Democrații să „arumeze cu atenție” ancheta lui Durham asupra anchetei din Rusia

Președintele Comitetului Judiciar al Senatului, Dick Durbin, R-Ill., a anunțat că comisia condusă de democrați va „examina cu atenție” „presupusa conduită greșită” a consilierului special John Durham, în timp ce acesta conduce o investigație cu privire la originile manipulării lui Trump. -Investigarea Rusiei de către agențiile de aplicare a legii și de informații.

Într-o declarație de luni, Durbin a făcut referire la un raport al New York Times care includea detalii despre deschiderea și acțiunile întreprinse în timpul anchetei conduse de Durham, după ce acesta a fost numit de fostul procuror general Bill Barr, pe care Durbin l-a încadrat drept „abuzuri de putere”.

„Aceste rapoarte despre abuzurile din ancheta consilierului special Durham – atât de revoltătoare încât chiar și colegii săi de multă vreme au renunțat în semn de protest – sunt doar unul dintre multele cazuri în care fostul președinte Trump și aliații săi au armat Departamentul de Justiție”, a spus Durbin.

TRUMP ȚINTIT: O PRIVIRE LA INVESTIGAȚII ÎN CARE ÎL IMPLICA FOSTEUL PRESEDINTE; DIN RUSIA LA MAR-A-LAGO

Consilier special John Durham.

Consilier special John Durham.
(REUTERS/Julia Nikhinson)

ECHIPA MUELLER A RESPINS CERERILE AGENȚILOR FBI DE A INVESTIGA OPERAȚIA DEMOCRATĂ CHARLES DOLAN PENTRU LEGĂTURI CU KREMLIN

„Departamentul de Justiție ar trebui să lucreze în numele poporului american, nu în beneficiul personal al vreunui președinte”, a spus el.

Raportul New York Times de săptămâna trecută a susținut că au existat „justificări încordate” pentru deschiderea anchetei, care apoi a fost „concernată de disidența internă și disputele etice”.

Consilier special John Durham.

Consilier special John Durham.
( Bob MacDonnell/Hartford Courant/Tribune News Service prin Getty Images)

DURHAM: FBI „ELEFANTUL ÎN CAMERA” PROCESULUI DANCHENKO, „A ESCUT” ÎN „UN NUMĂR DE OCAZII”

„În timp ce așteptăm rezultatele evaluărilor interne în curs, Comisia Judiciară a Senatului își va face partea și va analiza cu atenție aceste episoade repetate, precum și reglementările și politicile care le-au permis, pentru a se asigura că astfel de abuzuri de putere nu se mai pot întâmpla”.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Rămâne neclar dacă „aspectul dur” menționat de Durbin presupune audieri sau alte acțiuni ale comitetului.

Consilier special John Durham.

Consilier special John Durham.

Brooke Singman de la Fox News Digital a contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *