Sondajul arată că 0% dintre alegătorii de culoare au avut o experiență de vot „slabă” în noiembrie, în ciuda afirmației lui Biden despre „Jim Crow 2.0”.

Un nou sondaj arată că 0% dintre alegătorii negri ai Georgiei au avut o experiență „săracă” de a vota la alegerile intermediare din noiembrie, primele de când s-au introdus noi legi de vot în statul Peach.

Rezultatele Sondajul Universității din Georgia iar prezența mare la vot a dovedit că alegătorii au văzut „prin minciuni” în ciuda afirmațiilor democraților și Casei Albe care spuneau că noua lege reprezintă „Jim Crow 2.0”, a declarat secretarul de stat republican Brad Raffensperger pentru Fox News Digital.

„Criticii partizani ai alegerilor din Georgia au descris procesele și măsurile noastre de securitate drept „Jim Crow 2.0” conceput pentru „suprimarea” alegătorilor și „subversia” alegerilor”, a declarat Raffensperger într-o declarație săptămâna aceasta.

„Dar prezența recordului la vot la jumătatea mandatului, timpul minim de așteptare a alegătorilor și o majoritate covârșitoare a alegătorilor care aprobă cum au decurs alegerile noastre dovedesc că alegătorii din Georgia trec prin acele minciuni. Ei știu că alegerile din Georgia sunt sigure, sigure și accesibile pentru fiecare alegător legal. ”

GRUPUL lui STACEY ABRAMS A ORDONAT LA PLATĂ A APROAPE UN SFERRT DE MILION DE DOLARI COSTURI LEGALE

Președintele Joe Biden și un alegător primar al Georgiei

Președintele Joe Biden și un alegător primar al Georgiei
(Getty Images)

Sondajul a arătat că 0% dintre respondenții de culoare au simțit că experiența lor de vot a fost „slabă” în timpul ultimelor alegeri. Puțin peste 72% dintre alegătorii de culoare intervievați au declarat că experiența a fost „excelentă”, iar 23,6% au spus că experiența a fost „bună”.

În plus, aproape 99% dintre alegători au spus că nu au probleme la vot și 95,3% dintre alegători au spus că au așteptat mai puțin de 30 de minute.

Potrivit sondajului, la care au răspuns 1.253 de rezidenți din Georgia care spun că au votat, 84,1% dintre alegătorii de culoare au declarat că sunt ferm sau oarecum de acord cu afirmația că este „ușor să votezi în statul Georgia”, comparativ cu 15,9% care nu au fost de acord sau nu au știut.

REPORTERUL Îl STRĂMĂ PE BIDEN PENTRU PLANGERE DE POLITICĂ „OTRAVĂ” ÎN CÂND ÎMPĂRĂ REPUBLICANII CA „SEGREGĂȚIȘTI”

Secretarul de stat al Georgiei, Brad Raffensperger, vorbește cu tinerii republicani Buckhead, pe 19 mai 2022, la Atlanta.

Secretarul de stat al Georgiei, Brad Raffensperger, vorbește cu tinerii republicani Buckhead, pe 19 mai 2022, la Atlanta.
(Fox News)

Prezența la vot în Georgia a continuat să doboare recorduri, în ciuda legislației din 2021 despre care democrații, inclusiv candidatul la guvernator al Georgiei, Stacey Abrams, și președintele Biden, au insistat că ar îngreuna votul locuitorilor de culoare.

Într-o Declarație martie 2021Biden s-a referit la legislația din Georgia ca fiind un „atac la adresa dreptului de vot” care conține prevederi care „nega efectiv dreptul de vot nenumăraților alegători”.

CASA ALBA A APASAT PE BIDEN, COMPARAND LEGEA DE VOT din GEORGIA CU „JIM CROW” IN PIIDA PREZEI RECORD

Oficialii din Georgia insistă că noua lege a votului face alegerile mai sigure cu diverse garanții, invocând, de asemenea, prezența record la vot, deoarece dovezi că suprimarea alegătorilor nu are loc.

Oficialii din Georgia insistă că noua lege a votului face alegerile mai sigure cu diverse garanții, invocând, de asemenea, prezența record la vot, deoarece dovezi că suprimarea alegătorilor nu are loc.
(Stephen Goin)

„Acesta este Jim Crow în secolul 21”, a spus Biden. “Trebuie să se termine. Avem obligația morală și constituțională de a acționa”.

Departamentul de Justiție al lui Biden a intentat un proces împotriva Georgiei, spunând că noua lege a fost „adoptată cu un scop motivat rasial” care „nu are loc în democrația de astăzi”.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Oficialii din Georgia au insistat că legea face alegerile mai sigure cu diferite măsuri de protecție a votului, invocând, de asemenea, prezența record la vot, deoarece dovezi că suprimarea alegătorilor nu are loc.

„Când a venit momentul să prezinte dovezi care să susțină punctele lor ridicole de discuție în instanță, DOJ a președintelui Biden și aliații lor liberali au eșuat lamentabil”, a declarat Raffensperger pentru Fox News Digital în septembrie. „Asta pentru că alegerile de bun simț se reformează în Legea privind integritatea electorală din Georgiacum ar fi actul de identitate cu fotografie pentru toate formele de vot, au sens.’

Casa Albă nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii din partea Fox News Digital.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *