Curtându-l pe DeSantis: Aceste grupuri încearcă să-l convingă pe guvernatorul Floridei să candideze la președinție

SALEM, NH – Activistul republican Chris Wood este de acord pentru guvernatorul Florida Ron DeSantis.

Wood, un co-fondator al comitetului de acțiune politică NH Draft DeSantis, se numără printre mulți oameni care speră că guvernatorul conservator va lansa în cele din urmă o campanie prezidențială a GOP în 2024.

„Scopul nostru final este să ieșim din activitate în ziua în care el anunță”, a declarat Wood pentru Fox News.

Wood a vorbit sâmbătă la un stand pe care l-a înființat la întâlnirea anuală a GOP din New Hampshire, care a avut loc anul acesta la liceul din Salem. Vorbitorul principal la eveniment a fost fostul președinte Donald Trump, până în prezent singurul republican major care a lansat o campanie prezidențială în 2024.

UITAȚI 2024: TRUMP E INTRA — Iată CINE ALȚI SE POATE ALĂTURA CÂMPULUI PRIMAR GOP PRESIDENȚIAL

Activistul republican Chris Wood stă la masa Draft DeSantis la reuniunea anuală a GOP din New Hampshire din Salem, pe 28 ianuarie 2023.

Activistul republican Chris Wood stă la masa Draft DeSantis la reuniunea anuală a GOP din New Hampshire din Salem, pe 28 ianuarie 2023.
(Fox News)

„Am avut o primire grozavă acolo unde ne-am dus”, a spus Wood.

La două mese distanță de standul NH Draft DeSantis era o echipă de la Ron la Rescue super PAC, care este unul dintre cele două grupuri majore din exterior, fără legături cu guvernatorul Floridei, care încearcă, de asemenea, să-l convingă pe DeSantis să lanseze o campanie prezidențială și să construiască baze. sprijin pentru el.

DESANTIS ÎN VAPUT TRUMP ÎN SONDAJUL DE STAT PRIMAR CRUCIAL

“Sunt un floridan. Îmi place ceea ce guvernatorul DeSantis a făcut acolo”, a declarat Alex Olson, strateg șef la Ron to the Rescue, pentru Fox News. „Credem că el este cea mai bună alegere pentru a fi în fruntea biletului”.

DeSantis și-a văzut popularitatea crescând în rândul conservatorilor din toată țara în ultimii trei ani, datorită respingerii sale puternice împotriva restricțiilor pandemiei de coronavirus și acțiunilor sale agresive ca războinic al culturii conservatoare care urmărește mass-media și corporații.

DeSantis a respins în mod obișnuit discuțiile despre o cursă pentru Casa Albă din 2024 pentru mai mult de un an, în timp ce se concentra pe realegerea sa la guvernator. Dar el a lăsat câteva indicii în ultimele trei luni despre o posibilă candidatură la președinție, începând cu discursul său privind victoria realegerilor din noiembrie, după ce a ajuns la o victorie istorică de 19 puncte în Florida, un stat cândva câmp de luptă.

Masa Ron to the Rescue de la reuniunea anuală a GOP din New Hampshire este condusă de Alex Olson, un consilier principal al super PAC, și de fostul vicepreședinte al GOP de stat, Pam Tucker, la Salem, pe 28 ianuarie 2023.

Masa Ron to the Rescue de la reuniunea anuală a GOP din New Hampshire este condusă de Alex Olson, un consilier principal al super PAC, și de fostul vicepreședinte al GOP de stat, Pam Tucker, la Salem, pe 28 ianuarie 2023.
(Fox News)

Guvernatorul a promovat deja o legislație în primele zile ale celui de-al doilea mandat care este populară printre conservatorii din Florida și la nivel național. Și, după cum a raportat Fox News, el are un memoriu, „Curajul de a fi liber: Planul Florida pentru renașterea Americii”, care va fi publicat luna viitoare. Scrierea unei cărți este un ritual de trecere pentru mulți potențiali și actuali candidați la președinție.

TRUMP ȚINTEȘTE PENTRU POTENȚIALI RIVALI GOP 2024 ÎN TIMPUL NH STOP

În timp ce Trump rămâne cel mai popular și influent politician din GOP și cea mai feroce strângere de fonduri a partidului atunci când vine vorba de dinamizarea populației, primele două luni ale ultimei sale candidaturi la Casa Albă au fost deloc spectaculoase.

Experții politici atât de stânga, cât și de dreapta i-au incendiat lansarea campaniei și a fost criticat de democrați și de unii republicani pentru acțiunile controversate și comentariile pe care le-a făcut în ultimele două luni. În urma unei performanțe slabe a GOP la alegerile intermediare – când partidul a avut performanțe slabe în ceea ce mulți se așteptau să fie alegeri cu val roșu – Trump a fost, de asemenea, acuzat că a ridicat nominalizații republicani polarizați, care au ajuns să piardă în noiembrie.

În timp ce fostul președinte rămâne pe primul loc în sondajele de nominalizare ale GOP de la începutul anului 2024, DeSantis l-a eclipsat în unele sondaje, inclusiv într-un nou sondaj din New Hampshire.

Fostul președinte Donald Trump ține discursul principal la reuniunea anuală a GOP din Salem, New Hampshire, pe 28 ianuarie 2023.

Fostul președinte Donald Trump ține discursul principal la reuniunea anuală a GOP din Salem, New Hampshire, pe 28 ianuarie 2023.
(Fox News)

DE CE CURSA DE NOMINALIZARE PRESIDENȚIALĂ REPUBLICANĂ ÎNCEPE LENT

„În calitate de consultanți GOP de multă vreme, am văzut că mulți dintre clienții noștri erau împiedicați de Trump aproape în fruntea biletului. [in the 2022 midterm elections]”, a spus Olson. “Dacă vrem ca clienții noștri să poată câștiga din nou, dacă vrem să vedem un republican la Casa Albă, avem nevoie de sânge proaspăt în partea de sus a biletului”.

Olson a subliniat că „avem o bază de donatori entuziasmată” și că grupul său „planifică să strângă și să cheltuiască și să facă acest lucru într-o capacitate mai mare în lunile următoare”.

El a spus că Ron to the Rescue se concentrează în prezent în Iowa, New Hampshire și Nevada, care votează primul, al doilea și al patrulea în calendarul de nominalizări prezidențiale republicane și că grupul speră să se extindă în curând în Carolina de Sud, care organizează al treilea concurs.

“Planul nostru este, pe cât posibil din punct de vedere legal, să ajutăm campania DeSantis cu infrastructura noastră atunci când va veni asta. Dacă vor să o ia, ne-ar plăcea să putem trece torța cu mulți dintre activiștii noștri”, a spus Olson.

Dar DeSantis își păstrează distanța față de Ron la Rescue și un alt grup important extern, Ready for Ron, care este implicat în activități similare.

DESANTIS ALLY AVERTAZĂ ÎMPOTRIVA CONTRIBUȚILOR LA EXTERIOAREA PRO-DESANTIS PACS

Ready for Ron a anunțat recent că intenționează să cheltuiască mai mult de 3 milioane de dolari în lunile următoare pentru a spori profilul național deja proeminent al lui DeSantis și pentru a organiza o campanie la nivel local în cazul în care guvernatorul își declară candidatura la președinte. Dar o sursă apropiată de operațiunea politică a guvernatorului a declarat pentru Fox News, „acest lucru nu îl ajută pe Ron DeSantis. Este o greșeală – simplu și simplu”.

Guvernatorul Ron DeSantis salută după ce a depus jurământul în timpul celui de-al doilea mandat de învestire în Tallahassee, Florida, 3 ianuarie 2023.

Guvernatorul Ron DeSantis salută după ce a depus jurământul în timpul celui de-al doilea mandat de învestire în Tallahassee, Florida, 3 ianuarie 2023.
(Reuters/Octavio Jones)

Echipa politică a guvernatorului a subliniat un memoriu din vara trecută care a evidențiat că contribuțiile la PAC-urile neafiliate „nu beneficiază guvernatorul DeSantis sau realegerea sa”.

Conform regulilor federale de lungă durată, comisiilor politice din afara ei le este interzis să coordoneze sau să contribuie direct la un candidat sau la campania acestuia. Dar interesul pe care aceste grupuri par să-l atragă servește ca un barometru timpuriu al sprijinului aparent considerabil de la bază pentru DeSantis, în cazul în care acesta anunță o candidatură la președinție.

Pam Tucker, care sâmbătă își îndeplinea ultima zi ca vicepreședinte GOP din New Hampshire, a ajutat să se ofere voluntară la standul Ron to the Rescue la câteva momente după ce mandatul ei de patru ani în partidul de stat sa încheiat oficial.

Tucker a subliniat că l-a susținut pe Trump în 2016 și 2020 și că „Cred că a făcut o mulțime de lucruri grozave. Politicile președintelui Trump sunt politici și politici republicane care sunt bune pentru țara noastră”.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Dar ea a remarcat că „nu sunt exclusiv politicile președintelui Trump” și a susținut că, în acest moment, DeSantis „va fi cea mai bună ieșire pentru partidul nostru pentru a câștiga președinția”.

„Văd un câștigător; o să merg cu ei”, a subliniat Tucker.

Și la câțiva metri distanță, la masa NH Draft DeSantis, Wood a subliniat că „oamenii par foarte interesați de Ron DeSantis aici sus”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *