WWE a continuat sâmbătă seara, în timp ce a apărat Campionatul WWE și Campionatul Universal împotriva lui Kevin Owens la Royal Rumble, dar este posibil să fi pierdut membri ai The Bloodline după pasionațiile sale când s-a încheiat meciul.

Cu Sami Zayn și Paul Heyman alături, Reigns s-a dus în picioare cu Owens. A lovit mai multe pumni de Superman și l-a lovit pe Owens de mai multe ori, inclusiv printr-o baricadă în timpul meciului. Reigns l-a fixat pe Owens și l-a luat în număr de trei pentru a-și păstra titlurile, dar bătaia a continuat.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

11 apr 2021;  Tampa, Florida, SUA;  Sami Zayn (ținută verde) cu LoganPaul (jachetă neagră) se confruntă cu Kevin Owens (cămașă/pantalonă neagră) în timpul WrestleMania 37 de pe stadionul Raymond James.

11 apr 2021; Tampa, Florida, SUA; Sami Zayn (ținută verde) cu LoganPaul (jachetă neagră) se confruntă cu Kevin Owens (cămașă/pantalonă neagră) în timpul WrestleMania 37 de pe stadionul Raymond James.
(Joe Camporeale-USA TODAY Sports)

Jimmy și Jey Uso și Solo Sikoa au ieșit să sărbătorească apărarea campionatului lui Reigns. Fracțiunea a continuat să-i pedepsească lui Owens. Usoșii i-au pus un scaun în jurul gâtului și Sikoa și-a aruncat trupul cu toată forța în el. Pentru a înrăutăți lucrurile, Heyman a scos cătușele și l-au legat pe Owens de frânghiile inelului.

Usos l-au lovit pe Owens cu mai multe superkick-uri și apoi Reigns urma să-l lovească pe Owens cu un scaun. Zayn l-a implorat pe Reigns să nu o facă.

„Acesta este sub tine”, a spus Zayn încercând să-și protejeze prietenul de multă vreme. “Nu trebuie să faci asta. Ești mai bun decât atât.”

LOGAN PAUL, FANI DE LUPTE RICOCHET STUN PRO CU MOMENTUL ELECTRIC ROYAL RUMBLE, ELON MUSK CÂNTĂRĂSTE ÎN

Reigns i-a oferit lui Zayn ocazia de a-și câștiga locul în The Bloodline. Cu toate acestea, „Uceul de Onoare” s-a întors pe „Șeful lui Tribal” și l-a lovit în spate cu scaunul. Mulțimea de la Alamodome din San Antonio, Texas, aproape că a aruncat în aer acoperișul locului într-unul dintre cele mai puternice izbucniri ale nopții.

Restul membrilor The Bloodline l-ar ataca pe Zayn. Dar Jey Uso ar fi în conflict și ar alerga în spate și în afara ringului, adăugând un alt conflict facțiunii care se află în fruntea WWE de peste doi ani.

“F-tu Roman!” a scandat mulțimea.

Roman Reigns sărbătorește după ce l-a învins pe Bill Goldberg în timpul WWE Elimination Chamber 2022 de la Jeddah Super Dome din orașul de coastă al Mării Roșii din Arabia Saudită Jeddah, pe 19 februarie 2022.

Roman Reigns sărbătorește după ce l-a învins pe Bill Goldberg în timpul WWE Elimination Chamber 2022 de la Jeddah Super Dome din orașul de coastă al Mării Roșii din Arabia Saudită Jeddah, pe 19 februarie 2022.
(https://twitter.com/LuigiWrestling/status/1619564428525174784)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Dar bătaia a continuat până când restul din The Bloodline a obosit. Fracțiunea avea să iasă din ring și să coboare pe culoar, dar avea o altă problemă la îndemână.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *