„Sătut”, fostul pilot NASCAR se învârte în cursa pentru un loc în senatul statului Virginia

EXCLUSIV: Un fost pilot NASCAR cu o carieră interesantă și neconvențională accelerează cursa pentru un loc în senat de stat, spunând lui Fox News Digital că a intrat în cursă pentru că era „sătuit” de modul în care era condus guvernul.

Hermie Sadler a petrecut mai mult de două decenii liber și pe curse într-un număr de serii NASCAR, în timp ce a acoperit curse ca reporter pentru FOX Sports, a lucrat ca promotor în lumea luptei profesioniste. El deține o serie de afaceri mici și candidează acum la primarul republican pentru a reprezenta noul district al 17-lea Senat al statului Virginia.

„Știți, mi-am petrecut cea mai mare parte a vieții concurând în NASCAR. Am făcut televiziune pentru Fox Sports timp de 17 ani. Și când am ieșit din drum pentru a reveni cu normă întreagă pentru a conduce afacerea noastră de familie, atunci am început să plătesc cu adevărat. mai multă atenție guvernului și modului în care este condus și, mai important, cum poate avea impact asupra comunităților în care trăiesc eu”, a spus Sadler în timp ce vorbea cu Fox din casa lui din Emporia, Virginia, un orășel din partea de sud a statului, nu departe. de la granița cu Carolina de Nord.

„Guvernul poate avea un impact pozitiv sau negativ asupra acestor tipuri de comunități și întreprinderi mici și familiilor acestora”, a adăugat el. „Mulți oameni sunt frustrați, îngrijorați, vor să știe de ce lucrurile nu se fac, de ce lucrurile nu se schimbă în bine. Și aud mulți oameni plângându-se de asta, dar nimeni nu încearcă cu adevărat să facă nimic în privința asta. “

DEMOCRAT PARE CĂ ÎNTREBĂ SCAUNUL SENATULUI STATULUI VIRGINIEI ÎN ALEGERI SPECIALE, urmărite îndeaproape

Hermie Sadler III, șoferul Toyota #19 VA Lottery, urcă în mașina sa pe grilă în timpul calificărilor pentru NASCAR Nationwide Series Virginia529 College Savings 250 la Richmond International Raceway pe 5 septembrie 2014 în Richmond, Virginia.

Hermie Sadler III, șoferul Toyota #19 VA Lottery, urcă în mașina sa pe grilă în timpul calificărilor pentru NASCAR Nationwide Series Virginia529 College Savings 250 la Richmond International Raceway pe 5 septembrie 2014 în Richmond, Virginia.
(Robert Laberge/NASCAR prin Getty Images)

Sadler a spus că a decis că, în cele din urmă, speranța nu a fost „niciodată o strategie bună” și și-a aruncat pălăria în ring.

El a continuat să detalieze trecutul său divers și plin de culoare și a explicat de ce a considerat că l-a pregătit să reprezinte Virginianii în Senatul statului.

“Omule. Am făcut un pic din toate”, a spus el. „Nu mi-a fost niciodată frică să încerc lucruri noi… Am învățat lucruri pe care le-am putut aplica și nu numai în afacerea mea, ci și în viața de zi cu zi.”

„Deci, pentru toate acele lecții de viață pe care le-am învățat pe parcurs pe circuit, comentând pentru Fox, fiind implicat în lupte profesioniste și toate celelalte interese de afaceri ale mele, toate m-au ajutat să mă aducă în acest punct”, a adăugat el.

BIROUL lui GLENN YOUNGKIN EXPLOATĂ UN RAPORT ANONIM DUPĂ ACTUALIZARE: „ACESTA OAMENII NU AU ÎNCREDERE ÎN MEDIA”

Sadler a explicat că, de-a lungul carierei sale, a lucrat cu miliardari în sălile de consiliu, până la oameni care trăiau de la săptămână la săptămână și din salariu pe cec, iar această experiență l-a pregătit să-i reprezinte și să știe ce i-a afectat în viața lor de zi cu zi, spre deosebire de alți politicieni.

Sofer NASCAR și reporter TV pentru FOX Sports Hermie Sadler în timpul NASCAR Camping World Truck Series DC Solar 350 la Las Vegas Motor Speedway, Las Vegas, NV.

Sofer NASCAR și reporter TV pentru FOX Sports Hermie Sadler în timpul NASCAR Camping World Truck Series DC Solar 350 la Las Vegas Motor Speedway, Las Vegas, NV.
(Lyle Setter/Icon Sportswire prin Getty Images)

“Noi continuăm să angajăm sau să alegem acești politicieni să lucreze pentru noi și ei ne spun toate aceste lucruri în timp ce ei candidează pentru o funcție și cer voturi. Ne tot spun toate aceste lucruri pe care le vor face”, a spus el. .

„Și când îi urmăresc pe acești oameni, când sunt aleși și ajung în funcție, văd că mulți dintre ei merg la o mulțime de cocktail-uri și își fac multe selfie-uri. Dar știi ce? Când conduc la serviciu în fiecare zi aici. în Emporia, nu se schimbă mare lucru. Și cred că este la fel în întreg districtul”, a adăugat el.

VIRGINIA GOV. YOUNGKIN Avertizează asupra efectelor „catastrofale” de la sfârșitul titlului 42

Sadler a continuat spunând că liberalii democrați care conduc Senatul statului Virginia au fost „în afara contactului” cu virginienii obișnuiți, dar că a crezut că este posibil ca ambele părți ale culoarului să găsească un teren comun pe probleme.

El a adăugat că nu era membru al instituției politice a statului și, dacă alegătorii doreau pe cineva care nu este interesat să urce „scara politică”, atunci el era tipul lor.

22 octombrie 2010: Hermie Sadler în timpul calificărilor pentru cursa Tums Fast Relief 500 de la Martinsville Speedway din Martinsville, VA.

22 octombrie 2010: Hermie Sadler în timpul calificărilor pentru cursa Tums Fast Relief 500 de la Martinsville Speedway din Martinsville, VA.
(David J. Griffin/Icon SMI/Corbis/Icon Sportswire prin Getty Images)

Al 17-lea district al Senatului statului Virginia a fost format în urma recensământului din 2020 și a unui proces de redistribuire la nivel de stat. Dacă granițele noului district ar fi existat la alegerile prezidențiale din 2020 și la alegerile guvernamentale din 2021, președintele Biden ar fi câștigat cu o marjă de 7 puncte, în timp ce acum guvernatorul republican Glenn Youngkin ar fi câștigat cu o marjă de 5 puncte.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Sadler urmează să se înfrunte cu delegatul de stat Emily Brewer în primarul republican pe 20 iunie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *