10 aparate de cafea pentru a vă face diminețile mai bune

Nu există nimic ca să te încovoi sub o pătură și să sorbi o ceașcă fierbinte de cafea, mai ales într-o zi rece de iarnă. Cu toate acestea, există atât de multe aparate de cafea diferite pentru a se potrivi fiecărei nevoi și dorințe.

DATE CLIC PENTRU A PRIMI BULETINUL INFORMATIV CYBERGUY LUI KURT CU SFATURI RAPIDE, RECENZII TEHNOLOGICE, ALERTE DE SECURITATE SI INSTRUCTIUNI SIMPLE PENTRU A VA FACE MAI INTELIGENT

Deci, cum o restrângi? Iată 10 dintre cele mai tari și mai inovatoare pe care le recomandăm.

10. Nu sunt necesare rezerve

SPINN cafetieră Pro

O cafetieră SPINN Pro.

O cafetieră SPINN Pro.
(ROTIRE)

Un lucru pe care îl urăsc este când mă duc să-mi folosesc aparatul de cafea și este fără apă. Apoi trebuie să-l umplu din nou și este doar o durere. Aici intervine aparatul de cafea Spinn pro, deoarece este compatibil cu linia de alimentare cu apă, ceea ce înseamnă că îl puteți conecta direct la sursa de alimentare cu apă și nu trebuie să o reumpleți niciodată. În plus, vine cu o aplicație care vă permite să începeți să vă preparați cafeaua din confortul patului. Aplicația vă permite chiar să scanați cafeaua dorită pentru a o prepara la perfecțiune. La momentul publicării, acest produs avea peste 100 de evaluări globale, 71% dând produsului 5 stele.

Obțineți SPINN Coffee Maker Pro

9. Viața făcută simplă și inteligentă

Aparat de cafea Atomi Smart WiFi

Aparat de cafea Atomi Smart WiFi.

Aparat de cafea Atomi Smart WiFi.
(Atomi Smart)

Aplicația gratuită Atomi vă permite nu numai să setați aparatul de cafea să fie preparat cu telefonul oricând și oriunde, ci chiar să setați programe zilnice și săptămânale de preparare, astfel încât cafeaua să fie întotdeauna gata pentru dvs. când doriți. În plus, este chiar programabil cu Alexa și Google Assist, permițându-vă să vă pregătiți cafeaua fără să ridicați un deget.

ÎNLOCUIREA BATERIEI IPHONE-ULUI ESTE PE CARE SĂ DEVENE MAI SCUMPĂ

Carafa de sticlă ecologică cu 12 căni și filtrul reutilizabil lavabil sunt cireșele de deasupra. La momentul publicării, acest produs avea peste 600 de evaluări globale, 60% dând produsului 5 stele.

Obțineți aparatul de cafea inteligent WiFi Atomi

8. Vrei să strecori o ceașcă

Cafetieră programabilă Black+Decker cu 12 cești

Cafetiera programabilă Black+Decker cu 12 cești.

Cafetiera programabilă Black+Decker cu 12 cești.
(Black+Decker)

Pe lângă faptul că se numără printre cele mai accesibile aparate de cafea de pe piață, aparatul de cafea programabil cu 12 cești Black+Decker, durabil și ușor de utilizat, vă permite să faceți mult mai mult decât să programați pur și simplu prepararea cafelei din timp. De asemenea, se oprește automat după ce a fost inactiv timp de 2 ore și include o funcție de „strecură o ceașcă”, permițând celor dintre voi care pur și simplu abia așteptați o ceașcă de cafea de dimineață să oprească temporar procesul de preparare și să vă toarne o ceașcă.

La momentul publicării, acest produs avea peste 32.961 de evaluări globale, 75% dând produsului 5 stele.

Obțineți cafetiera programabilă Black+Decker cu 12 cești

7. Cappuccino, latte sau cafea, oricine?

Aparat de cafea, latte și cappuccino Keurig K-Cafe K-Cup pentru o singură porție

Un aparat de cafea, latte și cappuccino K-Cup Keurig K-Cafe pentru o singură porție.

Un aparat de cafea, latte și cappuccino K-Cup Keurig K-Cafe pentru o singură porție.
(Keurig)

Fie că este vorba despre o simplă ceașcă de cafea, sau un cappuccino sau latte, aparatul de cafea K-Cup cu o singură porție Keurig K-Cafe vă poate face o cafea caldă și revitalizantă doar prin atingerea unui buton. Are 60 oz. Rezervorul de apă vă permite să preparați 6 căni de cafea înainte de a fi nevoie să le umpleți și nu va fi nevoie să așteptați ca apa să se încălzească pe măsură ce se încălzește și se prepară simultan.

CUM SĂ ȘTERGEȚI INTRERI DE COMPLETARE AUTOMATĂ PENIENTE DE PE PC-UL DVS. ȘI DE BROWSERELE WINDOWS

Și pentru aceia dintre voi care au întotdeauna nevoie să vă bea cafeaua din mers, aparatul de cafea K-Cup cu o singură porție Keurig K-Cafe poate găzdui căni de călătorie de până la 7,2 inci înălțime. La momentul publicării, acest produs avea peste 20.178 de evaluări globale, 84% acordând produsului 5 stele.

Obțineți aparatul de cafea K-Cup cu o singură porție Keurig K-Cafe

6. Espresso din mers

Espressor portabil WACACO Nanopresso

Un espressor portabil WACACO Nanopresso.

Un espressor portabil WACACO Nanopresso.
(WACACO)

Nanopresso este un espressor portabil, alimentat manual, perfect pentru persoanele aflate în mișcare. Datorită unui sistem de pompare recent brevetat, Nanopresso vă poate face cu ușurință un espresso delicios oriunde vă aflați, fără a fi nevoie de baterii sau de electricitate.

La momentul publicării, acest produs avea peste 3.300 de evaluări globale, 74% dând produsului 5 stele.

Obțineți espressorul portabil WACACO Nanopresso

5. Preparare fierbinte sau rece – totul într-unul

Sistem Ninja CP307 fierbinte și rece

Un sistem Ninja CP307 fierbinte și rece.

Un sistem Ninja CP307 fierbinte și rece.
(Ninja)

Pentru cei care iubesc o ceașcă de cafea fierbinte iarna, dar o băutură rece plăcută vara, sistemul Ninja CP307 Hot and Cold Brewed este aparatul de cafea perfect pentru tine. Dispunând de setări pentru prepararea atât a cafelei, cât și a ceaiului, calde și reci, pentru a fi gata în 15 minute.

De asemenea, oferă șase dimensiuni de infuzie, precum și cinci setări diferite de preparare pentru ceai și cafea, permițându-vă să faceți orice, de la o singură ceașcă la o carafă plină.

CE ESTE UN VPN? ÎMI POT PROTEJA CU ADEVĂRAT CONFIDENȚIALITATEA ȘI SECURITATEA ONLINE?

Iar pentru cei care preferă un matcha latte sau o cafe au lait, vine chiar și cu un spumant de lapte rabatabil pentru băuturi calde și reci. La momentul publicării, acest produs avea peste 12.000 de evaluări globale, 82% dând produsului 5 stele.

Obțineți sistemul Ninja CP307 fierbinte și rece

4. Cool și retro

Aparat de cafea cu filtru estetic în stil retro Smeg 50’s

O mașină de cafea cu filtru estetic în stil retro SMEG din anii 50.

O mașină de cafea cu filtru estetic în stil retro SMEG din anii 50.
(Smeg)

Pentru cei care au un gust simplu în cafea, dar un ochi pasionat pentru design, aparatul de cafea cu filtru estetic în stil retro de la Smeg din anii 50 ar putea fi completarea perfectă pentru bucătăria dvs., disponibilă în șase culori diferite pentru a se potrivi cu estetica bucătăriei dumneavoastră.

Nu vă temeți, deoarece nu numai că este atrăgător din punct de vedere vizual, dar și foarte practic, deoarece include un mod de pornire automată și un filtru reutilizabil. La momentul publicării, acest produs avea peste 1.300 de evaluări globale, 74% dând produsului 5 stele.

Obțineți aparatul de cafea cu filtru estetic în stil retro Smeg 50’s

3. Preparare rece în cel mai scurt timp

Aparat de cafea electric brevetat VINCI Express Cold Brew

O cafetieră electrică brevetată VINCI Express Cold Brew.

O cafetieră electrică brevetată VINCI Express Cold Brew.
(Vinci)

Indiferent de temperatura de afară, există cei care preferă mereu cafeaua rece. Din păcate, realizarea unui lot adecvat de infuzare la rece durează între 12 și 24 de ore. Nu cu aparatul VINCI Express Cold Brew, care, în funcție de preferințele dvs. de putere, poate dura între 25 și 5 minute.

ANGAJAȚII VIRTUALI ÎN CREȘTERE ÎN CHINA, AMERICANII TREBUIE SĂ FIE ÎNGRIJORI?

Toate acestea sunt îmbunătățite și mai bine de dimensiunea sa compactă, făcându-l ușor de depozitat și încadrat în frigider, precum și de setarea sa de autocurățare, promițând o cafea cu gust proaspăt la fiecare preparare. La momentul publicării, acest produs avea peste 1.400 de evaluări globale, 74% dând produsului 5 stele.

Obțineți aparatul de cafea electric brevetat VINCI Express Cold Brew

2. Măcinați la perfecțiune

Aparat de cafea inteligent pentru turnare 4 în 1 Gevi cu râșniță

Aparat de cafea inteligent pentru turnare 4 în 1 Gevi cu râșniță.

Aparat de cafea inteligent pentru turnare 4 în 1 Gevi cu râșniță.
(Gevi)

Ceea ce poate face cu adevărat o ceașcă de cafea perfectă este să ai boabe proaspăt măcinate, deși nevoia de a măcina boabe pentru fiecare lot de cafea se poate dovedi a fi o pacoste. De asemenea, diferitele tipuri de infuzie ar putea necesita diferite consistențe de măcinare, care pot fi greu de determinat cu simple râșnițe de cafea.

Aici este locul în care aparatul de cafea cu râșnire inteligent 4 în 1 de la Gevi este util, deoarece vine cu o râșniță de cafea încorporată cu 51 de setări distincte de măcinare.

Dispozitivul vine și cu un mod automat, permițându-vă să măcinați și să preparați ceașca de cafea perfectă introducând trei pași simpli. La momentul publicării, acest produs avea peste 400 de evaluări globale, 73% dând produsului 5 stele.

Obțineți aparatul de cafea inteligent pentru turnare 4 în 1 Gevi cu râșniță

1. Toate visele tale revărsate

O cafetieră OXO Brew pentru o singură porție.

O cafetieră OXO Brew pentru o singură porție.
(OXO)

Mulți oameni sunt foarte atenți la cafeaua lor și pot face diferența dintre cafeaua turnată și cea preparată la mașină dintr-o singură înghițitură. Aceasta poate fi o luptă pentru cei dintre voi care doresc ocazional doar o ceașcă și nu doresc să umple o carafă întreagă.

Aici este locul în care aparatul de cafea pentru o singură porție de la OXO vă poate rezolva toate problemele, cu un rezervor de apă cu un model precis de găuri și linii de măsurare clare pentru a vă asigura că cafeaua va avea un gust perfect.

Capacul confortabil vă va menține cafeaua caldă și vă va împiedica să vă vărsați odată ce prepararea este completă. La momentul publicării, acest produs avea peste 7.400 de evaluări globale, 83% dând produsului 5 stele.

Obțineți aparatul de cafea pentru o singură porție OXO Brew

Mai ai și alte ibrice de cafea despre care ți-ar plăcea să le anunți altora? Ne-am bucura sa primim vesti de la tine.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Pentru mai multe dintre sfaturile mele, abonați-vă la buletinul meu gratuit CyberGuy Report făcând clic pe linkul „Buletin informativ gratuit” din partea de sus a site-ului meu.

Copyright 2023 CyberGuy.com. Toate drepturile rezervate. Articolele și conținutul CyberGuy.com pot conține link-uri afiliate care câștigă un comision atunci când se fac achiziții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *