Confruntat George Santos se scufundă în viața congresului și ține trei discursuri scurte

Rep. George Santos, RN.Y., care a fost sub presiune să-și demisioneze locul aproape de îndată ce l-a câștigat pentru că a mințit despre CV-ul său în timpul campaniei, a început să se instaleze în noua sa viață de congresman, oferind câteva etaje scurte. discursuri de săptămâna trecută.

Miercuri, Santos a luat cuvântul și i-a lăudat pe „curajoșii protestatari iranieni care luptă împotriva forțelor barbare ale imoralității” din Iran, unde oamenii au vorbit împotriva guvernului de mai bine de două săptămâni.

„Protestatarii iranieni au bazat această revoluție pe trei principii: femeia, viața și libertatea, toate pe care America le-a susținut pe bună dreptate”, a spus Santos. „Având o populație considerabilă de iranieni americani în al 3-lea district al Congresului din New York, America să servească drept far democratic pentru bărbații și femeile iraniene care luptă în străinătate”.

GEORGE SANTOS ȚINE UN DISCURS despre amintirea Holocaustului, după ce a mințit despre moștenirea lui evreiască

Reprezentantul George Santos a ținut scurte discursuri în Parlament, deoarece criticii săi spun că ar trebui să demisioneze pentru că și-a mințit trecutul în timpul campaniei.

Reprezentantul George Santos a ținut scurte discursuri în Parlament, deoarece criticii săi spun că ar trebui să demisioneze pentru că și-a mințit trecutul în timpul campaniei.
(Olivier Douliery/AFP)

Încă de la campania sa, rapoartele au arătat că Santos a mințit despre trecutul său, inclusiv despre munca și despre mediul său academic și despre căsătoria sa anterioară cu o femeie, deși acum este gay în mod deschis.

Joi, Santos a vorbit pe scurt în masă despre criza energetică care „trage în jos productivitatea economiei noastre și îi însângerează pe muncitorii noștri”.

Oglindind argumentele prezentate de alți republicani ai Camerei, Santos a criticat administrația Biden pentru epuizarea Rezervei Strategice de Petrol din SUA și pentru politicile care au crescut prețul benzinei în întreaga țară.

GEORGE SANTOS PREZĂ CĂ A SUFERIT O „TENTATIVA DE ASACINAR” ÎN INTERVIUL CU PODCASTERUL BRAZILIAN: RAPORT

Președintele Kevin McCarthy spune că ar încerca să-l îndepărteze pe reprezentantul George Santos doar dacă Comisia de etică a Camerei constată că congresmanul din New York a încălcat legea.

Președintele Kevin McCarthy spune că ar încerca să-l îndepărteze pe reprezentantul George Santos doar dacă Comisia de etică a Camerei constată că congresmanul din New York a încălcat legea.
(Tom Williams/CQ-Roll Call, Inc prin Getty Images)

„Îmi îndemn colegii să mi se alăture pentru a cere în mod agresiv politici energetice de bun simț, pentru a încuraja diligența necesară și transparența din partea factorilor de decizie și pentru a consolida rezervele noastre strategice de dragul prețioasei noastre securități naționale”, a spus el.

În timp ce democrații și republicanii i-au cerut lui Santos să demisioneze, președintele Camerei Kevin McCarthy, deputatul din California, a declarat că va lua măsuri pentru a-l înlătura pe Santos doar dacă o investigație a Comisiei de etică a Camerei dezvăluie că a încălcat legea.

„Dacă, într-un fel sau altul, când trecem prin Etică, și el a încălcat legea, atunci îl vom îndepărta”, a spus McCarthy săptămâna trecută.

Vineri, Santos a recunoscut aniversarea eliberării lagărului de concentrare de la Auschwitz în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

GEORGE SANTOS NEGA înșelătoria unui veteran cu dizabilități prin strângerea de bani pentru tratarea cancerului câinelui lor

Santos a vorbit până acum despre Iran, politica energetică și Holocaust în Parlament.

Santos a vorbit până acum despre Iran, politica energetică și Holocaust în Parlament.
(AP Photo/Mary Altaffer)

„Lasă ca această zi să servească drept memento că trebuie să onorăm victimele și supraviețuitorii”, a spus el. „De asemenea, trebuie să aducem un omagiu eliberatorilor, care au salvat milioane de oameni care aproape că au căzut victime ale Holocaustului”.

Santos a recunoscut-o și pe bunica unuia dintre angajații săi din Washington, despre care a spus că este un supraviețuitor în vârstă de 93 de ani din Auschwitz. Dar remarcile sale le-au reamintit criticilor săi doar că Santos este acuzat că a mințit despre bunicii săi care fug de Holocaust – grupurile evreiești l-au acuzat și că a pretins în mod fals că este evreu, după care Santos a spus că are un „fond” evreu și a pretins doar că este „ evreiesc”.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

La începutul lunii ianuarie, când a fost presat să demisioneze locul său, Santos a spus că va demisiona doar dacă cei 142.000 de oameni care l-au votat i-ar cere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *